• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
merhaba ben bugün katıldım aranıza dün doktora gittim 6 hafta 2 günlüğüz hayırlısıyla,izmirde olan varmı acaba hangi doktora gidiyorsunuz
Canım ben izmirdeyim ama simdi van a geldim. Öğretmenim izmirde serdar özşener hocaya gidiyordum çok memnundum. Tavsiye ederim.. simdi vanda dr ariyom

Kendinizi yormayin bebeklerimiz daha onemli kendimi tutamayip temzlk yapinca hastanelik oldum. Ilk aylar sabredelim benim gibi olmayin sizde. :110: bebegimi kaybedebilirdim ama cok sukur bisey olmadi. :KK43:
Canim benim çok geçmis olsun çok şukur ki bi şey olmamış bebeğine dikkat et Rabbim korusun bebeklerimizi

merhabalarrr:KK52:
dun ultrasonda bebimin kollarinin hareket ettigini gördüm hic beklemiyordum cok sasirdim. var mi benim haftamda ya da daha onde olup ultrasonda bebeginin hareket ettigini goreno_O

Ben öğretmenim surekli ayaktayim bide bugun nobetciydim uykusuzluktan sizip kalicam diye korkuyorum cok uyku bastiriyor. Her tenefus el yuz yikiyorum bide lisedeyim oturma luksum hic yok sizde zorlaniyor musunuz ya bi ben miyim boyle uyku tulumu gibi gezen :(

Ben öğretmenim surekli ayaktayim bide bugun nobetciydim uykusuzluktan sizip kalicam diye korkuyorum cok uyku bastiriyor. Her tenefus el yuz yikiyorum bide lisedeyim oturma luksum hic yok sizde zorlaniyor musunuz ya bi ben miyim boyle uyku tulumu gibi gezen :KK43:

Allah yardimciniz olsun. Ben masa basi calisiyorum, devamli kafam dusuyor 1 saniye dalip ruya bile görüyorum :KK51:

merhabalarrr:KK52:
dun ultrasonda bebimin kollarinin hareket ettigini gördüm hic beklemiyordum cok sasirdim. var mi benim haftamda ya da daha onde olup ultrasonda bebeginin hareket ettigini goreno_O
Evet bu hafta Bebek yavaş yavaş haraket etmeye baslar ama anne bunu hissedemezden henüz ama ultrasonda denk gelirse görebilir bunu ne güzel sana denk gelmiş :KK51::KK200:

Evet bu hafta Bebek yavaş yavaş haraket etmeye baslar ama anne bunu hissedemezden henüz ama ultrasonda denk gelirse görebilir bunu ne güzel sana denk gelmiş :KK51::KK200:

:KK68:oglumun hareket ettigini ultraaonda 11 haftalikkrn gormustum o yuzden 2 numaram beni cok sasirtti :) yine oglumu 20 haftalikken hissetmistim simdiki madem erkenci insallah hareketlerinide erken hissederim:KK48: tesekkur ederim cevabiniz icin :KK68:

canım ne kadar su an ölçüsü kesenin ben dun ultrasona girdim son adetim 26 agustostu 2 mm lik bi nokta vardi dokyor bu olabilir kese dedi ama kan degerim 1544 olunca daha sinirdayiz cuma netlesir diye söyledi noemalde kesenin ebati ne kadar olurmus onu merak ettim
Sağol tatlım, 10 gün sonra filan kalp duyulur dedi.. Bakalım bekliycez..
Durumuma iyi dedi, ilk ultrason görüntüsünü de aldık, mutluyuz. :p

Back