- 18 Mayıs 2015
- 554
- 883
- 53
- 40
- Konu Sahibi CadiKazani
- #3.961
Güzel haberler alırız inşallah beneklerimizden :)Sanırım bende senle aynı tarihte giderim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberler alırız inşallah beneklerimizden :)Sanırım bende senle aynı tarihte giderim
Bende kullanıyorum ama öyle bişi olmuyor bende.Kan sulandirici igne kullanan hanimlar sizlerdede sinek isirigi gibi kasintilar oluyor mu,igneye basladigimdan beri var bende cok feci kasiniyor ne yapcam ben yaa.
Insallah bağışıklığım vardır benımde ben 4 senedir bakıyorum kedi ama insan tedirgin oluyor yine de peki ben sadece bu. Toxoplazma testini ayrı yaptırsam kac günde çıkar acabaHamilelik öncesi de kediyle yaşadıysan sıkıntı olmaz ben de 7 yıl kediyle yaşadım ilk hamileliğimde bi sıkıntı olmadı. Snn de bağışıklığın vardır muhtemelen ama yine de kumunu sen değiştirme, dronciti ihmal etme veterinerinle de bi konuş istersen
süpürmede göbeği çok kasıyor..yapmayın.ilk aylar yormayın kendinizi ben 8 aylık hamile iken ev taşıdık.ayaklarımla bi kaç koliyi itiverdim noolcakki dedim kanamam oldu 1 hafta hastanede yattım.anlayacağnız bunun aslında ilk ayı son ayı yok yormayın kendiniziEv süpürdüm Bide yağmur yağıyodu çamaşırları toplamak zorunda kaldım.. Bizim çamaşırlık ta camın kenarına asılı olanlardan uzanmak gerekiyor yani sanırım ondan oldu
Gozun aydin :) bebiside mi gordunMerhaba kızlar, bugün keseyi gördük..
Miniğim benimle, doktor durumumuzu çok beğendi..
5 haftalığız.
İnşallah tatlımGüzel haberler alırız inşallah beneklerimizden :)
Canım geçmiş olsun çok progestan bende kullanmaya başladım.. Dinlenicez artık yapacak bişeyimiz yok yeterki miniklerimiz iyi olsun..Hanimlar bayadır yazamadım size. Kanamam vardi düşük tehlikesinden bayramin 2. Günü hastanede yattim. Kan uyusmazligi ignesi yaptilar. Dün kendi doktoruma gittim. Bebisin iyi oldugunu soyledi cok sukur kalp atislarini duyduk. Kanama durdurma ignesi verdi birde progestan verdi vajinadan sabah aksam kullan dedi. 1 haftada rapor verdi evde yat dedi. Kanamam durdu cok sukur dualarınizi eksik etmeyin.
Merhaba kızlar, bugün keseyi gördük..
Miniğim benimle, doktor durumumuzu çok beğendi..
5 haftalığız.
Evet şekerim çok minik henüzGozun aydin :) bebiside mi gordun
Gözün aydın canım.. Bende perşembe gitcem aramızda 1 gün var inş bende keseyi görürüm yaa.. Kaç gün sonra tekrar çağırdı şimdi seni kalp atışlarını dinlemek için?
Ben özelde yaptırdım hepsini 2 saat sonra çıktı. Bence rubellayı da yaptır gitmişken onda önemliInsallah bağışıklığım vardır benımde ben 4 senedir bakıyorum kedi ama insan tedirgin oluyor yine de peki ben sadece bu. Toxoplazma testini ayrı yaptırsam kac günde çıkar acaba
Tamam canım onuda yaptırıcam cok tesekkur ederimBen özelde yaptırdım hepsini 2 saat sonra çıktı. Bence rubellayı da yaptır gitmişken onda önemli
Aynn canm gebelik sıkıntılı bi olayBelkide canm ama elinde olmuyor iste insanin