• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ben pko hastasıyım,yumurta tembelliği var. klomenle dahi yumurta oluşmuyordu. oluşsada yeterli olgunluğa gelmiyordu,çatlamıyordu falan. en son doktor hsg (rahim filmi) çekilmen lazım dedi. çekildim sol tüp tıkalı çıktı. ben kendimi yerlere atıp vay leleeee tüpüm de tıkalı çıktı,oy ben nedem nerelere gidem diye dövünürken hamile olduğumu öğrendim:anneadayı::KK53:

BEN DE TEK TÜPÜM TIKALIYDI 3 YIL UĞRAŞTIK TÜP BEBEKLE OĞLUMA KAVUŞTUM ŞİMDİ 4 YAŞINDA AMA BU SÜPRİZ OLDU BİR TÜP BEBEK TEDAVİSİ DAHA DÜŞÜNÜRKEN

Kizlar hasta oldum yaa. Burnum akiyor hapsuruyorum. En kotusu oksuruyorum. Napicam boyle:(

Hamilelik öncesi de kediyle yaşadıysan sıkıntı olmaz ben de 7 yıl kediyle yaşadım ilk hamileliğimde bi sıkıntı olmadı. Snn de bağışıklığın vardır muhtemelen ama yine de kumunu sen değiştirme, dronciti ihmal etme veterinerinle de bi konuş istersen
Insallah bağışıklığım vardır benımde ben 4 senedir bakıyorum kedi ama insan tedirgin oluyor yine de peki ben sadece bu. Toxoplazma testini ayrı yaptırsam kac günde çıkar acaba

Ev süpürdümo_O Bide yağmur yağıyodu çamaşırları toplamak zorunda kaldım.. Bizim çamaşırlık ta camın kenarına asılı olanlardan uzanmak gerekiyor yani sanırım ondan oldu:KK61:
süpürmede göbeği çok kasıyor..yapmayın.ilk aylar yormayın kendinizi ben 8 aylık hamile iken ev taşıdık.ayaklarımla bi kaç koliyi itiverdim noolcakki dedim kanamam oldu 1 hafta hastanede yattım.anlayacağnız bunun aslında ilk ayı son ayı yok yormayın kendinizi

Hanimlar bayadır yazamadım size. Kanamam vardi düşük tehlikesinden bayramin 2. Günü hastanede yattim. Kan uyusmazligi ignesi yaptilar. Dün kendi doktoruma gittim. Bebisin iyi oldugunu soyledi cok sukur kalp atislarini duyduk. :KK68: Kanama durdurma ignesi verdi birde progestan verdi vajinadan sabah aksam kullan dedi. 1 haftada rapor verdi evde yat dedi. Kanamam durdu cok sukur dualarınizi eksik etmeyin. Hoppa:KK51:

Kendinizi yormayin bebeklerimiz daha onemli kendimi tutamayip temzlk yapinca hastanelik oldum. Ilk aylar sabredelim benim gibi olmayin sizde. :110: bebegimi kaybedebilirdim ama cok sukur bisey olmadi. :(

Hanimlar bayadır yazamadım size. Kanamam vardi düşük tehlikesinden bayramin 2. Günü hastanede yattim. Kan uyusmazligi ignesi yaptilar. Dün kendi doktoruma gittim. Bebisin iyi oldugunu soyledi cok sukur kalp atislarini duyduk. :KK68: Kanama durdurma ignesi verdi birde progestan verdi vajinadan sabah aksam kullan dedi. 1 haftada rapor verdi evde yat dedi. Kanamam durdu cok sukur dualarınizi eksik etmeyin. Hoppa:KK51:
Canım geçmiş olsun çok progestan bende kullanmaya başladım.. Dinlenicez artık yapacak bişeyimiz yok yeterki miniklerimiz iyi olsun..

Gözün aydın canım.. Bende perşembe gitcem aramızda 1 gün var inş bende keseyi görürüm yaa.. Kaç gün sonra tekrar çağırdı şimdi seni kalp atışlarını dinlemek için?

Sağol tatlım, 10 gün sonra filan kalp duyulur dedi.. Bakalım bekliycez..
Durumuma iyi dedi, ilk ultrason görüntüsünü de aldık, mutluyuz. :p

Back