• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ya benim neden canim bisey istemiyo ya bende esimi gonderiim aransin diyorum ama istemiyo disari cikiyoruz bakiyorum surekli etrafa bisey canim ceksin diye ama yok :kk77:galiba benim bebisler ne tatli ne eksi seviyo

Valla boşver canim bak bole bulunmayincada aklindan çıkmıyor. Sonra ya bir yerinde leke olursa diyorum. Senin bebisler uslu demek ;)

Arkadaslar. Kasik agriniz oluyormi benm bazen oluuor bazen hic olmuyor olmamasimi iyi olmasimi anlamadim

Valla boşver canim bak bole bulunmayincada aklindan çıkmıyor. Sonra ya bir yerinde leke olursa diyorum. Senin bebisler uslu demek :KK66:
Bilmiyorum biri erkek biri kiz heralde ki ben hem tatli hem eksi yiyorum ekstra hicbisey canm istemiyo hep ooyle hayal etmistim hersey isticem demistim.ama yalandanda isteyemmya guzel koktu diyorum esim diyo alayim istersen ben yok istemiyorum diyorum sadece kokusu falan guzel geliyo bazi seylerin napalim kismet benim cok bulantimda yok heralde bubulati ve aserme ikisi biarada oliyo galiba

Bilmiyorum biri erkek biri kiz heralde ki ben hem tatli hem eksi yiyorum ekstra hicbisey canm istemiyo hep ooyle hayal etmistim hersey isticem demistim.ama yalandanda isteyemmya guzel koktu diyorum esim diyo alayim istersen ben yok istemiyorum diyorum sadece kokusu falan guzel geliyo bazi seylerin napalim kismet benim cok bulantimda yok heralde bubulati ve aserme ikisi biarada oliyo galiba
Benim mide bulantim yok ole canim ya onunla ilgili oldugunu sanmiyorum ;) benimde bu hafta artti bu asermeler zaten

Canm senin tedaviylemi oldu benm 2 yumurtam vardi asolama oldum ama degrlerim normaldi degrr normal oldugu halde ikiz olabilirmiki amcamin oglu beni ruyasinda gormus ikiz bebek varmis kucagnda daha ozman hamole oldugun bile bello degildi

Ben bir kabiz oluyotm bir diyare sureklinsindirim problemi yasiuorm

ay hadi ya.. ben de bu gun oyle oldum. gerci benim biraz problemimde var bu konuda. bagirsaklarimda sislik vardi. prednisone kullandim bir sure, son on gundur falan gecmisti ama... simdi tekrar olunca bir korktum.

ay hadi ya.. ben de bu gun oyle oldum. gerci benim biraz problemimde var bu konuda. bagirsaklarimda sislik vardi. prednisone kullandim bir sure, son on gundur falan gecmisti ama... simdi tekrar olunca bir korktum.
Korkma canim sindirim sistemi sorunlri cok oluyor sanirn gebelikte yani bende oyle oluuor

Liste güncel değil sanırım hanımlar..
bu arada ben de şişkinlik yaşıyorum..
Doktoruma gidince soracağım..
5 aydan sonra karın büyüyor değil mi??

Canm senin tedaviylemi oldu benm 2 yumurtam vardi asolama oldum ama degrlerim normaldi degrr normal oldugu halde ikiz olabilirmiki amcamin oglu beni ruyasinda gormus ikiz bebek varmis kucagnda daha ozman hamole oldugun bile bello degildi
Evet canim tup bebek benim asilama mi dedin canim asilamayla ilgili bi bilgim yok nasil oluyo da kese gormeye gidince belli olur nezaman gidicen benim coook var daha.hcg kacti buarada

Back