• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba arkadaşlar. ben de araniza yeni katılıyorum..son adet tarihim 21 temmuz ama doktorum bebegin 1 hafta geri oldugunu, bunun gec dollenmeden kaynaklanabilecegini soyledi.boylelikle başta 26 nisan olan dogum tarihimiz 3 mayis oldu.Bakalim hayirlisi.insallah ters bi durum yasamam.doktorun dediği gibi gec dollenmedir sebebi.
CANIM Ben de bugun gittim bebek 1 hafta geriden dedi Dr sen kalp atışı duydun mu Dr olumsuz konuştu mu

Aynen canım.. Rabbimin lütfu.. Ben de balık istemiştim ama o zaman hamile olduğumu bilmiyordum.. Eşim alıp getirdi, kayınvalide de pişirdi ben de bi güzel yedim.. İnanır mısın sen ayvayı yazmadan benim aklımdan ayva geçiyodu.. bir yerlerde okumuştum hamilelikte ayva yiyenin bebeği güzel olur diye o aklıma gelmişti :KK70:
Afiyet olsun canim balik bebk icinde iyi hem sifa olsun ayva Aserdim ama yiyemedim bizdede gamzeli olur derler ayva aserenn cocugu esimde var bendede var gamze :) benm ilk canim diger gebeliklerimdede bu gebeligimdede ayranasi corbasi cekti 3 ndede gebe oldugumu bilmeden canim cekti

CANIM Ben de bugun gittim bebek 1 hafta geriden dedi Dr sen kalp atışı duydun mu Dr olumsuz konuştu mu
İnsallah hersey yolundadir canim belki daha erkendir doktorlar en kotuye hazirlar zaten insanlari allaha sigin su mubarek gunde rabbim bebegini bebeklerimizi korisun insallah saglikla dogsunlar

Afiyet olsun canim balik bebk icinde iyi hem sifa olsun ayva Aserdim ama yiyemedim bizdede gamzeli olur derler ayva aserenn cocugu esimde var bendede var gamze :) benm ilk canim diger gebeliklerimdede bu gebeligimdede ayranasi corbasi cekti 3 ndede gebe oldugumu bilmeden canim cekti
Kız yrn ki yemek menümüzde var ayranası corbası.;) gel 1 kase iç. Kışın olur ayva zannımca.. =)

Kız yrn ki yemek menümüzde var ayranası corbası.:KK66: gel 1 kase iç. Kışın olur ayva zannımca.. =)
Sagol canim dusunemn yeter yapip bol bol yedim afiyetle korktugundan is yapniyorn yemkte yapamiyorum artik annemlerde baska sehirde bisey canin istiyor yapamiyorm pratik seyler yapiyorm napim :(

sualp27 sualp27
Valla canm benim annemde şehir dışında. Kaynanam burada o yapıp getiriyo. Bazen de ben hafif şeyler yapıyorum.. Allahtan eşim yemek seçen bir insan değil.. ne koysam yer.. ;) bir de ztn 3 sene sonra olduğu için çok anlayışlı davranıyo..

Kızlar yuzum sisti ve doktora gittim bugün az bile disiniz agrisa hemen doktora gidin benimki direkt sisti o yüzden doktor bi şey yapamayiz sismeseydi geçici dolgu yapıyoruz dedi ya da cok sisicek o zaman yariyoruz dışı dedi Ama mahvetti beni dış bugün ...doktor da kötü konuştu dua et bebeğine geçmesin o iltihap dedi dua edin kızlar bebegime geçmesin iltihap
Canim bir cezveye 1 cay bardagi sirkeyle 1 ,2 dis sarimsak koyup kaynat 3_4 dk kadar iliyinca gargara yap.hemen kesiyo bende burda ogrenmistim ve kime dediysem ise yaradi sanada tavsiye ederim ins faydasini.gorursun :)

Canim bir cezveye 1 cay bardagi sirkeyle 1 ,2 dis sarimsak koyup kaynat 3_4 dk kadar iliyinca gargara yap.hemen kesiyo bende burda ogrenmistim ve kime dediysem ise yaradi sanada tavsiye ederim ins faydasini.gorursun :)
Çok sağol canim benim denicem insallah

sualp27 sualp27
Valla canm benim annemde şehir dışında. Kaynanam burada o yapıp getiriyo. Bazen de ben hafif şeyler yapıyorum.. Allahtan eşim yemek seçen bir insan değil.. ne koysam yer.. :KK66: bir de ztn 3 sene sonra olduğu için çok anlayışlı davranıyo..
Benm kimsem yok yapacak valla yine kv varmis senn bulasiklari vs esim hallediyor yemegide fazla cesit bilmsede ufak tefrk makarna vs yapiyo sagolsun esim
ben butun yemwkleri bilirim ama iste ugrasmiyorm korkudan pek bisey yapmiyorm
benm esimde anlayisli 2, kayp olunca birde zorla tedaviyle oluuor 4 yildir ugras veriyorz
Allah razi olsun eslerimizden

Selam kizlaaar.. ben de dun en sonunda su meshuuur cift cizgiyi gorebildim. Bugun doktora gittim. bir suru tahlil istedi benden. sabah ac karnina gidip kan vermem gerekiyor. sonra insallah beta hcg ye bakacaklar. yurt disinda yasiyorum, burda hersey cok yavas oluyor. ilk ultrasonumu 10. haftada verdiler. o zamana kadar hic birsey goremeyecegim yani..

artik benimle bir gebe olanlari takip ederim burdan. :)

Benm kimsem yok yapacak valla yine kv varmis senn bulasiklari vs esim hallediyor yemegide fazla cesit bilmsede ufak tefrk makarna vs yapiyo sagolsun esim
ben butun yemwkleri bilirim ama iste ugrasmiyorm korkudan pek bisey yapmiyorm
benm esimde anlayisli 2, kayp olunca birde zorla tedaviyle oluuor 4 yildir ugras veriyorz
Allah razi olsun eslerimizden
Amin canım Allah başımızdan eksik etmesin.. Dilerim güzel haberlerle geliriz doktordan.. burada herşeyi paylaşırız mamaları bezleri.. emdi emmedi dertlerini:p

Selam kizlaaar.. ben de dun en sonunda su meshuuur cift cizgiyi gorebildim. Bugun doktora gittim. bir suru tahlil istedi benden. sabah ac karnina gidip kan vermem gerekiyor. sonra insallah beta hcg ye bakacaklar. yurt disinda yasiyorum, burda hersey cok yavas oluyor. ilk ultrasonumu 10. haftada verdiler. o zamana kadar hic birsey goremeyecegim yani..

artik benimle bir gebe olanlari takip ederim burdan. :)
Hoşgeldn arkadaşm aramıza..
Mayıs anneleriyiz hepimiz burada paylaşımda bulunuyoruz..

10 haftada çok geçmiş.. neden acaba geç bakıyorlar? Ben haftaya gidiyorum keseyi görmeye bakalım;)

Hoşgeldn arkadaşm aramıza..
Mayıs anneleriyiz hepimiz burada paylaşımda bulunuyoruz..

10 haftada çok geçmiş.. neden acaba geç bakıyorlar? Ben haftaya gidiyorum keseyi görmeye bakalım:KK66:

ay canim ne kadar sanslisin, bebeginle tanisma firsti bulacaksin. Burda saglik sistemi devlet tarafindan karsilaniyor. biz elimizi kolumuzu sallaya sallaya girip sallaya sallaya cikiyoruz. ama iste bu yuzden de doktorlar cok cok ihtiyac olmadikca bazi seyleri yaptirmiyorlar. mesela simdi detayli kan tahlilleri istedi, eger hepsi temiz cikarsa, yine onuncu haftaya kadar hic birseye bakmayacaklar.

ultrasona da butun gebelik boyunca sadece iki ya da uc kere sokuyorlarmis...

siz cok sanslisiniz. haftaya bebeginle tanisma firsati bulacaksin. Neye benzedigini goreceksin :) gerci sadece kesedir daha cok kucuk ama olsun, o da guzel bir duygu :)

miranda_1986 miranda_1986 iş sebebiyle mi yurtdışındasınız? Çok sağolun
varsın sağlıklı olsun da görmeyin..
Doğduğunda bol bol vakit geçireceksiz zaten.. burada da devlet hastaneleri ilgilenmiyor. Özele parayı basınca kapıda karşılanıyosunuz.. ;)

Back