• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kızlar
Size bir şey soracağım. Sizin de karnınız davul gibi mi? Karnım 4-5 aylık gibi sanki.
Bebiş değil elbette biliyorum ama çok şişkin bir karnım var. Afedersiniz tuvalete de sık çıkmıyorum. Kabızlık gibi değil de metabolizmam yavaşlamış gibi.

Sizde durum nasıl?

Selam kızlar
Size bir şey soracağım. Sizin de karnınız davul gibi mi? Karnım 4-5 aylık gibi sanki.
Bebiş değil elbette biliyorum ama çok şişkin bir karnım var. Afedersiniz tuvalete de sık çıkmıyorum. Kabızlık gibi değil de metabolizmam yavaşlamış gibi.

Sizde durum nasıl?
10 gundir ayni durumdayim siskinlik var 6 aylik hamile gibi karnim

Selam kızlar

Sizde durum nasıl?
Bendede var sislik tirnagimi kesmeye bile zor egliyorum sanki dedigin gibi 5 aylik hamile gibiyim

Ay kizlar ne aserdiginizi yazmayin lutfen buraya.X deyin geçin. Şu an aklimda ayva var sadece. Kimdi burdaki ayvaci güzeli:KK70:
Şu an eşim manav yolunu tuttu bakalim bulabilcek mi :D

Son düzenleme:
Arkadaslar belirtiniz neler ben ayva aserdim ama bulamadik eksi elmayla yetindim

bende daha belirti felan yok hiç bişey aşermiyorum bulantı yaşamıyorum, arada karnım ağrıyo başkada bişey yok, keseyi görmemiş olsaydım bhcg yanlış çıktı derdim o derece, inşallah gebeliğim hep böyle sorunsuz geçer

Nasıl bir çözüm bulsak bilmiyorum. bol kuru kayısı yiyeceğim artık. İyice rahatsız oldum.

Geçermiş 3 aydan sonra, gerçi ondan sonra da Allah nasip ederse bebişler kendini gösterecek.
İnsallah canim
bende sekerli seyler yiyemiyorm kurukayisada hic sevmem.ben napsamki

bende daha belirti felan yok hiç bişey aşermiyorum bulantı yaşamıyorum, arada karnım ağrıyo başkada bişey yok, keseyi görmemiş olsaydım bhcg yanlış çıktı derdim o derece, inşallah gebeliğim hep böyle sorunsuz geçer
Bwnmde hic bulantim yok ara bel agrisi kasik batmam oluuor belli belirsiz ama oda
Arada asermesem hamile oldugumu unatacagim

Ay kizlar ne aserdiginizi yazmayin lutfen buraya.X deyin geçin. Şu an aklimda ayva var sadece. Kimdi burdaki ayvaci güzeli:KK70:
Şu an eşim manav yolunu tuttu bakalim bulabilcek mi :KK70:
Bendim :KK66: bulamadik biz ins siz bulursnZ eksi elmayi tuzladim yedim biraz bastirdi

Hic ayva sevmem aslinda ya. Burda okuyunca aklima düştü. Yok yok kötülük ediyoruz birbirimize valla yazmayalim su aserme işini:KK70: bende bulcagini sanmiyorum ama gitti yinede bakalim :KK66:
Aa simdi uzuldum bak canim birdaha yazmam :( bende ayvayi 40 yil yemesem aklima gelmez gecen gece aklima dustu iste eksi elma yiyince gecti istegm

Bende ole dedim esime bulamazsan eksi elma al dedim :KK70:. Ye eksiyi cikar ayseyi demisler kizlar mi geliyor acaba:KK70:
Benim icime tuaf bicimde kiz doguuor diger iki dusugimde erkek hissettmistim ama
Saglikli olsunlarda
ben tatli seylerden sogudum valla dedigin gibi ye eksiyi cikar ayseyi

Ya benim neden canim bisey istemiyo ya bende esimi gonderiim aransin diyorum ama istemiyo disari cikiyoruz bakiyorum surekli etrafa bisey canim ceksin diye ama yok :kk77:galiba benim bebisler ne tatli ne eksi seviyo

Ben niye aşermiyorum yaa:rolleyes: Bende çikolata manyağıydım az önce eşim kahve istedi yanına çiko koydum canım hiiç çekmedi gittim kahvenin yanında tuzlu bişeler yedim eşim bakıyo tuhaf tuhaf:-)

miranda_1986 miranda_1986 iş sebebiyle mi yurtdışındasınız? Çok sağolun
varsın sağlıklı olsun da görmeyin..
Doğduğunda bol bol vakit geçireceksiz zaten.. burada da devlet hastaneleri ilgilenmiyor. Özele parayı basınca kapıda karşılanıyosunuz.. :KK66:

sadece is icin degil hayatim ben kucuklukten beri burdayim. ailem gelmis is nedeniyle, ben artik burali oldum sayilir.
zaten esim de yabanci. okudum, evlendim, kaldim buralarda :) evet turkiye'nin de o sorunu var ama inan insan bazen keske basabilsem de parasini iyice baksalar bana diyor. cunku saglik cok zor!

Aa simdi uzuldum bak canim birdaha yazmam :KK43: bende ayvayi 40 yil yemesem aklima gelmez gecen gece aklima dustu iste eksi elma yiyince gecti istegm
Ayva yok bulamamis. Elma almos ama eksisi kesmedi beni. Tuzladim eh iste oldu :D benimde gonlum kizdan yana ama saglik en onde tabiki ;)

Back