- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
- #3.321
Canm hamilelik nasl gidiyor bebiş nasılİyiaksamlar cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet anladm canm hayrlisi saglikli olsunlarda bir iki tabi iki koyulmusken ikiside saglikla dogsun istermde hayrlisi sen nezaman gidiceksin draAma yani 2 gunde bir 2 kati artmasi lazim ya eger osekilde normal artiyosa 10000 civari olmasi lazim canm
Kızlar alttan ulrasndan korma daha net gönüyor zararlı bişey deilBence gorunur bende vajinaldan korkuuorm ama kalp atisi icin falan alttan bakiuorms saniri.
Evet canm hayirlisi olsun ben pazartesi gidecegim insallahEvet anladm canm hayrlisi saglikli olsunlarda bir iki tabi iki koyulmusken ikiside saglikla dogsun istermde hayrlisi sen nezaman gidiceksin dra
Ben korkuyorm ya forunlarda okudm vajinal ultrason sonrasi kanamasi olanlar dusik yapanlat var korkuuorm ama dr bakalm derse bisey diyememKızlar alttan ulrasndan korma daha net gönüyor zararlı bişey deil
Selam kızlar
Size bir şey soracağım. Sizin de karnınız davul gibi mi? Karnım 4-5 aylık gibi sanki.
Bebiş değil elbette biliyorum ama çok şişkin bir karnım var. Afedersiniz tuvalete de sık çıkmıyorum. Kabızlık gibi değil de metabolizmam yavaşlamış gibi.
Sizde durum nasıl?
Henuz cok yeni canim keseyo bile gormedik pazartesi gidecigm insallah hersey yolundadir oncesinde 2 kimyasalim var hic kese goremedim cok korkuyorm sen nasilsinCanm hamilelik nasl gidiyor bebiş nasıl
Tlım ben baktım hiçte bişey olmadı ama içn rahtsn etmiyorsa baktrmaBen korkuyorm ya forunlarda okudm vajinal ultrason sonrasi kanamasi olanlar dusik yapanlat var korkuuorm ama dr bakalm derse bisey diyemem
Dr bakma diyememki ama korktugunu belirtirimT
Tlım ben baktım hiçte bişey olmadı ama içn rahtsn etmiyorsa baktrma
Ya tup bebek bide kendi dr um gec cagrdi baska dr a gidersem alttn baktrmak istemiyorum tup bebek diye tedrginm sadece yoksa.korkumdn degilde kendi druma gitsem o nasil bakarsa. Baksin da baska dr a gidrim alttn bakar bisey olur ona baglarim vicdan yaparim.ondan yaniKızlar alttan ulrasndan korma daha net gönüyor zararlı bişey deil
Şimdilik iyi canm strese girme görürsün bak minigini ben 5.5 haftalık ken görmüştüm keseyiHenuz cok yeni canim keseyo bile gormedik pazartesi gidecigm insallah hersey yolundadir oncesinde 2 kimyasalim var hic kese goremedim cok korkuyorm sen nasilsin
Aynen bende bebge bisey olur diue korkuyorm yoksa yumrt takibinden alistim artik alttan muayeneyeYa tup bebek bide kendi dr um gec cagrdi baska dr a gidersem alttn baktrmak istemiyorum tup bebek diye tedrginm sadece yoksa.korkumdn degilde kendi druma gitsem o nasil bakarsa. Baksin da baska dr a gidrim alttn bakar bisey olur ona baglarim vicdan yaparim.ondan yani
Genede karında baktr riske atmaYa tup bebek bide kendi dr um gec cagrdi baska dr a gidersem alttn baktrmak istemiyorum tup bebek diye tedrginm sadece yoksa.korkumdn degilde kendi druma gitsem o nasil bakarsa. Baksin da baska dr a gidrim alttn bakar bisey olur ona baglarim vicdan yaparim.ondan yani
Degrin kacti canimkese egordugunde insallah gorurum hersey yolundadrİyi gidiyor
Şimdilik iyi canm strese girme görürsün bak minigini ben 5.5 haftalık ken görmüştüm keseyi
6 haftaya gidm karindan gorunurmu acaba keseCanm sem
Genede karında baktr riske atma
4000 falanda tatlım içini ferah tut rahat olDegrin kacti canimkese egordugunde insallah gorurum hersey yolundadr
Bence görünür benim görünmüştü6 haftaya gidm karindan gorunurmu acaba kese
Tatlım hatta kalp atışını bile duymuştum6 haftaya gidm karindan gorunurmu acaba kese
Hersey yolundayda benm pazartesi 10000 civari olmasi lazim iki gunde 2kati ilerliuosa yani karindan gorunur insallah canm4000 falanda tatlım içini ferah tut rahat ol