2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bence bi araçla yavaş yavaş yürüyerek git doktoruna

canm bende de beş ay önce aynı şey oldu
normal adet oldum bitti iki gün sonra tekrar kanamam başladı
doktora gittim betahcg 135 çıktı doktor hamilesin dedi ama ben daha yeni adet oldum dedim iki gün sonra tekrar kan verdim değer 30 a düşmüş kimyasal gebelik geçirmişsin dedi bence hemen bi doktora git

Bu gun kan tahlili sonuclarimi aldim. Anti cmv.negatif cikmis. Doktor evde hayvan besliyor musun diye sordu. Vucudumda virus varmis ve bebege gecme ihtimali olabilir, beyninde hasara neden olabilir dedi. 2 tup kan, alindi. Kandaki orana gore ilac yazacakmis. Moralim cok bozuldu, ayni seyi yasayan var mi?

Günaydın kızlar

ben bundan 2 hafta önce doktora gittim keseyi gördük daha konuşmak için çok erken bayramdan sonra yani 3 hafta sonra aç gel tahlillerini yapalım dedi. Ben kilolu hamile kaldım karnım 4 aylık gebe gibi şiş inanılmaz gaz var ve göğüslerim acayip ağrıyor doktor bayramdan sonra gel dedi ama ben bebişimizin kalp atışlarını duymak için eşim ve oğluşum ile gidip duymak istiyorum bu yüzden bayramdan sonraki hafta değil bir sonraki hafta gideceğim ama bir yandan da içim içimi yiyor her şey normal mi diye

Kendi Dr una gitmelisin bence progestan ve depot yapılması gerekenler bende aynı şeyleri yaşadım bebeğin durumunu görürsen için rahat eder

AMİN CANIM AMİN inşaallah. Sağlıklı hayırlı bir şekilde bebişleri kucagımıza alırız.

aynı aynııı bende öyleyim yaaa dengem bozuldu iyice. Ben ben miyim ben değilmiyim kimim bilmiyorum vallla. Durup durup ağlayıp çok iştahla yemek ıstedıgım yemegı biraz yiyip öğüren karın agrısından kıvranan her akşam böyleyim ya

Kızlar bir haftadır diz ağrısı başladı bende yerimde duramiyorum romatizmalilar gibi. diz kapaklarim ağrıyor nedeni ne olabilir ki
Aynen cnm benimde baldirlarim sizliyor.huzursuz sysk sendromuna venzer sekilde. Gebeligin cilveleri sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…