• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kizlar,bugun ilk defa bulNtilarim basladi.elimin kokusundan bile bulantim var.bulasik makinesini acinca kusuyordum neredeyse. Bulantim olmuyor dite sevinitordum ki,basladi...
Sizde durumlar nasil?

bizdede herkes biliyo ben olmadan önce hep derdim kimseye söylemicem diye ama tam testi yaptırdığım gün trabzona uçucaktık sonuç pozitif çıkınca eşim tek gitti ben gitmedim herkes sormaya başladı niye gitmedim diye söylemeye mecbur kaldık :KK45:zaten annem ve ablam zor tuttular kendilerine ben söylemesinler diye baskı yapıyodum her gün söyliyelimmi diyolardı bende en sonunda söyleyin dedim hemen telefonlara sarıldılar :KK70: duymayan kalmadı

Kızlar ben bu aralar acayip sinirliyim ağlıyorum herseye içime çeke çeke bebeğime bısey olursa diye korkuyorum sonra daha hastaneye de gidemedim bısey olur mu aglayınca üzülünce :KK43:

Kizlar hamile oldugunuzu cevrenize soylediniz mi? Benim ailem esimin ailesi biliyor bizde. Nedense nazar deger korkusuyla simdilik bekliyorum.

ben daha aileme bile söylemedim. bi tek eşim bliyor. kalp atışlarını bi duyayım sağlıklı olduğunu öğreneyim hayırlısıyla, o zaman söylerim diye düşünüyorum :)

Kızlar ya benim ilk gebelik kalp atışı alınmadığı için sonlandırılmisti. Şimdi de çok korkuyorum. Geçen hamileligimde hiç midem falan bulanmamisti. Şimdi de bir belirtim yok acaba diyorum gene mi gelismedi bebek :cry: bayramdan sonraya çağırdı doktor. Bakalım zaman nasıl geccek.. sizin belirtileriniz neler? Bulantı ne zaman başladı?

Ben gebeliğimi ablama ve en yakın arkadaşıma söyledim henüz .biraz korkularım var benim de

Kızlar ya benim ilk gebelik kalp atışı alınmadığı için sonlandırılmisti. Şimdi de çok korkuyorum. Geçen hamileligimde hiç midem falan bulanmamisti. Şimdi de bir belirtim yok acaba diyorum gene mi gelismedi bebek :cry: bayramdan sonraya çağırdı doktor. Bakalım zaman nasıl geccek.. sizin belirtileriniz neler? Bulantı ne zaman başladı?
Canım bendede yok hiçbişey biligin hamile gibi hissedemiyorum ben yarin gidicem doktora kalp atışı duymaya umarım sorun olmaz sadece şanslı kesim olarak niteleniriz

Canım bendede yok hiçbişey biligin hamile gibi hissedemiyorum ben yarin gidicem doktora kalp atışı duymaya umarım sorun olmaz sadece şanslı kesim olarak niteleniriz
Canım aramızda bir gun ben de yarın gıdıcem cok gerginım ınsallah sende bende duyarız

Herkese merhaba, ben de Mayıs annesi olacağımı geçtiğimiz pazar günü öğrendim. Reglim düzensizdi ama en sonki 31. günde olduğu için 2 gün geçince test yaptım veeeeee sonuç pozitif halbuki 36. Günde regl olmuşluğum da var ama içime doğdu test yapmak istedim bir de regl olacakmışım gibi ağrım vardı ama bir türlü olamıyordum, hala da öyle ağrım var. Neyse hemen yakınımızdaki bir hastahaneye koştuk kan testi ile doğrulamak için, 1.5 saat beklemem gerektiğini söyledi hemşire ama nasıl beklerdim "Daha erken belli olmaz mı? Değer şimdilik önemli değil, hamile miyim, değil miyim daha evvel belli olmaz mı?" diye sordum ve gülerek tamam siz 45 dk sonra gelin dedi. Tabi ki eşime hemen söyledim ve birlikte oradaydık. Sonra yemek yedik oyalandık ve geldiğimizde hemşire yemekteydi bekledik, bekledik, bekledik zamanın nasıl da geçmediğini anlatmam mümkün değil. Hemşire geldi ve dedi ki "makine kanı sulandırmaya almış, bu da gebelik var anlamına geliyor." Biz sevinçten havalarda uçuyoruz, ordaki kişiler de sevincimizi paylaşıp iyi dileklerini ilettiler. 10 dk sonra da değer çıktı: Beta hcg 1832. Bugün de doktorumdan randevu aldım. Bayram sonrasına verdi. İnşallah miniğimizi görürüz, şimdilik en büyük korkum bu. Sizlerle bu yolculuğu paylaşmaktan büyük keyif duyacağıma eminim Sevgili Mayıs Anneleri. Allah'ım kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. Âmin.

Boşuna üzme kendini canım benim de bulantılarım yoktu meleğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.. İnşallah sende duyacaksın boşuna stres yapıp üzme bebişini

Back