- 17 Eylül 2015
- 112
- 117
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
- #2.961
Günaydın annisler sanirim kendi kendime nazar deydirdim hic mide bulantim yok derken iki gündür acayip mide bulantim oluyor canım hic birsey istemiyor ama açlıktan da midemden sesler geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 bucukta benimm randevu ben alirken bitmisti randevular bitek 2 bucukta kalmisti yoksa o saate birakmazdim hayatta :))Insallah canım guzel haberlerle gelirim sen ne zaman gideceksin
2 ayı devirdik resmenBenimde öyle 8. Haftadan gün aldık demek oluyor bu 7. Hafta bitti + 1 gün )
ins Allahin izniyle kalp atislarini duyucaksin. yarinda benim randevum var ins bende duyarimKızlar lütfen ama lütfen dua edin bana 1 saate hastene gıdıcem kalp atışı için ınsallah duyarım nolur dua edin
seninde bu gun guzel haberlerini bekliyoruz ins sendende guzel haberler alicaz2 bucukta benimm randevu ben alirken bitmisti randevular bitek 2 bucukta kalmisti yoksa o saate birakmazdim hayatta :))
Canim hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallahKızlar lütfen ama lütfen dua edin bana 1 saate hastene gıdıcem kalp atışı için ınsallah duyarım nolur dua edin
Insallah icim icimi yiyo hemen gitmek istiyorum cok merak ediyorum allahim nolur duyalim pit pit sesleri hepimiiizzz..seninde bu gun guzel haberlerini bekliyoruz ins sendende guzel haberler alicaz
Kızlar 2 ay bitti demek için 10. Haftalık olmalısınız2 ayı devirdik resmen
Her sey iyi guzelde durduk yere aglama krizi gercekten cok kotu ya:)) esimede bir seyin olmadigini anlatamiyorum. Anlamiyor :))ne oluyor sana?bebeiş ben burdayım diyor.çok olağan belirtiler.. :). keyfini çıkar...
aynı aynııı bende öyleyim yaaa dengem bozuldu iyice. Ben ben miyim ben değilmiyim kimim bilmiyorum vallla. Durup durup ağlayıp çok iştahla yemek ıstedıgım yemegı biraz yiyip öğüren karın agrısından kıvranan her akşam böyleyim ya
Evet aslında ama iste dilde yuvarlamak daha guzel geliyo oo 2 ay oldu diye yoksa daha 7 +3 su anKızlar 2 ay bitti demek için 10. Haftalık olmalısınız
Hayırlı olsun inşaallah. Kesinlikle bir diyetisyene git o diyetler genel oluyor senin bünyen ayrı olabilir hele ki hamileyken. Daha cok erken hamileliginde benim 7. haftada anca basladi mide bulantilarimKizlar gunaydin. Ben 4+4 haftaligim. Beslenmenizde nasil? Bulantim hic olmuyor benim.
Kilo almaktan cok korkuyorum. Yaklasik 1 ay once karatay diyeti yaptim. Karbonhidrat seker tatli yemedim ve 1.5 2 kilo vermistim. Simdi hamile olunca karatyin dedigi gibi mi yesem acaba? Hamile adayları icin yazdigi kitabi okudum. Sabahlari 2yumurta peyni domates salatalık roka yiyorum. 2 yumurta cok mu sizce ? Ara ogunde sut iciyorum. Oglen de et ve portakal yiyorum( eti c vitaminiyle almak demiri daha emilim ediyormu s) ama karatayda ara ogun yok, ben hamile olunca bilemedim. Diyetisyene mi gitsem acaba
Sendemi ilk bebegini kaybettin ben de ilk bebegimi kaybettim bende 3 aydan sorna soylemeyi düşünüyorumBizde kimse bilmiyor. Ben ilk bebeğimi kaybettim. Ben de eşim de söylemek için erken diye düşünüyoruz. Aslında gönlümden geçen 3 ay dolunca söylemek.
Ben kanama görmedim canim herkeste olan bişey değilmiş zatenKızlar merhaba, yerleşme kanamasını kaçıncı haftada gördünüz??
Kızlar merhaba, yerleşme kanamasını kaçıncı haftada gördünüz??
Canim degidiyo kisiden kisiye. Ben olmadi 4haftslik benim
Evet canim en iyisi o gibi görünüyorHayırlı olsun inşaallah. Kesinlikle bir diyetisyene git o diyetler genel oluyor senin bünyen ayrı olabilir hele ki hamileyken. Daha cok erken hamileliginde benim 7. haftada anca basladi mide bulantilarim
Hmm anladım arkadaşım =)Ben kanama görmedim canim herkeste olan bişey değilmiş zaten