2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın annisler sanirim kendi kendime nazar deydirdim hic mide bulantim yok derken iki gündür acayip mide bulantim oluyor canım hic birsey istemiyor ama açlıktan da midemden sesler geliyor

Cok dengesizlestik cokk.

Kizlar gunaydin. Ben 4+4 haftaligim. Beslenmenizde nasil? Bulantim hic olmuyor benim.
Kilo almaktan cok korkuyorum. Yaklasik 1 ay once karatay diyeti yaptim. Karbonhidrat seker tatli yemedim ve 1.5 2 kilo vermistim. Simdi hamile olunca karatyin dedigi gibi mi yesem acaba? Hamile adayları icin yazdigi kitabi okudum. Sabahlari 2yumurta peyni domates salatalık roka yiyorum. 2 yumurta cok mu sizce ? Ara ogunde sut iciyorum. Oglen de et ve portakal yiyorum( eti c vitaminiyle almak demiri daha emilim ediyormu s) ama karatayda ara ogun yok, ben hamile olunca bilemedim. Diyetisyene mi gitsem acaba

Kızlar merhaba, yerleşme kanamasını kaçıncı haftada gördünüz??

Hayırlı olsun inşaallah. Kesinlikle bir diyetisyene git o diyetler genel oluyor senin bünyen ayrı olabilir hele ki hamileyken. Daha cok erken hamileliginde benim 7. haftada anca basladi mide bulantilarim

Bizde kimse bilmiyor. Ben ilk bebeğimi kaybettim. Ben de eşim de söylemek için erken diye düşünüyoruz. Aslında gönlümden geçen 3 ay dolunca söylemek.
Sendemi ilk bebegini kaybettin ben de ilk bebegimi kaybettim bende 3 aydan sorna soylemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…