• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar bi yardim edin
Cts kanama oldu dusuk tehlikesi dedi dr progestan verdi yatak istirahati verdi
Pazar kanama artti tekrar gittik dr proluton igne yapti yalniz tuvalete kalkabilirsin dedi
Bugun sancili ve dahada cok kanama geldi dr. Yapacak bisey yok ilacini igneni alip yatacaksin dua edeceksin dedi. Bu gittiklerim acil dr.lari
Yarin sabah kendi dr.uma kontrolum var ben gitsemmi yatsammi cok kafam karisti bi akil verin bana :110:
Bence bi araçla yavaş yavaş yürüyerek git doktoruna

Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum ben 9eylülde normal günümde regl oldum dün ev temizliği yaptım çok fazla halıları bile sildim sonra kanama oldu bende ve devam etti bugün de arkadaşıma anlattım durumu bi test al yap dedi az önce yaptım ve cok koyu ikinci çizgi gördüm hamile olduğuma ihtimal vermek istemiyorum çünkü regl günümde ve olması gereken sürede bitti üstelik o gün test yaptığım da negatif çıkmıştı sizce neden olmuş olabilir fikri olan veya bu durumu yaşayan varsa paylaşırsa çok sevinirimEki Görüntüle 1637801
canm bende de beş ay önce aynı şey oldu
normal adet oldum bitti iki gün sonra tekrar kanamam başladı
doktora gittim betahcg 135 çıktı doktor hamilesin dedi ama ben daha yeni adet oldum dedim iki gün sonra tekrar kan verdim değer 30 a düşmüş kimyasal gebelik geçirmişsin dedi bence hemen bi doktora git

Bu gun kan tahlili sonuclarimi aldim. Anti cmv.negatif cikmis. Doktor evde hayvan besliyor musun diye sordu. Vucudumda virus varmis ve bebege gecme ihtimali olabilir, beyninde hasara neden olabilir dedi. 2 tup kan, alindi. Kandaki orana gore ilac yazacakmis. Moralim cok bozuldu, ayni seyi yasayan var mi?

Günaydın kızlar

ben bundan 2 hafta önce doktora gittim keseyi gördük daha konuşmak için çok erken bayramdan sonra yani 3 hafta sonra aç gel tahlillerini yapalım dedi. Ben kilolu hamile kaldım karnım 4 aylık gebe gibi şiş inanılmaz gaz var ve göğüslerim acayip ağrıyor doktor bayramdan sonra gel dedi ama ben bebişimizin kalp atışlarını duymak için eşim ve oğluşum ile gidip duymak istiyorum bu yüzden bayramdan sonraki hafta değil bir sonraki hafta gideceğim ama bir yandan da içim içimi yiyor her şey normal mi diye

Kizlar bi yardim edin
Cts kanama oldu dusuk tehlikesi dedi dr progestan verdi yatak istirahati verdi
Pazar kanama artti tekrar gittik dr proluton igne yapti yalniz tuvalete kalkabilirsin dedi
Bugun sancili ve dahada cok kanama geldi dr. Yapacak bisey yok ilacini igneni alip yatacaksin dua edeceksin dedi. Bu gittiklerim acil dr.lari
Yarin sabah kendi dr.uma kontrolum var ben gitsemmi yatsammi cok kafam karisti bi akil verin bana :110:
Kendi Dr una gitmelisin bence progestan ve depot yapılması gerekenler bende aynı şeyleri yaşadım bebeğin durumunu görürsen için rahat eder

Bebekler alıyor ya herşeyi galiba bize kalmıyor sürekli benim vücudum bi yerlerden patlak veriyo hergun bi yerim tutuyo agriyo birşeyler oluyo en nefret ettiğim de doktora gitmek hastane kokusu beni hasta ediyor zaten Allah yardımcımız olsun
AMİN CANIM AMİN inşaallah. Sağlıklı hayırlı bir şekilde bebişleri kucagımıza alırız.

Hanimlarr
Ay hic iyi degilim yaaa noluyor bana
Aksam afiyetle yedigim yemekden midem kalkti.
Goguslerim zaten sisti iyicene sudyenle canimi cok acitir oldu.
Zaten butun gun uyumak istiyorum. Uyansamda 2 saat geçmeden yine uykum geliyor.

En sacmasi az once durduk yere ağlamak geldi icimden. Bir sebebi yok ama delirmis gibi aglamak istoyorum.offf:KK43:
aynı aynııı bende öyleyim yaaa dengem bozuldu iyice. Ben ben miyim ben değilmiyim kimim bilmiyorum vallla. Durup durup ağlayıp çok iştahla yemek ıstedıgım yemegı biraz yiyip öğüren karın agrısından kıvranan her akşam böyleyim ya :KK12:

Kızlar bir haftadır diz ağrısı başladı bende yerimde duramiyorum romatizmalilar gibi. diz kapaklarim ağrıyor nedeni ne olabilir ki
Aynen cnm benimde baldirlarim sizliyor.huzursuz sysk sendromuna venzer sekilde. Gebeligin cilveleri sanirim

Back