2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım sıkma canını
Canım sıkma canını benim durumuna benziyr sn inşallh bebişlerimiz iyidr

Kızlar bir haftadır diz ağrısı başladı bende yerimde duramiyorum romatizmalilar gibi. diz kapaklarim ağrıyor nedeni ne olabilir ki

Canım kesen,bebeğin görünsün hayırlıyla doğum tarihin de, haftan da netleşir.

Bebeklerin %5 i sadece beklenen tarihte doğarmış. Seninki de mayıs olur büyük ihtimalle.
Ben çok aceleci davranıyorum galiba inşallah Allah yüzümü kara çıkarmaz bebişimi sağlıkla kucağıma alırım ama napiim çok merak ediyorum herşeyini

Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum ben 9eylülde normal günümde regl oldum dün ev temizliği yaptım çok fazla halıları bile sildim sonra kanama oldu bende ve devam etti bugün de arkadaşıma anlattım durumu bi test al yap dedi az önce yaptım ve cok koyu ikinci çizgi gördüm hamile olduğuma ihtimal vermek istemiyorum çünkü regl günümde ve olması gereken sürede bitti üstelik o gün test yaptığım da negatif çıkmıştı sizce neden olmuş olabilir fikri olan veya bu durumu yaşayan varsa paylaşırsa çok sevinirim

düşük yapmış olabilirsin en kısa sürede bir doktora gitmen gerekli.

Selam kızlar hepimizin benişşsri daha çok yeni ama dayanamayıp ufak tefek bişeyler aldınızmı hiç tek alt zıbın falan

Hanimlarr
Ay hic iyi degilim yaaa noluyor bana
Aksam afiyetle yedigim yemekden midem kalkti.
Goguslerim zaten sisti iyicene sudyenle canimi cok acitir oldu.
Zaten butun gun uyumak istiyorum. Uyansamda 2 saat geçmeden yine uykum geliyor.

En sacmasi az once durduk yere ağlamak geldi icimden. Bir sebebi yok ama delirmis gibi aglamak istoyorum.offf

Kızlar selam hepimizin hamileliği daha çok yeni farkındayım ama dayanamayıp ufak defek bişeyler alanınız oldumu zının tek alt falan

kalp atışlarını hangi haftada duydunuz kızlar ? doktor bana bayramdan sonraki hafta içinde gel dedi ama 6 haftalık oluyor o hafta , cuma gitsem 6+3 olur duyulur mu acaba...

Kızlar selam hepimizin hamileliği daha çok yeni farkındayım ama dayanamayıp ufak defek bişeyler alanınız oldumu zının tek alt falan

ben daha hamile kalmadan bi minik zıbın almıştım :) kız kardeşim de dün çorap almış beş tane ay nasıl seviniyorum var ya minik minik

ne oluyor sana?bebeiş ben burdayım diyor.çok olağan belirtiler.. :). keyfini çıkar...

Kizlar bi yardim edin
Cts kanama oldu dusuk tehlikesi dedi dr progestan verdi yatak istirahati verdi
Pazar kanama artti tekrar gittik dr proluton igne yapti yalniz tuvalete kalkabilirsin dedi
Bugun sancili ve dahada cok kanama geldi dr. Yapacak bisey yok ilacini igneni alip yatacaksin dua edeceksin dedi. Bu gittiklerim acil dr.lari
Yarin sabah kendi dr.uma kontrolum var ben gitsemmi yatsammi cok kafam karisti bi akil verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…