• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar merhaba benim yarin 2.30 de doktor randevum var ac karinla gel demisti buradaki arkadaslar sabah git testlerini yaptir 2.30 dada doktoruna gidersin demisti ama ben erken kahvalti etsem 2 bucuga kadar zaten acikirim ac karinla gitmis olurum sonuc olarak bi sıkıntı olur mu acaba sbah erken saatte kahvalti etsem 8 de mesela
benim bildiğim en az 8 saat ac kalman gerekiyo. kendini ona göre ayarlarsan sorun olucağını sanmiyorum. sabah 5-6 gibi bişeyler atıştır sonra randevu saatine kadar kestir acıktığını anlamazsın:KK54:

benim bildiğim en az 8 saat ac kalman gerekiyo. kendini ona göre ayarlarsan sorun olucağını sanmiyorum. sabah 5-6 gibi bişeyler atıştır sonra randevu saatine kadar kestir acıktığını anlamazsın:KK54:
8 saatse oyle yapayim canim cok tesekkur ederim sahura kalkar gibi kalkar yer yatarim:)

bende henüz duymadım kalp atışlarını hatta daha bebeği bile görmedim sadece kesesini gördüm benimde çarşamba randevum var inş ikimizde ve diğer kalp atışını duymayan arkadaşlarda duyarlar en kısa zamanda :KK66:

Canim erken git bence testlerini yaptır o saate kadar sonucun çıkar iki kere yorulmazsin zaten test isteyecek doktora gittiğinde birine rica edip onunla girersin doktora o testleri yazar sende yaptirirsin
Canim iki iki git gel yapmayayim diye diyorum biraz sehir disinda oturuyorum sabah ayri oglen ayri gitmektense sabah erken biseyler yerim dayanirim sonra da diyorum o yuzden yoksa o daha mantikli tabi

bende henüz duymadım kalp atışlarını hatta daha bebeği bile görmedim sadece kesesini gördüm benimde çarşamba randevum var inş ikimizde ve diğer kalp atışını duymayan arkadaşlarda duyarlar en kısa zamanda :KK66:
Insallah amin cnm bende sadece keseyi gormustum bebek gorulmemisti 2 hafta once simdi bayramdada yolculuga cikicaz ondan once gideyim dedim icimiz rahat hareket edelim aslinda bayramdan sonra gel demisti bana bide bakiyorum beklenen dogum tarihi 17 si olan 13 u olan kizlar hep duymus benden sonra olanlar yani bende bir umit dedim beklemeyeyim dedim bayrami :)

Insallah amin cnm bende sadece keseyi gormustum bebek gorulmemisti 2 hafta once simdi bayramdada yolculuga cikicaz ondan once gideyim dedim icimiz rahat hareket edelim aslinda bayramdan sonra gel demisti bana bide bakiyorum beklenen dogum tarihi 17 si olan 13 u olan kizlar hep duymus benden sonra olanlar yani bende bir umit dedim beklemeyeyim dedim bayrami :)
ben 4 günde 1 gidiyorum biraz sorunlarım var inş en kısa zamanda biter sorunlarım ilk bebeği 4+4de gördüm en son cuma gittim 5+3 olması gerekiyodu 5+4 çıktı sevindirdi beni :)

Kizlar hamile oldugunuzu cevrenize soylediniz mi? Benim ailem esimin ailesi biliyor bizde. Nedense nazar deger korkusuyla simdilik bekliyorum.

ben 4 günde 1 gidiyorum biraz sorunlarım var inş en kısa zamanda biter sorunlarım ilk bebeği 4+4de gördüm en son cuma gittim 5+3 olması gerekiyodu 5+4 çıktı sevindirdi beni :)
Allah sağlık sıhhat versin sana da bebiş ine de cnm tüm sorunlarından tez zamanda kurtulursun insallah

kızlar merhaba galiba ben de mayıs annesi olucam ya da haziran size bunu sormak istiyorum aslında:KK48: daha bu konuyu anlayabilmiş değilim benim sat 24 ağustos ama 2 gün önce test sonucum bhcg 35 di bugün ise 95 doktor geç döllenme olmuş dedi programlara hesaplatınca beni 3-4 haftalık hamiş yapıyor ve mayıs sonu doğum diyor ama ben 2 haftalık bile değilim haziran mı mayıs mı olur benim acaba fikri olan var mı?

Yaşasın benim de bir bdt'daşım oldu nihayettt.

Hoşgeldinnnnn

yalnız tatlım ben kendi tahminime göre yazmıştım 24 mayısı şimdi intden hesaplattım 20 mayısmış tahmini doğum, tabi daha tam bi muayene olmadım dr ne der bilmiyorum... biraz hayal kırıklığımı yaptım yoksam

Kizlar hamile oldugunuzu cevrenize soylediniz mi? Benim ailem esimin ailesi biliyor bizde. Nedense nazar deger korkusuyla simdilik bekliyorum.

Bizde kimse bilmiyor. Ben ilk bebeğimi kaybettim. Ben de eşim de söylemek için erken diye düşünüyoruz. Aslında gönlümden geçen 3 ay dolunca söylemek.

yalnız tatlım ben kendi tahminime göre yazmıştım 24 mayısı şimdi intden hesaplattım 20 mayısmış tahmini doğum, tabi daha tam bi muayene olmadım dr ne der bilmiyorum... biraz hayal kırıklığımı yaptım yoksam
Yok canı niye olsun:KK200:Ben de bayram sonrası gideceğim ilk defa. Belki benim de tarihim bu değildir.

kızlar merhaba galiba ben de mayıs annesi olucam ya da haziran size bunu sormak istiyorum aslında:KK48: daha bu konuyu anlayabilmiş değilim benim sat 24 ağustos ama 2 gün önce test sonucum bhcg 35 di bugün ise 95 doktor geç döllenme olmuş dedi programlara hesaplatınca beni 3-4 haftalık hamiş yapıyor ve mayıs sonu doğum diyor ama ben 2 haftalık bile değilim haziran mı mayıs mı olur benim acaba fikri olan var mı?
Canım kesen,bebeğin görünsün hayırlıyla doğum tarihin de, haftan da netleşir.

Bebeklerin %5 i sadece beklenen tarihte doğarmış. Seninki de mayıs olur büyük ihtimalle.

Kalp atışını duyduktan sonra söyledik.. Biz 3 yıllık evliyiz, insanlar artık saçma sapan konuşmaya başlamışlardı kısır diyen bile olmuş yeni yeni duyuyoruz:KK45: İnsanlar meraklarını gidersin bari dedik;)) bizim çocuk yapmamız onlara dert olmuş artık dertleri kalmamıştır.. Bak yine sinirlendim :KK62:

Back