- 19 Ağustos 2014
- 332
- 319
- 23
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
- #2.861
ben 24 yaşındayım istanbulHERKES GÜZELLİK UYKUSUNDA SANIRIM HADİ CEVAP VERİN BAKALIM YAŞ KAÇ NERDE YAŞIYORSUNUZ BEN 35 YAŞINDAYIM ANTALYA DAYIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 24 yaşındayım istanbulHERKES GÜZELLİK UYKUSUNDA SANIRIM HADİ CEVAP VERİN BAKALIM YAŞ KAÇ NERDE YAŞIYORSUNUZ BEN 35 YAŞINDAYIM ANTALYA DAYIM
Ayy ne güzel gözün aydın çok sevindim :).Benim durumumla seninki aynı galiba umut oldun. Benim sat 22 temmuz doktora gittiğimde sat göre 6+4 olması lazımdı ama 5+3 dedi doktor.keseyi gördük 1,34 cm ama bebek yoktu henüz 1 hafta sonra lekelenmem oldu gittim o günde bebek görünmedi prog. verdi doktor.29 da randevum inş. bizde duyarız kap atışlarını çok zor geçiyor günler.
Bir bucuk sene senin ne kadar olduAyy ya gerçekten yalnız olmadığını bilmek güzel kaç senedir evlisin sen peki
AYNEN CANIM BENİM SAT DA 23 TEMMUZ DU GEÇ DÖLLENME OLMUŞ.. BİRDE COK ERKEN ÖĞRENDİM BEN AYIN 10 UNDA GİTTİĞİMDE 6 HAFTALIK 6,3 FALAN DER DEDİM AMA 5+1 OLDUGUNU SÖYLEDİ. ONA GÖRE 10 GÜN SAYDIM BUGÜN 6+5 DEDİM. AMA BEBEK GÖRÜNDÜ VE 7+4 OLDUGUNU SÖYLEDİ CANIM SAKİN OL HİÇ TELAŞLANMA BİLİYORUM COK ZOR. VAKİTTE GEÇMİYOR VE SÜREKLİ KAFA DA BİŞİLER KURUYORSUN ACABALAR DOLANIYOR. AMMA ALLAH IN İZNİYLE İNŞ. HERŞEY GÜZEL OLUR :) VE HAFTAYA DUYARSIN BEBEĞİNİ İNŞ. CANIM
Benim bi senem olucak ocak da insallahBir bucuk sene senin ne kadar oldu
Olmaz canim ama eger iltihap kapmissa olabilir bi doktoruna danisKızlar ben bisey sorucam size benim dünden beri disim agriyo çok fena hatta yanagim sisti ilaç da almadim ağrıyı cekiyorum ama bebegime bi zararı olur mu
İlerde bebislerin peşinde koşarken zayiflariz artık :)Yaa nolucak böyle halimiz ben 9 ay sonrasi 100e dayanicam sanirim yumuşacık bi anne olucam bebisim icin
Sağol canim cevap verdiğin için disim apse yapsa içten sisse anlicam yanagim sisti direkOlmaz canim ama eger iltihap kapmissa olabilir bi doktoruna danis
gecen gün benımde diş etim şişti böyle yanagıma kadar artık dayanılmaz hale geldi. Dişçiye gittim. hamileyim dedım bi baktı. Diş etinde dolgu parcası ya da süt dişi parçası kalmıs dedi. cımbız gibi bişeyle çıkarttı aldı.. Tüm şişlik indi bir rahatladım bir rahatladım size anlatamam. Yeniden doğmuş gibi oldum. Hiç aklıma gelmezdi böyle bişey olabileceği. En kısa zamanda bir diş hekimine gözükün.Kızlar ben bisey sorucam size benim dünden beri disim agriyo çok fena hatta yanagim sisti ilaç da almadim ağrıyı cekiyorum ama bebegime bi zararı olur mu
Çok sağol canim benim ya evet dış ağrısı fena bi sey... Benim yanagim sisti ilk defa anlamadım ben de zaten en iyisi bi disciye gitmekgecen gün benımde diş etim şişti böyle yanagıma kadar artık dayanılmaz hale geldi. Dişçiye gittim. hamileyim dedım bi baktı. Diş etinde dolgu parcası ya da süt dişi parçası kalmıs dedi. cımbız gibi bişeyle çıkarttı aldı.. Tüm şişlik indi bir rahatladım bir rahatladım size anlatamam. Yeniden doğmuş gibi oldum. Hiç aklıma gelmezdi böyle bişey olabileceği. En kısa zamanda bir diş hekimine gözükün.
git sakın ihmal etme zaten ilaç kullanamıoruz. Bugünde ağzımda yara çıktı aft oluşmuş kocaman. doktorumu aradım cidiyeye git dedi. cildiye uzmanı baktı. C vitamini B vitamini verdi 2 kutu ilac. üzerine sürmek ıcın merhem verdi. folik asit kullanıorum birde. Bende dert bitmiyor valla vitaminsiz kalmışım yaralar çıkmış ağzımda. sıkıntı stres yapma dedi.. Takma kafana bişey dedi.Çok sağol canim benim ya evet dış ağrısı fena bi sey... Benim yanagim sisti ilk defa anlamadım ben de zaten en iyisi bi disciye gitmek
Bebekler alıyor ya herşeyi galiba bize kalmıyor sürekli benim vücudum bi yerlerden patlak veriyo hergun bi yerim tutuyo agriyo birşeyler oluyo en nefret ettiğim de doktora gitmek hastane kokusu beni hasta ediyor zaten Allah yardımcımız olsungit sakın ihmal etme zaten ilaç kullanamıoruz. Bugünde ağzımda yara çıktı aft oluşmuş kocaman. doktorumu aradım cidiyeye git dedi. cildiye uzmanı baktı. C vitamini B vitamini verdi 2 kutu ilac. üzerine sürmek ıcın merhem verdi. folik asit kullanıorum birde. Bende dert bitmiyor valla vitaminsiz kalmışım yaralar çıkmış ağzımda. sıkıntı stres yapma dedi.. Takma kafana bişey dedi.
benimde 5. haftamda basladi kanama sonra lekelenmeye dondu 12 tane igne kullandim hala gecmedi lekenmeler drum bebekde sorun yok diyo ama insan korkuyo bu benim 3. gebeligim ilk ikisi dusukle sonuclandi. kahverengi lekeyse cok korkma sorun olmaz ins bebislerimizi kucagimiza aliriz :)merhaba kızlar inşallah bende mayıs2 doğum gözüküyor rabbim izniyle , aranızda tecrubeli vardır benim ctesi regl günümde kahve kanama oldu dr gittim iğne ve hap verdi korkmalımıyım başına böyle birşey gelen var mı ?
Yaşasın benim de bir bdt'daşım oldu nihayettt.
Hoşgeldinnnnn
Canim erken git bence testlerini yaptır o saate kadar sonucun çıkar iki kere yorulmazsin zaten test isteyecek doktora gittiğinde birine rica edip onunla girersin doktora o testleri yazar sende yaptirirsinKizlar merhaba benim yarin 2.30 de doktor randevum var ac karinla gel demisti buradaki arkadaslar sabah git testlerini yaptir 2.30 dada doktoruna gidersin demisti ama ben erken kahvalti etsem 2 bucuga kadar zaten acikirim ac karinla gitmis olurum sonuc olarak bi sıkıntı olur mu acaba sbah erken saatte kahvalti etsem 8 de mesela