• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İki günü hastanelerde geçirip şiddetli mide bulantısı kusma şikayetiyle 4 tane serum ve bilumum iğneler yeyip bu gün yeniden iş başı yaparak yeni güne bismillah dedik ve bebişimin muhtemel doğum tarihi 30.04.2015 - 02.05.2015 olabileceğini öğrendik meğer 4 gün geriden geliyormuşuz :)

İki günü hastanelerde geçirip şiddetli mide bulantısı kusma şikayetiyle 4 tane serum ve bilumum iğneler yeyip bu gün yeniden iş başı yaparak yeni güne bismillah dedik ve bebişimin muhtemel doğum tarihi 30.04.2015 - 02.05.2015 olabileceğini öğrendik meğer 4 gün geriden geliyormuşuz :)
Cok gecmis olsun.
Bisey yiyememe asamasina gelince mi hastaneye gittiniz?
İmkaniniz varsa rapor alsaydiniz.

herkeze günaydın güzel anneler:) bugün kontrol günü kalp atışı ve bebişimi görmeye gidecegim. 5+1 de görünmedi de duyulmadıda hayırlısıyla inş. bugün duyarız miniğimi bayram öncesi cok iyi gelecek inş. bugün 6+5 olduk bakalım inş..

üzüm hiç duymamıştım az az bende yiyordum. yemeyelim ozamn. ama doktorum bana hiç bi kısıtlama yapmadı her yediğinden 1 kaşık fazla yesen bebek için yeterlidir dedi..
acayip şişkinlik var bende de 72 kiloydum 70 e düştüm ama sanki 90 100 kilo hissedirum kendimi :( hiçbişi yakıştıramıyorum şimdiden ileride napıcam hiç bilmiyorum :( hafif bulantım oluyor bişi yiyesim gelmiyor ara ara oluyor aama..

acayip duygusalım sacma şeylere aglıyorum ve cok sinirliyim son 1 haftadır. eşim cok şaşkın ama elimde değil bu aksine cok şen şakrak sürekli gülen biriyimdir. ve yüzüm falan asıkmış bayadır ben farkında değilim. ama alttan alıyor sürekli sağolsun :)
biraz uzun oldu bayadır yazamamıştım..sağlıklı sıhhatli günler olsun inşallah :)

Battan 1gun sonra kan tAhlilinde betahcg olcturmustum. 2gun sonra bi daha kan verdim. Degerim ayni cikmis, allahim ins sorun yoktur. Acil doktoru 1haftada anca degisir bi sey olmaz dedi :/

Tamam canım cok sagol 10 gun baya uzunmuş ya :KK64:
Günaydın kızlar, yeni bir hafta yeni heyecanlar:KK200: Canım senin kedilerin vardı dimi, bugün uygulamamın verdiği uyarı ;)) Sen bağışıklık kazanmışsındır muhtemelen korkma:KK54:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 35
Benim pantolonlarim dar geliyor:KK43:
Hamile pantolonu icin erken:KK43:
Bugun rahat pantolon baktim istediğim gibi bulamadim:/
ben bu hafta almayı düşünüyorum. zaten dışardan (bel kısmını açmadığın sürece) belli olmuyor hamile pantolonu olduğu. siyah bir tane alayım esnek bir kumaşı olan. hamilelik sonuna kadar giyerim diyorum. ilk çocukta 5. aydan sonra almıştım. o arada bedeni büyük pantolonlar aldım. doğumdan sonra kiloları çabuk verince o bedeni büyük pantolonlar hep atıldı yazık oldu.

kizlar merhaba size bir sorum olucak deodorant ya da roll onun bebisr bi zarari var midir biliyo musuniz? siz kullanmaya devam ediyor musunuz? simdiden cevaplariniz icin tesekkurler :KK28::cool:

bende 1 kilo almışım ama pantolonların beli fena rahatsız ediyor bugün arkadaşımdayken pantolonun düğmesini açtım da rahat ettim :)) Başkası sölese 7. Haftada pantolonların sıkacağını dalga geçerdim ama oluyomuş:KK45:
Bende doktora giderken normal pantolonlarimddan giydim. Daha cok yeni ya hamile pantolonu icin erken falan der dokttor diye. Ama hamile pantalonu giy artik iz yapicak seyler giyme rahat olsun bebis dedi:D

merhaba kızlar ben de mayıs 2016 annesi alacağım kısmetse :) sat 15 ağustos, 4+4 de kese göründü 3 mm. umarım tüm anne adayları sağlıcakla kucaklarına alırlar bebişlerini :)

Bide gebelik takvimini faln nasıl yapıyoruz

Öncelikle bebişinin doğum tarihi bilmiyorsan internetten hesaplatıver.
Sonra sağ üstte nick'inin yazılı olduğu sekmenin üstüne gel, hemen birinci sırada 'Kişisel Bilgileriniz' sekmesi var oraya tıkla.
Açılan sayfada hamilelik takvimi diye bir seçenek var oraya bebişinin doğum tarihini yazıp kaydet.
Bu kadarcıkk.

Back