• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar tansiyonunz kaç çıkıyor
Benim ki genelde hamile kalmadan oncede düşük Başlarda cok halsizlik yapıyodu baya ama vücudum alıştı hamile kalınca da değişmedi umarım değişmez yükselmez cunku vücudum o kadar alışmış ki düşük tansiyona 12.6 olsa normal bir deger OLmasına rağmen rahatsız oluyorum genelde 9.6 10.6 en fazla 11 oluyo canım kış hamileliği yaşayacağımız için yükselmez canım bunaltacak bı hava yok korkma canım stresten uzak dur

HERKES GÜZELLİK UYKUSUNDA SANIRIM HADİ CEVAP VERİN BAKALIM YAŞ KAÇ NERDE YAŞIYORSUNUZ BEN 35 YAŞINDAYIM ANTALYA DAYIM

kızlar bugün doktor kontrolüm vardı yine çok şükür minnoşlarım iyiyi kalpleride pıt pıt atıyordu of o duygu çok güzel yaa doktora midem bulanıyor dedim dur sesi biraz daha açayım şimdi geçer bulantın dyo:KK48::KK48: gerçetkten öyle o minicik sesleri duyunca zaman durdu sanki.. sonra doktor ilaç yazdı emedur fitil ve zofran verdi umarım iyi gelir ve hemen git acilde serum taktır dedi birde serum taktırdık şmdi braz daha iyi gibiyim enazından bişiyler yiyebildim

kızlar bugün doktor kontrolüm vardı yine çok şükür minnoşlarım iyiyi kalpleride pıt pıt atıyordu of o duygu çok güzel yaa doktora midem bulanıyor dedim dur sesi biraz daha açayım şimdi geçer bulantın dyo:KK48::KK48: gerçetkten öyle o minicik sesleri duyunca zaman durdu sanki.. sonra doktor ilaç yazdı emedur fitil ve zofran verdi umarım iyi gelir ve hemen git acilde serum taktır dedi birde serum taktırdık şmdi braz daha iyi gibiyim enazından bişiyler yiyebildim
Çok şukur canim çok sevindim senin adına ne güzel kalp atışlarını da duymussun maşallah kuzum yeşil elma iyi geldi benim mide bulantima dene istersen

Çok şukur canim çok sevindim senin adına ne güzel kalp atışlarını da duymussun maşallah kuzum yeşil elma iyi geldi benim mide bulantima dene istersen
sağol canım geçen haftadan duymuştum kalp atışlarını ama şu bir haftada dahda güçlenmişler :) valla zaten bi elma birde salatalık derdimin dermanı onun dışında birşey yiyemiyorum...

merhaba kızlar inşallah bende mayıs2 doğum gözüküyor rabbim izniyle , aranızda tecrubeli vardır benim ctesi regl günümde kahve kanama oldu dr gittim iğne ve hap verdi korkmalımıyım başına böyle birşey gelen var mı ?

KIZLAR BİZ GELDİKKK :)) MİNİĞİMİ GÖRDÜM KALP ATIŞLARINI DUYDUM :))):KK49::anneadayı::KK68: ALLAH A ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDAYMIŞ 170 ATIYORMUŞ KALBİ COK İYİ DEDİ.. 1,3 CM BEBEĞİM. BU ARADA 7+4 MÜŞÜZ :KK57: 10 GÜN ÖNCE 5+1 DEMİŞTİ BUGÜN BEBEĞİ DE GÖRÜNDE 7+4 DEDİ VE DOĞUM TARİHİ28.04.2016 DEDİ. BU KESİN ARTIK DEDİ BEBEĞE GÖRE DEDİ.. E
ETE SAKIN DOKUNMA DEDİ ETLE BULAŞAN HASTALIKLAR VARMIŞ VE COK YEME DEDİ. :KK76:BUNUN DIŞINDA SEBZELERİ ÖZELLİKLE SİRKELİ SUDA YIKAYIP ÖYLE YEMEMİ SÖYLEDİ..
2 Lİ TARAMA 21 EKİM DEDİ
GENEL TESTLER İSTEDİ EN KISA ZAMANDA İSTER BURADA İSTER DEVLET YA DA AİLE HEKİMİNDE YAPTIRMAMI SÖYLEDİ EĞER ÖZELDE ORADA YAPTIRIRSAM TESTLERE 85 TL DEDİLER.
YOLCULUK YAPABİLRSİN DEDİ.. DÜŞÜĞE SEBEP OLACAK BİŞİ GÖZÜKMÜYOR KESE ETRAFINDA KANAMA VS YOK DEDİ.. BÖYLE İŞTE KIZLAR.

RABBİM EN KISA ZAMANDA O ANKİ DUYGUYU HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞALLAHH...:KK39:

KIZLAR BİZ GELDİKKK :)) MİNİĞİMİ GÖRDÜM KALP ATIŞLARINI DUYDUM :))):KK49::anneadayı::KK68: ALLAH A ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDAYMIŞ 170 ATIYORMUŞ KALBİ COK İYİ DEDİ.. 1,3 CM BEBEĞİM. BU ARADA 7+4 MÜŞÜZ :KK57: 10 GÜN ÖNCE 5+1 DEMİŞTİ BUGÜN BEBEĞİ DE GÖRÜNDE 7+4 DEDİ VE DOĞUM TARİHİ28.04.2016 DEDİ. BU KESİN ARTIK DEDİ BEBEĞE GÖRE DEDİ.. E
ETE SAKIN DOKUNMA DEDİ ETLE BULAŞAN HASTALIKLAR VARMIŞ VE COK YEME DEDİ. :KK76:BUNUN DIŞINDA SEBZELERİ ÖZELLİKLE SİRKELİ SUDA YIKAYIP ÖYLE YEMEMİ SÖYLEDİ..
2 Lİ TARAMA 21 EKİM DEDİ
GENEL TESTLER İSTEDİ EN KISA ZAMANDA İSTER BURADA İSTER DEVLET YA DA AİLE HEKİMİNDE YAPTIRMAMI SÖYLEDİ EĞER ÖZELDE ORADA YAPTIRIRSAM TESTLERE 85 TL DEDİLER.
YOLCULUK YAPABİLRSİN DEDİ.. DÜŞÜĞE SEBEP OLACAK BİŞİ GÖZÜKMÜYOR KESE ETRAFINDA KANAMA VS YOK DEDİ.. BÖYLE İŞTE KIZLAR.

Masaallah darisi bana olsun insaallah.Rabbim.kucagimizada almamizi nasip etsin

2 Lİ TARAMA 21 EKİM DEDİ

Ayy ne güzel gözün aydın çok sevindim :).Benim durumumla seninki aynı galiba umut oldun. Benim sat 22 temmuz doktora gittiğimde sat göre 6+4 olması lazımdı ama 5+3 dedi doktor.keseyi gördük 1,34 cm ama bebek yoktu henüz 1 hafta sonra lekelenmem oldu gittim o günde bebek görünmedi prog. verdi doktor.29 da randevum inş. bizde duyarız kap atışlarını çok zor geçiyor günler.

2 Lİ TARAMA 21 EKİM DEDİ

maşallahh. darısı bayramdan sonra bizimde başımıza olsun. bizde bayramdan sonra duycaz kalp atışlarımızı :KK36:

Back