- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
- #2.841
Bende korktum sen oyle dıyınce benımde düşüktür tansiyonum genelde o yüzdenYok tatlım yanlış yazdm yüksek tansiyonum doktorum 24 saat tansiyon ölçen alet taktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende korktum sen oyle dıyınce benımde düşüktür tansiyonum genelde o yüzdenYok tatlım yanlış yazdm yüksek tansiyonum doktorum 24 saat tansiyon ölçen alet taktı
Yerim o bebişleri Alcaz artık canım, bebişler rahat olsun yeterki..Bende doktora giderken normal pantolonlarimddan giydim. Daha cok yeni ya hamile pantolonu icin erken falan der dokttor diye. Ama hamile pantalonu giy artik iz yapicak seyler giyme rahat olsun bebis dedi
Benim ki genelde hamile kalmadan oncede düşük Başlarda cok halsizlik yapıyodu baya ama vücudum alıştı hamile kalınca da değişmedi umarım değişmez yükselmez cunku vücudum o kadar alışmış ki düşük tansiyona 12.6 olsa normal bir deger OLmasına rağmen rahatsız oluyorum genelde 9.6 10.6 en fazla 11 oluyo canım kış hamileliği yaşayacağımız için yükselmez canım bunaltacak bı hava yok korkma canım stresten uzak durKızlar tansiyonunz kaç çıkıyor
Canım dikkat et kendine bol bol dinlen stres yapma herşey yoluna girer Allah in izniyle bol bol dua et :)Dunden beri azalmaya basladi kan degerim betahcg olcturdum, ayni cikti 2gun sonra ins bi sey yoktur
ben 22 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum ilk çocuğum fazla heyecanliyimHERKES GÜZELLİK UYKUSUNDA SANIRIM HADİ CEVAP VERİN BAKALIM YAŞ KAÇ NERDE YAŞIYORSUNUZ BEN 35 YAŞINDAYIM ANTALYA DAYIM
Istanbulun neresindensinben 22 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum ilk çocuğum fazla heyecanliyim
Amin canim teşekkür ederim insCanım dikkat et kendine bol bol dinlen stres yapma herşey yoluna girer Allah in izniyle bol bol dua et :)
Büyükcekmece tarafındayim kuzum sen de mi İstanbul dasinIstanbulun neresindensin
Çok şukur canim çok sevindim senin adına ne güzel kalp atışlarını da duymussun maşallah kuzum yeşil elma iyi geldi benim mide bulantima dene istersenkızlar bugün doktor kontrolüm vardı yine çok şükür minnoşlarım iyiyi kalpleride pıt pıt atıyordu of o duygu çok güzel yaa doktora midem bulanıyor dedim dur sesi biraz daha açayım şimdi geçer bulantın dyo gerçetkten öyle o minicik sesleri duyunca zaman durdu sanki.. sonra doktor ilaç yazdı emedur fitil ve zofran verdi umarım iyi gelir ve hemen git acilde serum taktır dedi birde serum taktırdık şmdi braz daha iyi gibiyim enazından bişiyler yiyebildim
HERKES GÜZELLİK UYKUSUNDA SANIRIM HADİ CEVAP VERİN BAKALIM YAŞ KAÇ NERDE YAŞIYORSUNUZ BEN 35 YAŞINDAYIM ANTALYA DAYIM
sağol canım geçen haftadan duymuştum kalp atışlarını ama şu bir haftada dahda güçlenmişler :) valla zaten bi elma birde salatalık derdimin dermanı onun dışında birşey yiyemiyorum...Çok şukur canim çok sevindim senin adına ne güzel kalp atışlarını da duymussun maşallah kuzum yeşil elma iyi geldi benim mide bulantima dene istersen
Masaallah darisi bana olsun insaallah.Rabbim.kucagimizada almamizi nasip etsinKIZLAR BİZ GELDİKKK :)) MİNİĞİMİ GÖRDÜM KALP ATIŞLARINI DUYDUM :))) ALLAH A ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDAYMIŞ 170 ATIYORMUŞ KALBİ COK İYİ DEDİ.. 1,3 CM BEBEĞİM. BU ARADA 7+4 MÜŞÜZ 10 GÜN ÖNCE 5+1 DEMİŞTİ BUGÜN BEBEĞİ DE GÖRÜNDE 7+4 DEDİ VE DOĞUM TARİHİ28.04.2016 DEDİ. BU KESİN ARTIK DEDİ BEBEĞE GÖRE DEDİ.. E
ETE SAKIN DOKUNMA DEDİ ETLE BULAŞAN HASTALIKLAR VARMIŞ VE COK YEME DEDİ. BUNUN DIŞINDA SEBZELERİ ÖZELLİKLE SİRKELİ SUDA YIKAYIP ÖYLE YEMEMİ SÖYLEDİ..
2 Lİ TARAMA 21 EKİM DEDİ
GENEL TESTLER İSTEDİ EN KISA ZAMANDA İSTER BURADA İSTER DEVLET YA DA AİLE HEKİMİNDE YAPTIRMAMI SÖYLEDİ EĞER ÖZELDE ORADA YAPTIRIRSAM TESTLERE 85 TL DEDİLER.
YOLCULUK YAPABİLRSİN DEDİ.. DÜŞÜĞE SEBEP OLACAK BİŞİ GÖZÜKMÜYOR KESE ETRAFINDA KANAMA VS YOK DEDİ.. BÖYLE İŞTE KIZLAR.
RABBİM EN KISA ZAMANDA O ANKİ DUYGUYU HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞALLAHH...
KIZLAR BİZ GELDİKKK :)) MİNİĞİMİ GÖRDÜM KALP ATIŞLARINI DUYDUM :))) ALLAH A ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDAYMIŞ 170 ATIYORMUŞ KALBİ COK İYİ DEDİ.. 1,3 CM BEBEĞİM. BU ARADA 7+4 MÜŞÜZ 10 GÜN ÖNCE 5+1 DEMİŞTİ BUGÜN BEBEĞİ DE GÖRÜNDE 7+4 DEDİ VE DOĞUM TARİHİ28.04.2016 DEDİ. BU KESİN ARTIK DEDİ BEBEĞE GÖRE DEDİ.. E
ETE SAKIN DOKUNMA DEDİ ETLE BULAŞAN HASTALIKLAR VARMIŞ VE COK YEME DEDİ. BUNUN DIŞINDA SEBZELERİ ÖZELLİKLE SİRKELİ SUDA YIKAYIP ÖYLE YEMEMİ SÖYLEDİ..
2 Lİ TARAMA 21 EKİM DEDİ
GENEL TESTLER İSTEDİ EN KISA ZAMANDA İSTER BURADA İSTER DEVLET YA DA AİLE HEKİMİNDE YAPTIRMAMI SÖYLEDİ EĞER ÖZELDE ORADA YAPTIRIRSAM TESTLERE 85 TL DEDİLER.
YOLCULUK YAPABİLRSİN DEDİ.. DÜŞÜĞE SEBEP OLACAK BİŞİ GÖZÜKMÜYOR KESE ETRAFINDA KANAMA VS YOK DEDİ.. BÖYLE İŞTE KIZLAR.
Ayy ya gerçekten yalnız olmadığını bilmek güzel kaç senedir evlisin sen pekieryesil evet canim bende istanbuldan Benim anadolu yakasin Atasehirdeyim bende 23 yasindayim en az senin kadar heyecanliyim bizimde nasip olursa ilk olacak
KIZLAR BİZ GELDİKKK :)) MİNİĞİMİ GÖRDÜM KALP ATIŞLARINI DUYDUM :))) ALLAH A ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDAYMIŞ 170 ATIYORMUŞ KALBİ COK İYİ DEDİ.. 1,3 CM BEBEĞİM. BU ARADA 7+4 MÜŞÜZ 10 GÜN ÖNCE 5+1 DEMİŞTİ BUGÜN BEBEĞİ DE GÖRÜNDE 7+4 DEDİ VE DOĞUM TARİHİ28.04.2016 DEDİ. BU KESİN ARTIK DEDİ BEBEĞE GÖRE DEDİ.. E
2 Lİ TARAMA 21 EKİM DEDİ