2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Valla aslında hergun kahvaltıda haşlanmış yumurta yerim vücudum ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ama yine de canım Yumurtalı ekmek cekıyo

Bıde ben inanamadım kendimi tam 1 aydır Zararlı olur diye çikolata dahi yememiştim dun yiyim dedım çıkardım bugun yiyim az dedım direk kustum midem tatlıyı kabul etmiyor tiksinme yok ama yine de canım hıc tatlı cekmıyo bunu farkettim

Canim beni anadolu yakasindayim Emsey hastahanesindeki gülseren hanimi onreririm ve de ilk zamalarimi mihrimahdaki zeynep ulusoy hanimdayim suan 5 6 aylik olunca gülseren hanima gececegim inşallah
Teşekkür ederim.ankaradayım ben.keşke istanbulda olsaydım daha fazla alternatif olurdu.hayırlı ve sağlıklı hamilelik diliyorum.

Çok teşekkür ederim.ilk önceliğim bayan bir doktor bulmak ama tavsiyenizi de aklımda tutucam.

ben de cukurambarda fatma reside önalanı tavsiye ederim cok ilgili ve bilgi birikimi ve tecrübesi de cok fazla[/QUOTE]
Ben de kendisini düşünmüştüm ancak burada bir arkadaş olumsuz bir tecrübe yaşamış o nedenle başka doktor arayışına girdim.

Almaz miyim canim hamile kaldiktan sonra 4 kilo almışım ve daha 2. aya yeni girdimm

ne zaman basladı canım? ben de baslayacak diye korkuyorum. muz yemenin iyi geldiğini duymustum denedin mi? ya da sarı leblebi ? zencefil cubuk kraker
Canım 6.hafta başlarken şiddetli bir bulantıyla başladı giderek şiddetleniyor doktor ikiz olduğundan bukadar çok oluyor diyor.bir haftada 3 kilo vermişim herşeyi deniyorum ama olmuyor

ben de cukurambarda fatma reside önalanı tavsiye ederim cok ilgili ve bilgi birikimi ve tecrübesi de cok fazla
Ben de kendisini düşünmüştüm ancak burada bir arkadaş olumsuz bir tecrübe yaşamış o nedenle başka doktor arayışına girdim.[/QUOTE]
aa ne yasamıs? ben kendisine gidiyorum cok da arastırıstım hiç kötü bişey duymadım hakkında.

Canım 6.hafta başlarken şiddetli bir bulantıyla başladı giderek şiddetleniyor doktor ikiz olduğundan bukadar çok oluyor diyor.bir haftada 3 kilo vermişim herşeyi deniyorum ama olmuyor

ikizlerde normalden cok oluyormus. Allah kolaylık versin. cabucak gecer inşallah

Selam bayanlar kusma ve mide yanmasi yla nasıl baş ediyorsunuz yemek yemekten nefret eder oldum yaşamak için yiyorum artık hicbirsey tadı tuzu yok.doktorun verdiği bulantı ilacı hiç fayda etmiyor

Ben de kendisini düşünmüştüm ancak burada bir arkadaş olumsuz bir tecrübe yaşamış o nedenle başka doktor arayışına girdim.
aa ne yasamıs? ben kendisine gidiyorum cok da arastırıstım hiç kötü bişey duymadım hakkında.[/QUOTE]
Son hatalarında tansiyonu yükselmiş doktor Zekai Tahir e yönlendirmiş.O arkadaş da Devlet Hastanesi olduğu için gitmek istememiş. Özel bir hastanenin acilene gidip doktoru aramış ama doktor da o hastaneye gelmemiş.ortada kalmış.gittiği hastanedeki doktor müdahale edip doğumunu yaptırmış.

normalde koruya yönlendiriyor diye biliyorum ben. ne zaman olmus ? kafam karıstı simdi :/

Bebekleriniz hayırlı olsun benim ikizlerim de hiç bulantı olmamıştı ama bu hamileliğim de aynı sizin gibiyim çok zor geçiyor inşallah hayirlisiyla kucağına alırsınız şimdiden kolay gelsin

Selam bayanlar kusma ve mide yanmasi yla nasıl baş ediyorsunuz yemek yemekten nefret eder oldum yaşamak için yiyorum artık hicbirsey tadı tuzu yok.doktorun verdiği bulantı ilacı hiç fayda etmiyor

bıraz sabır canm 12.haftaya kadar muhtemelen cekeceksın ama ondan sonra rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…