• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım bende ilk gittiğimde tek kese görünmüştü ama kan değerim yüksek olduğundan ben anlamıştım ikiz olduğunu ikinci bebişmde bu hafta göründü[/QUOT aaaa canım ciddimisin diger kesem cok kücük ama benim bitanesinde kalp atısı var digerinde yok ufak kese yanında duruyo öle doktor dedi ufak ihtimal kendiliginden kaybolabilir dedi suanlık ici bos

Benimki su mor kan yapan uzumler varya ondandi hani kurusuda satiliyo baya sekerli kan sulandirsigi ve sekerli oldugu icin cok zararlıymıs dikkat edin kizlar ..[/QUOTE cnım senin sat ne zamandı doktora gttgnde 2900 ken karından hc mi görulme di wajinadan goruleni foto cektimi

Canim sectigin hastaneye gore degisiyor paket. Ben fiyati digerlerinden biraz yuksek olan memorial ankarayi sectim. Odalari genis ferah, hemsireleri cok ilgili, dogum fotografcisini begeniyorum ve esim doguma girebilcek. Her hastane kabul etmiyor esi. Fiyati 7400 tl. Benim doktorum ayrica cok ilgili gecede olsa cepten arayabiliyorum. Onemli bisey olursa evime dahi gelir. En önemlisi bana cok güven veriyor.
Merhaba ben de ankarada doktor araştırıyorum.sakıncası yoksa doktorunuzun kim olduğunu paylaşabilir misiniz?

Herkese merhaba, hamile olduğumu öğrenir öğrenmez aldırma kararı aldım. 2. Hamileliğim, 21 aylık oğlum var. Eşim de ben de maddi olarak 2. Çocuğu hiç istemedik. Bugün başım döndü tansiyonum 4 e düşmüş ve yolda yürürken düştüm, ellerim ve diz kapaklarım sırrı ve kan içinde.. eve geldim eşim çok kızdı, '' dikkat etsene, ya çocuğa bişey olsaydı..'' diye bağrındı. Şok oldum, sanırım eşim içten içe istiyor... babam da biz de olduğu için konuşamadım. Pazartesi konuşucaz. ..
Sizi 1 haftadır takip ediyorum, umarım herkes hayırlısı bebeğini kucağına alır

Herkese merhaba, hamile olduğumu öğrenir öğrenmez aldırma kararı aldım. 2. Hamileliğim, 21 aylık oğlum var. Eşim de ben de maddi olarak 2. Çocuğu hiç istemedik. Bugün başım döndü tansiyonum 4 e düşmüş ve yolda yürürken düştüm, ellerim ve diz kapaklarım sırrı ve kan içinde.. eve geldim eşim çok kızdı, '' dikkat etsene, ya çocuğa bişey olsaydı..'' diye bağrındı. Şok oldum, sanırım eşim içten içe istiyor... babam da biz de olduğu için konuşamadım. Pazartesi konuşucaz. ..
Inşallah doğması yönünde karar alırsınız vardır bir sebebi o bebeğin gelmesin de

hem her bebek rızkı ile doğar
hakkınız da hayırlısı olsun

Inşallah doğması yönünde karar alırsınız vardır bir sebebi o bebeğin gelmesin de

hem her bebek rızkı ile doğar
hakkınız da hayırlısı olsun

Yaş aralığı çok az, doğduğunda oğlum 2,5 yaşında olacak ve 4 ay sonra okula başlayacak. Bebek geldi, o okula gitti, dışlandı gibi bir psikolojiye girmesini de istemiyorum. Çok şükür oğlum çok uysal, çok sakin, çok düzenli bir çocuk ve bebekle bir değişmesinden korkuyorum. Ben ikisine de yetebilecek kapasitede değilim...
Neyse ben grubun neşesini bozmayayım. Şimdi ilk kalp atışının heyecanı başlamış

Canim hayirli olsun o sana allah in bir hediyesi inan okadar insan varki bebeğe hasret yada bir cocuktan sonra cocugu olmayan, ,,, cevremde cok oldu yas farki olmadan ikinci yi getiren ve basta zorlansalarda sonra cok mutlu oldular kardes arkadaş olacaklar birbirlerine,,,,,,, benim kizim bir basina oynarken evde kuzenimin cocuklari birlikte oynardi öyle kafasi rahatti ki kuzenimin , ,,,, keske bende ara vermeseydjim derdim, bütün günüm kizim la gecerdi oyunlariyla ama kuzenim kendine bakar yemegini isini gucunu rahat yapar cunku cocuklari birlikte oynuolar bu yuzden onu aramazla ama Benimki yapisik gezeriz resmen, ogluna cok iyi gelicek inan bana ona bir arkadas geliyor cunku

Günaydın herkese mutlu pazarlar hadi herkes nerden olduğunu yazsın bebeklerimizin keyfi yerinde bizlerde sohbetimize bakalim

Back