• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hanimlar gunaydin:anneadayı:

Az once doktordan geldim:KK49:
Kalp atislarini gördük. Doktorun tabiriyle sinek gibi cirpinan bir sey:KK46::KK46:
Daha cok kucuk sesini anca bayramdan sonra duyariz dedi. Cok sukur ger sey yolunda:21:

Iliskiyi 12. Haftaya kadar yasakladi. Niye diye sormadim bir sorunda yok aslinda. Sizde durum ne?

Bu arada bayramda kastamonuya gidicektik. Sordum yolda dinlenmek sartiyla izin verdi. Esimede bu hatunu cok hoplatip ziplatma yolda hizlida gitme diye uyardi:KK48::KK54:
Biz dün kalp atısina duymaya gittik. Artik beraber olabilirsiniz dedi. Simdi sen böyle yazinca kafam karisti

Cnm bende anlamadım tuvaletimi yaptım baya kirmizimsiydi sabah ilk idrarlarim bayA koyu oluyodu zaten gece yatarken 2 adet progesan iciyorum ona bagliyodum ama selpaga silince baya pembe acik renkte kan geldi az once yone idrar yaptim onun rengi acikti bi sey yoktu ama selpağa yine acık renkli kan geldi ;((

İdrar yolu olsa ağrın olurdu sanırım.Dikkat et kendine, dinlen bol bol. İlacını aksatma inşallah sağ salim atlatırsın. Doktorun da demiş zaten ufak lekelenmeler normalden sayılıyor.

Hanimlar gunaydin:anneadayı:

Az once doktordan geldim:KK49:
Kalp atislarini gördük. Doktorun tabiriyle sinek gibi cirpinan bir sey:KK46::KK46:
Daha cok kucuk sesini anca bayramdan sonra duyariz dedi. Cok sukur ger sey yolunda:21:

Iliskiyi 12. Haftaya kadar yasakladi. Niye diye sormadim bir sorunda yok aslinda. Sizde durum ne?

Bu arada bayramda kastamonuya gidicektik. Sordum yolda dinlenmek sartiyla izin verdi. Esimede bu hatunu cok hoplatip ziplatma yolda hizlida gitme diye uyardi:KK48::KK54:

Hadi gözün aydın,rahatlamışsındır sen şimdi. Darısı başımıza inşallah.
Geçen gebeliğimde doktor ilişki yok demişti. Zaten benim eşim psikolojik olarak istemiyor gebelik boyu ilişkiyi. Bizim için yasak ya da değil fark etmiyor.

Hadi gözün aydın,rahatlamışsındır sen şimdi. Darısı başımıza inşallah.
Geçen gebeliğimde doktor ilişki yok demişti. Zaten benim eşim psikolojik olarak istemiyor gebelik boyu ilişkiyi. Bizim için yasak ya da değil fark etmiyor.
Ebet canim rahatladim cok sukur:) darisi basiniza ins:))

kızlar bende enfeksiyon var biraz geçen bi arkadaş kesinlikle günlük ped kullanmayın demiş ben kullanıyorım ne zararı var bilen varmı kullanmayayım ona göre

SLM GÜZEL ANNELER BEN DE MAYIS ANNESİ ADAY ADAYIYIM 4 YAŞINDA TÜP BEBEK OĞLUM VAR HİÇ KORUNMAMAMIZA RAĞMEN İKİNCİ ÇOCUK OLMADI VE İLK DEFA GÜNÜM GEÇTİ TEST YAPTIM AMA ÇIKMADI HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM HAFTASONU GEÇSİN TEKRAR TEST YAPICAM

Hanimlar ultrasyon kagidinda boyut 6.06 mm yaziyor. 6+2deyiz bu arada. Sizlerin nasil peki:anneadayı:
maşallah canm gözün aydın benim henüz görünmedi geç döllenme sanırım
doktora sadece bi kez gittim betahcg 365 çıktı sadece folik asit verdi bayramdan sonra tekrar gelirsin dedi
şunu sormak istiyorum sana doktorun keseyi görmeden önce herhangi bi ilaç verdimi yada test vs. yaptımı? ona göre bende beklemeyip başka bi doktora daha gideyim doktor biraz başından attı beni sanki çok ilgilenmedi. Bişeyler eksik kalsın istemiyorum

SLM GÜZEL ANNELER BEN DE MAYIS ANNESİ ADAY ADAYIYIM 4 YAŞINDA TÜP BEBEK OĞLUM VAR HİÇ KORUNMAMAMIZA RAĞMEN İKİNCİ ÇOCUK OLMADI VE İLK DEFA GÜNÜM GEÇTİ TEST YAPTIM AMA ÇIKMADI HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM HAFTASONU GEÇSİN TEKRAR TEST YAPICAM
teşekkürler canım inşallah sende en kısa zamanda güzel haberi alır aramıza katılırsın

Back