• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ay ben hala ikiz mi acaba diye düşünüyorum sürekli içimden öyle geçiyor cinsiyete yoğunlaşamıyorum ki içime doğsun dün annemde ikiz mi acaba dedi eşim de bi taneyi bir görelim diyo sinirleniyorum ayy ben takılı kaldım kızlar bide çin takvimine nerden bakılıyor :KK19::KK19:
Bende aynı şekilde ikiz çocuğa o kadar odaklandim ki cinsiyeti hissedemiyorum

Kızlar bırsey sorucam benim kasık ağrılarım belli belirsiz ama nadırde olsa bazen oyle bir kramp giriyor ki kasığıma Olduğum yere eğilmek zorunda kalıyorum normal mı acaba bu birden de geçiyor ağrım hıc bırsey olmamış gibi sonra

Selam, kizlar bebişlerinizin cinsiyetini merak ediyormusunuz ben cok merak ediyorum cinsiyetini esim ve kizim erkek istedikleri icin cok istiyorum erkek olmasını kizlar hepimiz hamileyiz lütfen dua edin bana hayirli saglikli bi oglum olsun Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin insallah

merhaba, ben de bugün hamile olduğumu öğrendim.
benim 4.gebeliğim. ilki kimyasal gebelikti , ikincisi ; çok şükür ki 2010da oğluşum oldu , üçüncüsünde 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu , bu da dördüncü gebeliğim.
Çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan , inşallah sağsağlim doğar bebeğim
geçmiş olsun canım inşallah tekrar yaşamazsın bebeğini hayırlısıyla alırsın kucağına korkma hiç aramıza goşgeldin bu arada:KK19:

Evet cnm yaklasik 4 haftaya

Duymadik ama gorduk canim bizi 15 gun sonra cagirdi:KK76:

Merhaba kizlar bende mayis annesi olucam Allahin izniyle...ben kalp atislarini duydum 10 gun sonra tekrar çağırdı..

15 gün cnm. 3.ay bitene kadar böyleymis.
Bizi de 1 ay sonraya çağırdı :KK12: tüm hamile arkadaşlarımı da kalp atışları duyduktan sonra ayda bir çağırmış normal dediler ama sizinkiler 15 gün demişler aklım karıştı şimdi:KK57:

Arkadaşlar dr sizden de hamilelikte yapılması gereken testlerden istedi mi? Yaptıran var mı? Kaç para ödediniz?

Bizi de 1 ay sonraya çağırdı :KK12: tüm hamile arkadaşlarımı da kalp atışları duyduktan sonra ayda bir çağırmış normal dediler ama sizinkiler 15 gün demişler aklım karıştı şimdi:KK57:
Cok fazla da ultrasyon Iyi degil canim benim doktorum da tavsiye etmiyor mecburi olmadikca 1 ay sonrasi cok normal,,,

Selam, kizlar bebişlerinizin cinsiyetini merak ediyormusunuz ben cok merak ediyorum cinsiyetini esim ve kizim erkek istedikleri icin cok istiyorum erkek olmasını kizlar hepimiz hamileyiz lütfen dua edin bana hayirli saglikli bi oglum olsun Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin insallah
Allah gönlüne göre versin canım
bende kız olsa sanki daha çok sevinirim ama hiç frketmez yeterki sağlıklı olsun
çin takvimine baksana belki tutar

Back