• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar ben bugün kalp atışını duymaya gittim nohutumun ama sıkışık gitmek lazımmış üstten bakılabilmesi için aklınızda olsun.benim doktorum alttan baktı nohutum daha net göründü ve o minicik kalbinin sesini duyduk içimde yaşayan bi ufaklık var resmen :KK46: ayrıca alttan muayenin zararı yok aklında olsun dedi bana :KK24:

Merhabalar aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 22.5 aylık bir oğlum var ve kucağa almamak imkansız emziriyordum 4 gün oldu kestik kucağımdan da mahrum edemem ki hem bende çok istiyorum herkes alma diyor ama bakabilirim bilmiyorum o da yavrum kıyamıyorum
Allah yardımcımız olsun canım yapacak bişey yok. İnş sağsalim kucağımıza alırız. Sen kalp atışını duydun mı peki?

Aslında farkındayım ama çatala yatmak filan hiç hoşuma gitmiyor. Allah a şükür bebeğim de beni üzmedi hemen kesesi göründü. Büyük ihtimalle bu da Sezeryan olacak alttan muayene derdim de yok :KK76:

Beni catala yatirmadan baktı cnm normal ultrasonlu baktigi yerde baktı uzun yatakta baktı

Bende pkoluyum canim ve 2 kez.dusuk yasadim 1 kurtajim var kurtajdan sonra adetlerim.duzeldi 35 gunde bir oldum.ama bu seferki adetim gecikti negatif cikmisti ama bugun kan.testim 59 cikti cok.sukur .allah nasip ederse 3. Gebeligim,kan sulandirici igne.kullaniyorum benimde gec dollenme yani..onemli olan sagliklica ilerlemesi insaallah canim.
geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın bu sefer ikimizde alırız inşallah bebeklerimiZi kucağımıza bayram tatili bitsede tekrar doktora gitsem diye o kadar sabırsızlanıyorum ki

Kızlar acil bişey sormak istiyorum size çok tedirgin oldum :( bugün normal az az beyaz akıntım geldi sonra biraz önce tuvalete gittim idrarımı yaptım hiçbişey yoktu ama peçeteyle sildiğimde hafif açık kahve gibi bişey geldi 1 haftayı geçkindir progestanda kullanıyorum ama sizce nedendir çok korkmaya başladım :(

Allah yardımcımız olsun canım yapacak bişey yok. İnş sağsalim kucağımıza alırız. Sen kalp atışını duydun mı peki?
İnş canım benim ✌️Ben daha dra gitmedim 3 Ekim ilk randevum 2 haftam var daha sadece idrar ve kan testi sonuçlarım var o kadar ama ne kadar rahat telaşsız olursak herşey o kadar kolay olur

Kızlar acil bişey sormak istiyorum size çok tedirgin oldum :KK43: bugün normal az az beyaz akıntım geldi sonra biraz önce tuvalete gittim idrarımı yaptım hiçbişey yoktu ama peçeteyle sildiğimde hafif açık kahve gibi bişey geldi 1 haftayı geçkindir progestanda kullanıyorum ama sizce nedendir çok korkmaya başladım :KK43:
korkma canım pıhtı olmadıkça korkacak bişey yok ama doktora git tabi mutlaka yada ara

Canim ben anadoludayim ama üsküdardaki mihrimah sultan tip merkezine zeynep ulusoy a gidiyorum ve cok memnunum cok guzel ilgilisi sormadan herseyi söylüyor
Okmeydani turkiye hastanesi figen ezen isler cnm
teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin. okmeydani aklımda olsun yakin degil yine ama eger doktor iyiyse düşünmekte yarar var. Anadoluda cok doktor ve hastane tavsiyesi var ama bu durumda hastanenin yakin olmasıda cok önemliymis. Bahçelievler medicalparka ve esenler medipole gitmeyi düşündük. iki doktor var aklimizda olan. Ama medicalpark cok pahali geliyor. Medipol de fazla kalabalik. 5 ekime anca sira alabildim doktordan

Tur
teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin. okmeydani aklımda olsun yakin degil yine ama eger doktor iyiyse düşünmekte yarar var. Anadoluda cok doktor ve hastane tavsiyesi var ama bu durumda hastanenin yakin olmasıda cok önemliymis. Bahçelievler medicalparka ve esenler medipole gitmeyi düşündük. iki doktor var aklimizda olan. Ama medicalpark cok pahali geliyor. Medipol de fazla kalabalik. 5 ekime anca sira alabildim doktordan
turkiyede cnm 80tl muayene bilgin olsun yinede

Kızlar neden bukadar vajinalultrasondan korkuluyor anlamadım ben 2 kontrolümde de bu şekilde muayene oldum bence hiç sakıncası yok
Birde ben bugün kesemi gördüm şükür yalnız hcgmi 1500 lerde bekliyordum 909 çıktı 61-348-909 üçüde 4 gün aralıkla Dr 1500 ün altında olursa gel yanıma demişti ve ben gidemedim şimdi içim içimi yiyor birşey mi var diye of Bayram tatilide girdi araya ne yapçam şimdi sizce ne olabilir ki kesede gözüktü anlamadım ki[/QUOTE
Genel yazmissin ama benim sorumun pesine ol7nca cevap vermek istedim:D
Vajinal ultrosyndan korkmuyorum canim.ben sancili bir donemle 1 sene sonra hamile kaldim. Dogal olarak cok krz altdan bakıldı. Zaten hsg sonrasi hamile kalabildim. Sadece bebege zarar gelir diye korkuttular beni muhtemelwn istemeywnlerin sebebide budur.;)

Back