• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın bu sefer ikimizde alırız inşallah bebeklerimiZi kucağımıza bayram tatili bitsede tekrar doktora gitsem diye o kadar sabırsızlanıyorum ki
Insaaallah canim,bende Allah nasip ederse bayramdan sonra keseyi gorneye gitcem aynen bende cok sabirsizim

teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin. okmeydani aklımda olsun yakin degil yine ama eger doktor iyiyse düşünmekte yarar var. Anadoluda cok doktor ve hastane tavsiyesi var ama bu durumda hastanenin yakin olmasıda cok önemliymis. Bahçelievler medicalparka ve esenler medipole gitmeyi düşündük. iki doktor var aklimizda olan. Ama medicalpark cok pahali geliyor. Medipol de fazla kalabalik. 5 ekime anca sira alabildim doktordan
Nisa hastanesinde derya hanim varmis bana kisiden duymustum avrupa yakasi hastane tavsiyelerinde.

Daha once alttan muayene cok olsum zaten. Ama simdi bebek var o yuzden korkuyorum
Canim hanileyken ultrason cubugunu cok fazla sokmuyorlar.nornal zamandakine gore daha az sokup bakiyolar.ama en net gorununde alttan ultrason veriyormus.istemezsen bakmaz ama eminim bebisini gormek hevesiyle o anda elin kolun baglaniyo hemen yatiyosun :KK51:

Kizlar dun aksam ilk defa beyaz koyu bi akintim geldi sizde de oluyor mu? Seffaf akinti zaten vardi ama bu ilk defa oldu cok korktum :(

Cok kotuyum kizlar bu sabah tuvalete gidince idrarim baya kırmızıydı peceteye sildim baya bi pembe kan geldi az önce gittim yine peceteye kan geldi kasıklarım çok az sızlıyo hemen sabahki progesan hapımı ictim yatıyorum dua edin bana kötü bi sey olmamistir demi doktora soruyorum kanama normal yat dinlen dio ;((( böyle bi şey yaşıyan varmı ...

teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin. okmeydani aklımda olsun yakin degil yine ama eger doktor iyiyse düşünmekte yarar var. Anadoluda cok doktor ve hastane tavsiyesi var ama bu durumda hastanenin yakin olmasıda cok önemliymis. Bahçelievler medicalparka ve esenler medipole gitmeyi düşündük. iki doktor var aklimizda olan. Ama medicalpark cok pahali geliyor. Medipol de fazla kalabalik. 5 ekime anca sira alabildim doktordan
Bende dogumuma yakin Emseye gitmeyi dusunuyorum gercekten orasida cok iyi ama uzak tabi dogumu dusune bilirsin benim ilk begimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum Emseyde cok begendim dort beşlik

Cok kotuyum kizlar bu sabah tuvalete gidince idrarim baya kırmızıydı peceteye sildim baya bi pembe kan geldi az önce gittim yine peceteye kan geldi kasıklarım çok az sızlıyo hemen sabahki progesan hapımı ictim yatıyorum dua edin bana kötü bi sey olmamistir demi doktora soruyorum kanama normal yat dinlen dio ;((( böyle bi şey yaşıyan varmı ...
O zamn korkma canim bugun pek bisey yapma doktora demissin

Günaydın kızlar Nasılsıniz bugün biz oğlumla uyandık şimdi kahvaltı edicez .. dün biraz mide bulantısı yaşadım insan sevinir mi valla sevindim hahahah manyak miyim neyim bu haftasonu anneme gidicez inegole bayrama kadar ordayiz. Ah ya şu ilk zamanları atlatsak artık yok kese göründü yok kalp atışı şu stresler bitsede keyfini çıkarmaya baslasak değil mi hadi iyi günler öptüm sizi

Bugün yataktan pek kalkma dinlen iyice geçmiş olsun canım

İdrar yolundan mı geldi yoksa rahimden mi anlayamadım? İdrar yolundan geliyor olmasın.

İdrar yolundan mı geldi yoksa rahimden mi anlayamadım? İdrar yolundan geliyor olmasın.

Cnm bende anlamadım tuvaletimi yaptım baya kirmizimsiydi sabah ilk idrarlarim bayA koyu oluyodu zaten gece yatarken 2 adet progesan iciyorum ona bagliyodum ama selpaga silince baya pembe acik renkte kan geldi az once yone idrar yaptim onun rengi acikti bi sey yoktu ama selpağa yine acık renkli kan geldi ;((

Hanimlar gunaydin:anneadayı:

Az once doktordan geldim:KK49:
Kalp atislarini gördük. Doktorun tabiriyle sinek gibi cirpinan bir sey:KK46::KK46:
Daha cok kucuk sesini anca bayramdan sonra duyariz dedi. Cok sukur ger sey yolunda:21:

Iliskiyi 12. Haftaya kadar yasakladi. Niye diye sormadim bir sorunda yok aslinda. Sizde durum ne?

Bu arada bayramda kastamonuya gidicektik. Sordum yolda dinlenmek sartiyla izin verdi. Esimede bu hatunu cok hoplatip ziplatma yolda hizlida gitme diye uyardi:KK48::KK54:

Hanimlar gunaydin:anneadayı:

Az once doktordan geldim:KK49:
Kalp atislarini gördük. Doktorun tabiriyle sinek gibi cirpinan bir sey:KK46::KK46:
Daha cok kucuk sesini anca bayramdan sonra duyariz dedi. Cok sukur ger sey yolunda:21:

Iliskiyi 12. Haftaya kadar yasakladi. Niye diye sormadim bir sorunda yok aslinda. Sizde durum ne?

Bu arada bayramda kastamonuya gidicektik. Sordum yolda dinlenmek sartiyla izin verdi. Esimede bu hatunu cok hoplatip ziplatma yolda hizlida gitme diye uyardi:KK48::KK54:

İlişkinin yasak olmasi normal canım herhangi bir tehlikeye karşı

Back