• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar istanbul avrupa yakasında olan var mi? Hangi hastaneye, hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz?
Canim ben anadoludayim ama üsküdardaki mihrimah sultan tip merkezine zeynep ulusoy a gidiyorum ve cok memnunum cok guzel ilgilisi sormadan herseyi söylüyor

Ya kızlar biz de yrn kalp atışını duymaya gidicez ama korkuyorum. 16 aylık bi oğlum var aşırı hareketli sürekli peşinde koşuyorum ve kucağıma da alıyorum mecburen. Herkes alma artık kucağına diyo ama almak zorunda kalıyorum. 13 kilo kendisi. Nasıl geçicek böyle hamilelik bilmiyorum ama bebeğe bişey olucak diye de korkuyorum :KK43:
Merhabalar aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 22.5 aylık bir oğlum var ve kucağa almamak imkansız emziriyordum 4 gün oldu kestik kucağımdan da mahrum edemem ki hem bende çok istiyorum herkes alma diyor ama bakabilirim bilmiyorum o da yavrum kıyamıyorum

Rabbim bebek bekleyen herkesin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Gittiğim Dr hiç tahlil istemedi direk ultrasonla karından baktı. Aslında alttan muayene yapacaktı ama vajinismus geçmisim olduğu için kabul etmedim. Allah a şükür kese göründü 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğim :anneadayı:

A
Rabbim bebek bekleyen herkesin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Gittiğim Dr hiç tahlil istemedi direk ultrasonla karından baktı. Aslında alttan muayene yapacaktı ama vajinismus geçmisim olduğu için kabul etmedim. Allah a şükür kese göründü 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğim :anneadayı:

Ayy bendede vardi o sorun soleyemefim ben bakti ultrason cok etkilemedide kanamam var diyince daha kalın bi seyle vajinami kontrol icin baktı o fenaydı ama :((

A

Ayy bendede vardi o sorun soleyemefim ben bakti ultrason cok etkilemedide kanamam var diyince daha kalın bi seyle vajinami kontrol icin baktı o fenaydı ama :KK43:(
Ben o aletten çok korkuyorum o_Oilk hamileliğimde kan değeri çok yüksek olduğu için Dr alttan bakmaya gerek görmemişti. Bu Dr kan tahlili istemedi. Sezeryan olduğu için alttan bakmak istedi bazen dikiş yerinin altına tutunuyormuş.

maşallah canım gözünüz aydın
uyumlu olması ne demek uyumlu olmayınca ne oluyor ben çok acemiyimde
Bazen son adet tarihinle uyuşmuyor ultrasonda bebeğin kesesi haftası vs. geç döllenme olabiliyor yada tam tersi :)) Bende bilmiyordum ilk gebeliğim öğreniyor insan zamanla, burası da şuan en büyük yardımcımız :KK68:

canm bende pco var aylardır olmuyodu bebeğimiz bi defa kimyasal gebelik geçirdim tedaviye başkayacktık artık hamilr olduğumu öğrendim 35-40 günde adet oluyorum o yüzden geç döllenme olabilir ama yinede çok korkuyorum betahcg 365 çıktı
Bende pkoluyum canim ve 2 kez.dusuk yasadim 1 kurtajim var kurtajdan sonra adetlerim.duzeldi 35 gunde bir oldum.ama bu seferki adetim gecikti negatif cikmisti ama bugun kan.testim 59 cikti cok.sukur .allah nasip ederse 3. Gebeligim,kan sulandirici igne.kullaniyorum benimde gec dollenme yani..onemli olan sagliklica ilerlemesi insaallah canim.

Ay Allah razı olsun ya içime su serptin of bu Dr lar bir ohh dedirtmedi bana zaten ultrason çıktısıda vermiyormuş makina bide yeni hastane güya bi ekrandan gördüm keseyi pzrtesi başka bir Dr a gidicem artık bayramı stresle geçircem yoksa çok sağol canım
Canim hic endiselenme icin rahat olsun.ilk stresi atlatmissin :-) insaallah darisi kalp atisina..bundan.sonra takipler keseye gore kan vermene gerek.yok.Allah muhafaza yolunda gitmeyen bir durum.olsa doktor onlem amacli tekrar isteyebilir kan.takibi belki.bayrami keyifli gecir :-)

Ben o aletten çok korkuyorum o_Oilk hamileliğimde kan değeri çok yüksek olduğu için Dr alttan bakmaya gerek görmemişti. Bu Dr kan tahlili istemedi. Sezeryan olduğu için alttan bakmak istedi bazen dikiş yerinin altına tutunuyormuş.
Gercekten korkulacak bi sey yok cnm cok cabuk goruyo bide ordan rahat ol ...

Gercekten korkulacak bi sey yok cnm cok cabuk goruyo bide ordan rahat ol ...
Aslında farkındayım ama çatala yatmak filan hiç hoşuma gitmiyor. Allah a şükür bebeğim de beni üzmedi hemen kesesi göründü. Büyük ihtimalle bu da Sezeryan olacak alttan muayene derdim de yok :KK76:

doktor bana hem folik asit verdi hemde 2 vitamin yazıyorum birini bir gün diğerini bir gün alıcaksın dedi de kafam karıştı benmde. almadım henüz vitamini bugun alıcam. folik asitin markası ne sizinkinin? bunlarda marka önemi var mı acaba?

Ben folic trio kullanıyorum

Canim folik asitle birlikte mi anliyosun ne kadar aliyosun folik asitten günde

Folik asit günde bir decavitten de günde bir ben çok çabuk grip olabilen bir bünyeye sahibim destek şart bana o yuzden

Kızlar bende bugün kesemi gördüm çok şükür :anneadayı: benim bundan önceki gebeligim kalp atışı olmadığı için sonlandırılmisti. Bu sefer bir risk olmamasına karşın doktor progestan verdi. Niye acaba ?:110:

Back