2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar ben bugün kalp atışını duymaya gittim nohutumun ama sıkışık gitmek lazımmış üstten bakılabilmesi için aklınızda olsun.benim doktorum alttan baktı nohutum daha net göründü ve o minicik kalbinin sesini duyduk içimde yaşayan bi ufaklık var resmen ayrıca alttan muayenin zararı yok aklında olsun dedi bana

Allah yardımcımız olsun canım yapacak bişey yok. İnş sağsalim kucağımıza alırız. Sen kalp atışını duydun mı peki?

Aslında farkındayım ama çatala yatmak filan hiç hoşuma gitmiyor. Allah a şükür bebeğim de beni üzmedi hemen kesesi göründü. Büyük ihtimalle bu da Sezeryan olacak alttan muayene derdim de yok

Beni catala yatirmadan baktı cnm normal ultrasonlu baktigi yerde baktı uzun yatakta baktı

geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın bu sefer ikimizde alırız inşallah bebeklerimiZi kucağımıza bayram tatili bitsede tekrar doktora gitsem diye o kadar sabırsızlanıyorum ki

Kızlar acil bişey sormak istiyorum size çok tedirgin oldum bugün normal az az beyaz akıntım geldi sonra biraz önce tuvalete gittim idrarımı yaptım hiçbişey yoktu ama peçeteyle sildiğimde hafif açık kahve gibi bişey geldi 1 haftayı geçkindir progestanda kullanıyorum ama sizce nedendir çok korkmaya başladım

Allah yardımcımız olsun canım yapacak bişey yok. İnş sağsalim kucağımıza alırız. Sen kalp atışını duydun mı peki?
İnş canım benim Ben daha dra gitmedim 3 Ekim ilk randevum 2 haftam var daha sadece idrar ve kan testi sonuçlarım var o kadar ama ne kadar rahat telaşsız olursak herşey o kadar kolay olur

korkma canım pıhtı olmadıkça korkacak bişey yok ama doktora git tabi mutlaka yada ara

Canim ben anadoludayim ama üsküdardaki mihrimah sultan tip merkezine zeynep ulusoy a gidiyorum ve cok memnunum cok guzel ilgilisi sormadan herseyi söylüyor
Okmeydani turkiye hastanesi figen ezen isler cnm
teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin. okmeydani aklımda olsun yakin degil yine ama eger doktor iyiyse düşünmekte yarar var. Anadoluda cok doktor ve hastane tavsiyesi var ama bu durumda hastanenin yakin olmasıda cok önemliymis. Bahçelievler medicalparka ve esenler medipole gitmeyi düşündük. iki doktor var aklimizda olan. Ama medicalpark cok pahali geliyor. Medipol de fazla kalabalik. 5 ekime anca sira alabildim doktordan

Yarın kesinlikle aricam zaten ama şuan o kadar kötü oldumki anlatamam bişey olcak diye ödüm patlıyor
Gönlünü ferah tut canim bisey olmaz Allahin izniyle. Cok agriyla beraber yogun kanama olursa riskli bi durum olurmus. Yarin yine doktoruna sor ama simdi de kendini yiyip bitirme

Tur
turkiyede cnm 80tl muayene bilgin olsun yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…