2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
üzülmemek elde değil değil ama alıştırdım kendimi 3 haftadır bu duruma da alıştırdım kendimi. hayırlısı neyse o olsun . sen ne kadar sonra hamile kaldın tekrar
5. denemede oldu aslında sıkıntımız yoktu yine de klomen kullandım işi hızlandırmak için beklemek istemedim .. hakkımızda hayırlısı bende çok ağlamış sızlanmıştım ama yapacak bişey kalmıyo.. kürtaj derlerse de anestezili yap ki en azından uyandığında ne ağrı ne sızı bişey yok psikolojik olarak da daha iyi.. tek doktora gitmemişsindir umarım birden fazla doktora görünmek lazım ne olur ne olmaz

Kizlar folik asit kullanmaya basladinizmi?
baslamadiysaniz mutlaka baslamanizi oneririm.
Canim ben başladım sağlık ocağında gittiğimde vermişlerdi kan testinde doktor da decavit verdi ben doktora folik asit kullandigimi söylemeyi unuttum decavitle ikisini kullanicaz bilgisi olan var mı

Ikısı

6+3 kalp atışını duydum çarşamba günü hamdolsun..kaç tane folik asit iciyirsunuz arkadaşlar folic plus rtio kullaniyorum

Merhaba mayis anneleri,bende insaallah mayis annesi olmaya adayim Allah nasip ederse..kasim annesi olacaktim ama grlismemisti kurtaj olmak zorunda kaldim.megerse kanda pihtilasma varmis.simdi ignelerimi olmaya baslicam ama insallah degerlerim guzel katlar ve kucagimizada aldigimiz gunleri goruruz insalalah.testimde buydu

Eklentiler

• 20150917_215141.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 54
Folic asit ayri vitamin ayri ikiside birlikte kullanilabilir zaten folic asit ilac degil takviye besin gibi uzerinde de yazıyor

Crinone vajinal jel lullanan var mi? Agrilarim oluyor dedigim icin verdi doktorum 3 ay kullanmaniz iyi olur dedi ama hala ara ara agrilarim oluyor. Tedirgin oluyorum ben de sürekli. Mide bulantisi aserme gibi bi belirti yok bende de ama göğüslerim acayip acıyor sutyen dahi takamiyorum

Ca
Canim bilmiyorum o yüzden sorim dedim araştırdığimda farklı anlamistim ben tamam o zaman gitmeyim folik asite devam çok sağol canim
canım sor yıne de besın takvıyesı de o da bı vıtamın sonuc ta Alman gerekenden daha fazla alırsan o da sakıncalı bence suan folık asiti kullan gıttıgınde dıgerını sorarsın

Bana bi tek bunu verdi arkada icindeki folik asit miktari yazio azmı sizce soylemistim kullanmadığımı bunu yazdı

Eklentiler

• IMG-20150916-WA0002.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 20150916_102831.jpg
    121,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…