• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar telefonu şarja takacakken priz patladı yangın gibi alev çıktı güüümmm diye patladı ayy korkudan öldüm öldüm :cry: korkudan

Crinone vajinal jel lullanan var mi? Agrilarim oluyor dedigim icin verdi doktorum 3 ay kullanmaniz iyi olur dedi ama hala ara ara agrilarim oluyor. Tedirgin oluyorum ben de sürekli. Mide bulantisi aserme gibi bi belirti yok bende de ama göğüslerim acayip acıyor sutyen dahi takamiyorum:KK34:
Hamileyken krem hap bitki cayi vs.kullanmayin.mide agrisi icin berilen ve zararsiz denen o kucuk hapida atmayin.
Sonunca sigarayada vakti zamaninda zararsiz icilebilir deniyordu.
hic birsey kullanmamanizi tavsiye ederim.

image.jpg
Folik asitle vitamin ayri seyler.folik asit almazs bebegin sinir sisteminde problem olabilir.cok onemli yani.vitamin haplarinin icindede az oranda folik asit var fakat yeyerli degil.

Folık asıtte bır vıtamındır ver diğer vıtamınler kullanımı önemlidir cok ya da az sakıncalı olabılır arkadasa da paketlerı ayrı ayrı verdıklerı ıcın fazla gelebılır dıye doktora sormasını fazla olabılecegını soylrdım folık asıt de bır tur vıtamındır vıtamın dedıgımız şey de bır tur gıda takvıyesı zten

Folık asıtte bır vıtamındır ver diğer vıtamınler kullanımı önemlidir cok ya da az sakıncalı olabılır arkadasa da paketlerı ayrı ayrı verdıklerı ıcın fazla gelebılır dıye doktora sormasını fazla olabılecegını soylrdım folık asıt de bır tur vıtamındır vıtamın dedıgımız şey de bır tur gıda takvıyesı zten

cnm bana bunları verdi doktor folik asit kullanıp kullanmadığımıda sormuştu kullanmadığımı bilodu bundada varmış folik asit ama oranı azmı ?

Eklentiler

• 20150916_102831.jpg
    20150916_102831.jpg
    121,3 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20150916-WA0002.jpeg
    IMG-20150916-WA0002.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 28
cnm bana bunları verdi doktor folik asit kullanıp kullanmadığımıda sormuştu kullanmadığımı bilodu bundada varmış folik asit ama oranı azmı ?
Canım hıc bırı fikrim yok fazla yerde okudum ve doktorum da bır tane gunde dedı ıstersen bır daha sor bu baska bır vıtamın ama ıcınde tekrar folıc asıt te var ne gerek var anlamadım

Back