• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın kızlar bugün 6+4 üz kalp atışını duymaya gidicez:KK36: Duyarız değil mi:KK17: Çok heyecanlıyım... Dua edin bize

ben bugün çıktım doktora 6+1 miş ultrasona göre keseyi gördü 16mm dedi 25den sonra kalp atışını duyabiliriz dedi her gün 1mm artar hesaplayıp bayramdan sonra bakalım dedi.

merhaba bende adet günümden 4 gün önce kan tahlili yapıldı ve 95 çıktı şu an 4 haftalık dr a ne zaman gitmeliyim

merhaba bende adet günümden 4 gün önce kan tahlili yapıldı ve 95 çıktı şu an 4 haftalık dr a ne zaman gitmeliyim

degerin biraz yükselmesini bekle. adet günün gecsin ve bence 5. haftayı bekle ki gittiğinde kese gözüktü gözükmedi derdin olmasın.

arkadaşlar merhaba size sorcağım soruya cevap verirseniz çoksevinirim nette bunu araştırıyorum ama bulamadım bana boş gebelik diyorlar pazartesi tam 8 haftalık olcam son muayene yine boşsa kurtaş maalesef sormak istediğim ben hep alttan muayne oldum ve bebek hiç görünmedi sizler beğim göründü kalp sesini duydum diyenler karından mı alttan ultrasonlamı gördünüz alttan ultrason olup göremeyen sonra gören varmı bir umut benimki artık.

Moralinizi bozmak istemezdim ama beni listesen çıkarabilirsiniz. Malesef bhcg değerim artmadı. Kimyasal gebelikmiş. Bu ikinci düşüğüm oldu. Çok üzgünüm. Tek tesellim oğlum. Allah ona ısağlıklı uzun ömürler versin. Sizler sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza. Kendinize dikkat edin. Şimdiden teşekkür ederim herşeyiçin.

:KK43: çok üzüldüm Allahım sana en kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallah.

arkadaşlar merhaba size sorcağım soruya cevap verirseniz çoksevinirim nette bunu araştırıyorum ama bulamadım bana boş gebelik diyorlar pazartesi tam 8 haftalık olcam son muayene yine boşsa kurtaş maalesef sormak istediğim ben hep alttan muayne oldum ve bebek hiç görünmedi sizler beğim göründü kalp sesini duydum diyenler karından mı alttan ultrasonlamı gördünüz alttan ultrason olup göremeyen sonra gören varmı bir umut benimki artık.
ilk gebeliğimde bende de boş keseydi zaten gebelik hormonu da düşmeye başlamışsa çaresi yok pek canım benim işte hayırlısı olsun hakkında çok kişi yaşıyor bunu artık.. inş görünür ama yine de çok ümitlenme üzülürsün :(

Canım belki geç dölllenmedir o yüzden gözükmemiştir bebiş bence başka dr a git. Bu arada kaç günde bir adet oluyodun, son adet tarihin ne, beta hcg kaç çıkmıştı? Yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz

2 günde 2 kat artar değer ve 2000 olmadan boşa gitme derim ;) ben beklenilen adet gününden 6 gün sonra kan verdim 2 hafta sonra doktora gittim

arkadaşlar merhaba size sorcağım soruya cevap verirseniz çoksevinirim nette bunu araştırıyorum ama bulamadım bana boş gebelik diyorlar pazartesi tam 8 haftalık olcam son muayene yine boşsa kurtaş maalesef sormak istediğim ben hep alttan muayne oldum ve bebek hiç görünmedi sizler beğim göründü kalp sesini duydum diyenler karından mı alttan ultrasonlamı gördünüz alttan ultrason olup göremeyen sonra gören varmı bir umut benimki artıb

merhaba ben haziran ayında boş gebelik yaşadım malesef sata göre tam 8 haftalıktı her iki şekilde de ultrasonda görünmedi bebek:KK61:hafif kanamam başlamıştı ve kan uyuşmazlığı olduğu için hemen kürtaj olmam gerektiğini söyledi doktor kan uyuşmazlığı iğnesini yapmak için. bi umut beklemeyi istemiştim ama böyle bi durum olunca bekleyemedim malesef :KK43: bekle biraz daha inşallah görürsün bebeğini..

ilk gebeliğimde bende de boş keseydi zaten gebelik hormonu da düşmeye başlamışsa çaresi yok pek canım benim işte hayırlısı olsun hakkında çok kişi yaşıyor bunu artık.. inş görünür ama yine de çok ümitlenme üzülürsün :KK43:
üzülmemek elde değil değil ama alıştırdım kendimi 3 haftadır bu duruma da alıştırdım kendimi. hayırlısı neyse o olsun . sen ne kadar sonra hamile kaldın tekrar

Sana eltimin başına geleni yazmak istiyorum. Gitti doktora bebeği görmek için, doktor karından göremedim dedi alttan bakmak istedi. Alttan bakınca da göremedi. Sonra eltim tabii yele bir oldu, doktor beta istemişti ertesi gün yine aynı doktora gitti sonucu da yüksekti, aynı doktor ikinci gün gittiğinde bebeği gördü.

Sen farklı doktorlara git yine de o yüzden bence.

bizde de kan uyuşmazlığı var bunu yeni öğrendim kan uyuşmazlığı olunca bir umut deyip fazlada bekleyemiyoruz yani öylemi

Selam arkadaşlar, herkesin bebeği hayırlı olsun, son adet tarihin 14 ağustos, 21 aylikta bir bebeğim var. Şuan hem moralsiz ve saskinim doktor için daha erken diye düşünüyorum, oğlumu hala emziriyorum, vitamin takviyesi kullanmalimiyim bu süreçte
Selam arkadaşlar, herkesin bebeği hayırlı olsun, son adet tarihin 14 ağustos, 21 aylikta bir bebeğim var. Şuan hem moralsiz ve saskinim doktor için daha erken diye düşünüyorum, oğlumu hala emziriyorum, vitamin takviyesi kullanmalimiyim bu süreçte
Hayirli olsun cnm.bende kizimi emziriyorum ama cok zorlaniyorum.sende gogus hassasiyetibasladimi?

Sana eltimin başına geleni yazmak istiyorum. Gitti doktora bebeği görmek için, doktor karından göremedim dedi alttan bakmak istedi. Alttan bakınca da göremedi. Sonra eltim tabii yele bir oldu, doktor beta istemişti ertesi gün yine aynı doktora gitti sonucu da yüksekti, aynı doktor ikinci gün gittiğinde bebeği gördü.

Sen farklı doktorlara git yine de o yüzden bence.
evet gitcem zaten son umutlarımı zorlamak için yoksa haftaya kurtaj dedi dr.

Back