- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.241
Günaydın kızlar bugün 6+4 üz kalp atışını duymaya gidicezDuyarız değil mi Çok heyecanlıyım... Dua edin bize
merhaba bende adet günümden 4 gün önce kan tahlili yapıldı ve 95 çıktı şu an 4 haftalık dr a ne zaman gitmeliyim
Sagol cnim hayırli gebelik olur ins hepimizinki doktora göstermdm cnim yarın mı gtsem pazartesimi karar weremiyorumayse 8 çok sevindim canım hadi gözün aydın.Hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın.. Doktora gösterdin mi sonucunu bugün mü göstericeksin?
amin canım. niye bugün gitmiyorsun. betan kaç çıktı?Sagol cnim hayırli gebelik olur ins hepimizinki doktora göstermdm cnim yarın mı gtsem pazartesimi karar weremiyorum
Kese görunurmuki cnim 2367 çiktıamin canım. niye bugün gitmiyorsun. betan kaç çıktı?
Moralinizi bozmak istemezdim ama beni listesen çıkarabilirsiniz. Malesef bhcg değerim artmadı. Kimyasal gebelikmiş. Bu ikinci düşüğüm oldu. Çok üzgünüm. Tek tesellim oğlum. Allah ona ısağlıklı uzun ömürler versin. Sizler sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza. Kendinize dikkat edin. Şimdiden teşekkür ederim herşeyiçin.
ilk gebeliğimde bende de boş keseydi zaten gebelik hormonu da düşmeye başlamışsa çaresi yok pek canım benim işte hayırlısı olsun hakkında çok kişi yaşıyor bunu artık.. inş görünür ama yine de çok ümitlenme üzülürsünarkadaşlar merhaba size sorcağım soruya cevap verirseniz çoksevinirim nette bunu araştırıyorum ama bulamadım bana boş gebelik diyorlar pazartesi tam 8 haftalık olcam son muayene yine boşsa kurtaş maalesef sormak istediğim ben hep alttan muayne oldum ve bebek hiç görünmedi sizler beğim göründü kalp sesini duydum diyenler karından mı alttan ultrasonlamı gördünüz alttan ultrason olup göremeyen sonra gören varmı bir umut benimki artık.
Canım belki geç dölllenmedir o yüzden gözükmemiştir bebiş bence başka dr a git. Bu arada kaç günde bir adet oluyodun, son adet tarihin ne, beta hcg kaç çıkmıştı? Yazarsan daha iyi yorum yapabilirizarkadaşlar merhaba size sorcağım soruya cevap verirseniz çoksevinirim nette bunu araştırıyorum ama bulamadım bana boş gebelik diyorlar pazartesi tam 8 haftalık olcam son muayene yine boşsa kurtaş maalesef sormak istediğim ben hep alttan muayne oldum ve bebek hiç görünmedi sizler beğim göründü kalp sesini duydum diyenler karından mı alttan ultrasonlamı gördünüz alttan ultrason olup göremeyen sonra gören varmı bir umut benimki artık.
2 günde 2 kat artar değer ve 2000 olmadan boşa gitme derimmerhaba bende adet günümden 4 gün önce kan tahlili yapıldı ve 95 çıktı şu an 4 haftalık dr a ne zaman gitmeliyim
arkadaşlar merhaba size sorcağım soruya cevap verirseniz çoksevinirim nette bunu araştırıyorum ama bulamadım bana boş gebelik diyorlar pazartesi tam 8 haftalık olcam son muayene yine boşsa kurtaş maalesef sormak istediğim ben hep alttan muayne oldum ve bebek hiç görünmedi sizler beğim göründü kalp sesini duydum diyenler karından mı alttan ultrasonlamı gördünüz alttan ultrason olup göremeyen sonra gören varmı bir umut benimki artıb
merhaba ben haziran ayında boş gebelik yaşadım malesef sata göre tam 8 haftalıktı her iki şekilde de ultrasonda görünmedi bebekhafif kanamam başlamıştı ve kan uyuşmazlığı olduğu için hemen kürtaj olmam gerektiğini söyledi doktor kan uyuşmazlığı iğnesini yapmak için. bi umut beklemeyi istemiştim ama böyle bi durum olunca bekleyemedim malesef bekle biraz daha inşallah görürsün bebeğini..
üzülmemek elde değil değil ama alıştırdım kendimi 3 haftadır bu duruma da alıştırdım kendimi. hayırlısı neyse o olsun . sen ne kadar sonra hamile kaldın tekrarilk gebeliğimde bende de boş keseydi zaten gebelik hormonu da düşmeye başlamışsa çaresi yok pek canım benim işte hayırlısı olsun hakkında çok kişi yaşıyor bunu artık.. inş görünür ama yine de çok ümitlenme üzülürsün
arkadaşlar merhaba size sorcağım soruya cevap verirseniz çoksevinirim nette bunu araştırıyorum ama bulamadım bana boş gebelik diyorlar pazartesi tam 8 haftalık olcam son muayene yine boşsa kurtaş maalesef sormak istediğim ben hep alttan muayne oldum ve bebek hiç görünmedi sizler beğim göründü kalp sesini duydum diyenler karından mı alttan ultrasonlamı gördünüz alttan ultrason olup göremeyen sonra gören varmı bir umut benimki artık.
Selam arkadaşlar, herkesin bebeği hayırlı olsun, son adet tarihin 14 ağustos, 21 aylikta bir bebeğim var. Şuan hem moralsiz ve saskinim doktor için daha erken diye düşünüyorum, oğlumu hala emziriyorum, vitamin takviyesi kullanmalimiyim bu süreçte
Hayirli olsun cnm.bende kizimi emziriyorum ama cok zorlaniyorum.sende gogus hassasiyetibasladimi?Selam arkadaşlar, herkesin bebeği hayırlı olsun, son adet tarihin 14 ağustos, 21 aylikta bir bebeğim var. Şuan hem moralsiz ve saskinim doktor için daha erken diye düşünüyorum, oğlumu hala emziriyorum, vitamin takviyesi kullanmalimiyim bu süreçte
evet gitcem zaten son umutlarımı zorlamak için yoksa haftaya kurtaj dedi dr.Sana eltimin başına geleni yazmak istiyorum. Gitti doktora bebeği görmek için, doktor karından göremedim dedi alttan bakmak istedi. Alttan bakınca da göremedi. Sonra eltim tabii yele bir oldu, doktor beta istemişti ertesi gün yine aynı doktora gitti sonucu da yüksekti, aynı doktor ikinci gün gittiğinde bebeği gördü.
Sen farklı doktorlara git yine de o yüzden bence.
Cnm.ben ilk benegime 8 haftalikken kurtaj oldum.ama zaten onun hic kalbi aymamisti.kese vardi bebek yoktu.cok sık rastlanan bi durum.gecmis olsun.evet gitcem zaten son umutlarımı zorlamak için yoksa haftaya kurtaj dedi dr.
yüksek çıkmış adetin kaç gün gecikti? en son ne zaman adet görmüştün? ona göre söylicem kese gözükür mü diye?Kese görunurmuki cnim 2367 çiktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?