• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Moralinizi bozmak istemezdim ama beni listesen çıkarabilirsiniz. Malesef bhcg değerim artmadı. Kimyasal gebelikmiş. Bu ikinci düşüğüm oldu. Çok üzgünüm. Tek tesellim oğlum. Allah ona ısağlıklı uzun ömürler versin. Sizler sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza. Kendinize dikkat edin. Şimdiden teşekkür ederim herşeyiçin.

Allah yerini doldursun, inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin arkadaşım.

benim vardı cnm sonra pembeleşti doktor progestan verdi kontrol ettikten sonra ama normal dedi kahverengi akıntı iyiymiş pembe yada kırmızı gelirse biraz riskli ama kanamalar normal olabiliyomuş sen yinede doktora danış herkez bir olmuyo ....
Dün gittim canım çok küçük olduğundan dolayı keseyi göremem dedi karından baktı göremedi bayramdan sonra çağırdı. Akıntı içinde normal yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimalle ama bir ihtimal düşük tehlikesi de olabilir bunu şuanda bilemeyiz dedi. Önlem olarak progestan verdi günde 3 kere içiyorum. Önce hep sol kasığım ağrıyodu sabahtan beri sol kasığa geçti ama feci yani dik yürüyemiyorum nerdeyse.. Sen ilacı kullandıktan ne kadar sonra geçti akıntı

Moralinizi bozmak istemezdim ama beni listesen çıkarabilirsiniz. Malesef bhcg değerim artmadı. Kimyasal gebelikmiş. Bu ikinci düşüğüm oldu. Çok üzgünüm. Tek tesellim oğlum. Allah ona ısağlıklı uzun ömürler versin. Sizler sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza. Kendinize dikkat edin. Şimdiden teşekkür ederim herşeyiçin.

cok gecmiş olsun, Allah kalbini ferahlatsın.

günaydın kızlar mide bulantısı baş dönmesi aşerme gibi belirtiler yaşamaya başlayan varmı bende pek hissedilmiyor bu belirtilerde acaba ben de mi bi sorun var yoksa daha erken mi

herkeste olmak zorunda dğeil ;) kendini cok dinleme derim olacagı varsa olur zaten, olmuyorken tadını cıkar ;)

kızlar merak ediyorum herkesin hcg değeri birbirine yakın mı acaba? beklenen adetin geçtiği kaçıncı günde hcg değeriniz kaç çıktı?
Canim 3+4 de 217 idi iki gun sonra yani 4+0 ise 537 suan kac bilemiorum senin kacti

Bende sanki dün bi damla oldu ama düğündeydim ordaki tuvaletin temizliğinden emin olmadığım için kesin geldi diyemiyorum. Çok az miktarda gelmesi normal kabul ediliyor, gebeliklerin 3'te 1'inde olurmuş.

Geçen gebeliğimin başından beri vardı, sonrasında kesilir gibi olmuştu ama düşük yapmıştım maalesef.
Ayy Allah korusun ya bi kimyasal gebelik yaşadım kaybettim zaten inşallah yine kaybetmem.. O gebeliğinde progestan filan kullanmamışmıydın

günaydın kızlar mide bulantısı baş dönmesi aşerme gibi belirtiler yaşamaya başlayan varmı bende pek hissedilmiyor bu belirtilerde acaba ben de mi bi sorun var yoksa daha erken mi
bende de hala yok ve kafaya taktığım idrar enfeksiyonum çok yoğun o :(

Kızlarrr selam,
kaç gündür giremiyorum nete... bugün doktora gideceğiz keseyi görmeye, inşallah görebiliriz. Çok heyecanlıyım :)

Kızlarr bnde test yaptım çift çizgi ve hala dr gitmedim gecen ayda çift çizgigörmüştüm ama kanda negatif çıktı eşim bu ayda öle olmuştur dedi bütün hevesim kursağımda beklıyorum tatıldeız şimdi ne zaman döneriz belli değil buraya yakın hastanede yok mecbur beklıyoruz

Dün gittim canım çok küçük olduğundan dolayı keseyi göremem dedi karından baktı göremedi bayramdan sonra çağırdı. Akıntı içinde normal yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimalle ama bir ihtimal düşük tehlikesi de olabilir bunu şuanda bilemeyiz dedi. Önlem olarak progestan verdi günde 3 kere içiyorum. Önce hep sol kasığım ağrıyodu sabahtan beri sol kasığa geçti ama feci yani dik yürüyemiyorum nerdeyse.. Sen ilacı kullandıktan ne kadar sonra geçti akıntı

benimde karından göremedi kan testi istedi 2901 çıktı alttan baktı o zaman göründü kese 4+4 dü o zaman bende karında ağrı hiç olmadı normaldede kanama gelmedi sadece idrarımı yapınca selpağa silince gördüm hep banada önlem için verdi norml olabilir dedi bende yatarken 2 sabah 1 tane progestan içiyorum dün hiç olmadı allaha şükür bu gün 4 gün başlayalı ....

Back