• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Eklentiler

• 2015-09-18 13.49.57.png
    2015-09-18 13.49.57.png
    447,3 KB · Görüntüleme: 30
  • 2015-09-18 13.49.35.png
    2015-09-18 13.49.35.png
    394 KB · Görüntüleme: 30
  • 2015-09-18 13.49.09.png
    2015-09-18 13.49.09.png
    215,4 KB · Görüntüleme: 29
Ca

canım sor yıne de besın takvıyesı de o da bı vıtamın sonuc ta Alman gerekenden daha fazla alırsan o da sakıncalı bence suan folık asiti kullan gıttıgınde dıgerını sorarsın
Canim benim ya sağol ilgilendigin için en iyisi bi dahaki gittiğimde sorim

benimde karından göremedi kan testi istedi 2901 çıktı alttan baktı o zaman göründü kese 4+4 dü o zaman bende karında ağrı hiç olmadı normaldede kanama gelmedi sadece idrarımı yapınca selpağa silince gördüm hep banada önlem için verdi norml olabilir dedi bende yatarken 2 sabah 1 tane progestan içiyorum dün hiç olmadı allaha şükür bu gün 4 gün başlayalı ....
ay çok stresli işler ya testte pozitifi görmekle bitmiyomuş gerçekten Allah hayırlısını versin diyorum ne yapayım..

11 eylulde gittik 5 hafta 5 günlük gözüküyor demisti. 17 mm dedi herhalde canim ya bi sürü sayi söyledi ekrana bakmaktan kaçırdım henüz pirinç tanesi kadar dedi onu aklımda tuttum :)
Ben de oazartesı gıttım tam 6+0 da 12 mm dedı e senınkı daha buyuk kesen bu kese boyu neye göre değişiyor acaba

Tabi canım hep kullanıyordum. Ama sağlıksız gebelikmiş. O lekelenmeyle alakalı değilmiş zaten düşüğüm.
Hımm anladım canım yine olmuş bebeğin ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu dua ne kadar önemliymiş meğerse hamile kalınca bide risk taşıyınca anladım buarada

Decavit de kullanıyorum canım
doktor bana hem folik asit verdi hemde 2 vitamin yazıyorum birini bir gün diğerini bir gün alıcaksın dedi de kafam karıştı benmde. almadım henüz vitamini bugun alıcam. folik asitin markası ne sizinkinin? bunlarda marka önemi var mı acaba?

5+1 ken gittim doktora gittim hamileliğe karar verdiğim den itibaren folik asitten başka bişi kullanmıyorum. doktorum test vs bişi de yapmad sadece folk asit kullanıyorum başkada bişi yok.

Hımm anladım canım yine olmuş bebeğin ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu dua ne kadar önemliymiş meğerse hamile kalınca bide risk taşıyınca anladım buarada

İnşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur. Bu hallerin de ayrı stresi oluyor ama Rabbim büyük.

Benim geçen gebeliğimde doktorum dengeli beslendiğin müddetçe takviyeye ihtiyacın olmaz. Gerekirse ilerleyen aylarda veririm dedi. Gereksiz kilo alımına erken başlama dedi.
dengeli besleniyorum bende. her gün 2 yumurta,ceviz,kuru incir kayısı,kuru erik kuru kara üzüm yerim. fark ettim de hep kuru yiyomuşum :D her gün 1 bardak sütümü içerim,yanında peynirimi yoğurdumu da yerim. yeşillik sebe meyve herşeyden faydalanmaya çalışıyorum. almasam mı acaba bende vitamin?

dengeli besleniyorum bende. her gün 2 yumurta,ceviz,kuru incir kayısı,kuru erik kuru kara üzüm yerim. fark ettim de hep kuru yiyomuşum :KK70: her gün 1 bardak sütümü içerim,yanında peynirimi yoğurdumu da yerim. yeşillik sebe meyve herşeyden faydalanmaya çalışıyorum. almasam mı acaba bende vitamin?

Doktorun en iyisini bilir, ben etkilemiş olmak istemiyorum. Ama gebeliğin başından abartılı vitaminlerin alınmasını ben de gerekli görmüyorum, içime sinmiyor yani mantık olarak. Ancak çok mide bulantısı varsa, dermansız düşürüyorsa elbette gerekli. Ben bulantı yaşamadım henüz bilemiyorum.

Ay Allah korusun iyisiniz dimi simdi?:KK57:
iyiyim canım ama tektim bi de çok korktum:KK43: şimdi de en yakın arkadaşım hamileydi eşi ise tam bi öküz, kızla aynı ay hamileyiz nasıl sevinmiştim .. çocuğu aldırıp boşanacaklar :KK51: ona üzülüyorum şimdi de hiç güzel bi gün değil :KK51:

Back