- 2 Mayıs 2015
- 845
- 311
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
- #2.261
19 agustos pazar yada pazartesi olcktm cnim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. denemede oldu aslında sıkıntımız yoktu yine de klomen kullandım işi hızlandırmak için beklemek istemedim .. hakkımızda hayırlısı bende çok ağlamış sızlanmıştım ama yapacak bişey kalmıyo.. kürtaj derlerse de anestezili yap ki en azından uyandığında ne ağrı ne sızı bişey yok psikolojik olarak da daha iyi.. tek doktora gitmemişsindir umarım birden fazla doktora görünmek lazım ne olur ne olmazüzülmemek elde değil değil ama alıştırdım kendimi 3 haftadır bu duruma da alıştırdım kendimi. hayırlısı neyse o olsun . sen ne kadar sonra hamile kaldın tekrar
Canım 1 gun var aramız da yaz mutlaka gelınce ınsallah görürsün ben de oazartesı gıdıcemGünaydın kızlar bugün 6+4 üz kalp atışını duymaya gidicez Duyarız değil mi Çok heyecanlıyım... Dua edin b
Canim ben başladım sağlık ocağında gittiğimde vermişlerdi kan testinde doktor da decavit verdi ben doktora folik asit kullandigimi söylemeyi unuttum decavitle ikisini kullanicaz bilgisi olan var mıKizlar folik asit kullanmaya basladinizmi?
baslamadiysaniz mutlaka baslamanizi oneririm.
Kizlar folik asit kullanmaya basladinizmi?
baslamadiysaniz mutlaka baslamanizi oneririm.
Canim ben başladım sağlık ocağında gittiğimde vermişlerdi kan testinde doktor da decavit verdi ben doktora folik asit kullandigimi söylemeyi unuttum decavitle ikisini kullanicaz bilgisi olan var mı[/QUOTE
Ikısı bır kullanılmaz canım cok fazla folık asıt almak zararlı
Kese görunurmuki cnim 2367 çiktı
Folık asıt de vıtamın zaten anlamadım o baska o baska bısey degılkı marka farkı varbabybabycat canim çok sağol decavit aynı zamanda vitamin hapiymis acaba folik asiti biraksam da ona mi başlasam bugün gidip sorucam doktora
Canim bilmiyorum o yüzden sorim dedim araştırdığimda farklı anlamistim ben tamam o zaman gitmeyim folik asite devam çok sağol canimFolık asıt de vıtamın zaten anlamadım o baska o baska bısey degılkı marka farkı var
canım sor yıne de besın takvıyesı de o da bı vıtamın sonuc ta Alman gerekenden daha fazla alırsan o da sakıncalı bence suan folık asiti kullan gıttıgınde dıgerını sorarsınCanim bilmiyorum o yüzden sorim dedim araştırdığimda farklı anlamistim ben tamam o zaman gitmeyim folik asite devam çok sağol canim
Evet canım sen duydun mu kalp atışını oazartesı çağırdı doktr benı korku heyecan bır arada ınsallah duyarımbabybabycat doğum tarihimiz aynı gün gibi gözüküyor