- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 34
Tmm cnmCanim gidersen 5yaz o halde bende zeyneep hanima gidebilirim...yesim hn biliyorum cok tatli hanim bir bayandi...bakalim ben kalp atisina kadar beklesem mi diyorum...
Kontrollerde karsilasiriz belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm cnmCanim gidersen 5yaz o halde bende zeyneep hanima gidebilirim...yesim hn biliyorum cok tatli hanim bir bayandi...bakalim ben kalp atisina kadar beklesem mi diyorum...
Cok cok guZEL artmış cnm normalde 2 günde en az 2 katı artması lazım senin 3 katı fln artmış çok sağlıklı bir bebişin var inş gözün aydın tatlimptesi 23 tüm cnm
Insallah canim gorusuruz insallahTmm cnm
Kontrollerde karsilasiriz belki
Canım benimde ayın 29-30 ve 1 inde kahverengi lekelenmem oldu günde 3 defa progestan içiyorum çok ağrım da vardı çok şükür geçti bidaha olmadı ağrım da cok azaldı gerçekten iyi geliyor o hap sakin bırakma ve korkulacak bişey de değilmiş aslında yerleşme lekelenmesi deniyor ama insanı korkutmaya yetiyor3-4 gun suren kahverengi lekelenmem oldu..şimdi gectı cok sukur..iğneeye devam ama..hapı basdonmesı yapıyoruş henuz ole bı sıkıntım yok cok şükür
Canım bende Ankara dayım 30yasındayım ikinci hamileliğim hangı dra gırmeyı düşünüyorsun ben 10unda Zubeyde hanımda bı dra gıd e ceğim kalp atısını ıns duyarızAnkara yok mu yahu? :) ben 30 yaşındayım ilk bebiş ankarada yaşıyorum.
Canım benimde ayın 29-30 ve 1 inde kahverengi lekelenmem oldu günde 3 defa progestan içiyorum çok ağrım da vardı çok şükür geçti bidaha olmadı ağrım da cok azaldı gerçekten iyi geliyor o hap sakin bırakma ve korkulacak bişey de değilmiş aslında yerleşme lekelenmesi deniyor ama insanı korkutmaya yetiyor
Benmde haftada 1pregron iğnem var düşük engelleyiciymiş dorex diye b12vitamen iğnem var oda haftada 1 bide hergün clexan iğnem var göbüşten.. çok şükür kanama lekjlenme gibi problemlerim olmadı.. birde önümüzdeki salı güzel haberler aldıkmı inşallah geriside gelir
Hım anladım cnm hapı yada iğnesi fark etmez fayda etsin de sıkı sıkı tutunsun bebislerimiz bize allahın izniyle pazartesiye az kaldı çok heyecanlıyım keseyı görmek için gidicem inşaynen cnm doktor banada yerleşme kanaması dedı ama ben yıne panık oldum daha önce ekımde düşük yapmıstım oda kahverengı lekeyle baslayıp kana dönmüştü öldüm öldüm dirildim çok şükür geçti..ben hapını değil iğnesini kullnıyorum cnm 3.aya kadar devam edıcekmişim
Hım anladım cnm hapı yada iğnesi fark etmez fayda etsin de sıkı sıkı tutunsun bebislerimiz bize allahın izniyle pazartesiye az kaldı çok heyecanlıyım keseyı görmek için gidicem inş
yerlesme kanaması herkeste olmuyor sanırım dımı bayanlar.
Cok sukur az kaldı cnm aslında cumartesi gorucektik ama çoğul gebelik olup olmadığını pazartesi görürüz diyince pazartesiye kaldi ne yapalım sabredicez artık resimdeki bnm cnm yok be ne güzelliği o senin güzel bakmandan kaynaklanıyor dur .inş bebislerim olsun heryere onun fotoğrafını koyucam en güzel fotoğraflar bebislerimizin ki olucak allahın izniyle cnmayy nee güzel az kalmış bebısını gormeye bende yarın arayıp rndevu alıcam doktorumdan..resımdekı senmısın cnm çok guzel gözüküyorsun
Cok sukur az kaldı cnm aslında cumartesi gorucektik ama çoğul gebelik olup olmadığını pazartesi görürüz diyince pazartesiye kaldi ne yapalım sabredicez artık resimdeki bnm cnm yok be ne güzelliği o senin güzel bakmandan kaynaklanıyor dur .inş bebislerim olsun heryere onun fotoğrafını koyucam en güzel fotoğraflar bebislerimizin ki olucak allahın izniyle cnm
Canım bende Ankara dayım 30yasındayım ikinci hamileliğim hangı dra gırmeyı düşünüyorsun ben 10unda Zubeyde hanımda bı dra gıd e ceğim kalp atısını ıns duyarız
Hadi bakalim insallah gorursun canim sonrada bize yaz merak ederizHım anladım cnm hapı yada iğnesi fark etmez fayda etsin de sıkı sıkı tutunsun bebislerimiz bize allahın izniyle pazartesiye az kaldı çok heyecanlıyım keseyı görmek için gidicem inş
Evet cnm gonal f kullandim bitanesi 18 mm diğeri 20 mm. 3-4 taneside 15-16 mm büyüklüklerinde yumurtam oluştu benimde öyle bi ihtimalim var inş hakkımızda hayırlısı ya çok istiyorum ikiz olsun .Video işinide iyi akıl ettin cnm vallahi çok saol ya aynen öyle yapayimayy benimde ikiz olma durumum var gonal-f mı kullandın sende kaç yumurtan vardı..tabisiii ben 4 yıldır bu anı beklıyorum minik meleklerımızın her anını çekicem..cnm kalp atısı fln duyulursa vıdeoya cekmeyı unutma evde dınler durursunn pıtpıttlarıı