- 22 Haziran 2015
- 787
- 526
- 103
- 37
ayyy kım acaba merak ettım sımdıııı
Asiriyi birak benim bi kere bile bulanmadi (masallah deyim ) hamilelerin %40 inda zaten bulanti olmazmis o bunyeyle alakaliymisBenim oyle asiri midem bulanmiyor normal mi herseyi yiyorum asermede yok anlamadim :)
Asiriyi birak benim bi kere bile bulanmadi (masallah deyim ) hamilelerin %40 inda zaten bulanti olmazmis o bunyeyle alakaliymis
ben de izmirdeyim hala şehir dışında olduğundan hic doktor deneyemedim orda sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum çınarlı nerde mesela ben onu hic bilmiyordum ve fiyatları nasıl beni aydinlatir misinmemnunsan sorun yok egepolden onemli olan senin rahatlıgın, ben de daha yeni bir arkdasım ilk gittginde iyimis sonra neye ugradıgını sasırmıs, bi daha adım atmadı. bayan doktordan bahsediyodu ama hatirlamiyorum kim. Herkesin beklentisi baska sonucta illa ki herkes biyerlerden memnunken bazıları hic degil. Cınarlı dedigin gibi kart olsa daha iyi olurdu ama sonucta onun da caresi var kredi gibi cekip yine taksitle odenebilir. Bir de zaten normalde ayda bir cagırıyorlar. Tahliller ucretler dogum parası belli ekstra bir sey olmadıkca asagi yukarı yapacagin masraf belli. Ben oyle dusundum.
Canim seninle ayniyizz bulantilarin ne durumdaa nasilsinncanım aynıyız seninle kalp atışını duydun mu kese nasıl
B
ben de izmirdeyim hala şehir dışında olduğundan hic doktor deneyemedim orda sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum çınarlı nerde mesela ben onu hic bilmiyordum ve fiyatları nasıl beni aydinlatir misin
Hem kiz hem erkekk giyebilecekk kiyafetlerr alabilirsinn ben oylee yaptimm ayricas bebek arabasi arastirmaya basladim birtane gozume kestirdimm :) en guzeli siyah bebekk arabasi almakk bence onuda 1 2 aya alicam galibaa :)yaa kızlar ben hamile kıyafetleri almayı falan çok istiyorum yaa heves ediyorum:):)
Hem kiz hem erkekk giyebilecekk kiyafetlerr alabilirsinn ben oylee yaptimm ayricas bebek arabasi arastirmaya basladim birtane gozume kestirdimm :) en guzeli siyah bebekk arabasi almakk bence onuda 1 2 aya alicam galibaa :)
Aynen cnm ama bazen gece bulantım olunca sırtüstü az da olsa rahatlıyorum..yanlarıma yatmaya çalışıyorum genel olarak ama..Tabi bazen yüzüstü de bulduğum oluo kendimi..Ben qenelde yan yatıorum saqıma ve soluma sırt üstü yatmayı hiç sevmezdim zaten ama yüzüstü yatmayı şimdiden özledim ya..
Bendee aynen travel sistem alicam 3 lu set dedigin araba koltugu falan oluyor onlardam diyorsun dimi bende oyle alicam wollex markasi cok iyi diyorlar modelide cok hoş seninkilerin markasi neBende bebek arabasını sectim travel sistem trio bebek arabası alıcam hepsini ayrı ayrı almaktansa 3lü alıcam sadece iki marka arasında kaldım :))
Ayy ben hiç anlamıyorum onlardan hangi marka iyi ki acaba...Gerçi ben son aylara yakın alırım sanırım..Bende bebek arabasını sectim travel sistem trio bebek arabası alıcam hepsini ayrı ayrı almaktansa 3lü alıcam sadece iki marka arasında kaldım :))
Hayır benim ikinci Allahın izniyle fakat bu ilk hamileliğime hiç benzemiyor , çok farklı ve daha sıkıntılı geçiyor sanki.İlk hamileliğimde bezen hamile olduğumu bile unutuyordum.Sizin ilk galiba Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah...Aynı durum bende de var. Kasıklarda ağrı oluyor. Evet aynı adet sancısı gibi kısa süreli gelip geçiyor. Günde 6-7 defa girip çıkan bir kasık ağrısı . Gün içinde bazen unutursam hamile olduğumu ,ağrıyla birlikte bebek bana kendini hatırlatıyor. Ben burdayım beni unutma diyor:)) sizin de mi ilk hamileliğiniz?
Slm kızlar bende Mart annesi olacam inşşşş yeni geldim drdan kalp atışlarını duydum cok şükür Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Bendee aynen travel sistem alicam 3 lu set dedigin araba koltugu falan oluyor onlardam diyorsun dimi bende oyle alicam wollex markasi cok iyi diyorlar modelide cok hoş seninkilerin markasi ne
Ayy ben hiç anlamıyorum onlardan hangi marka iyi ki acaba...Gerçi ben son aylara yakın alırım sanırım..
hayırlı olsun canımm hoşgeldin aramızaa:):)Slm kızlar bende Mart annesi olacam inşşşş yeni geldim drdan kalp atışlarını duydum cok şükür Rabbim herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?