hoşgeldin canım gözün aydın......kalp atışlarını duymuşsun maşallah...Slm kızlar bende Mart annesi olacam inşşşş yeni geldim drdan kalp atışlarını duydum cok şükür Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım gözün aydın......kalp atışlarını duymuşsun maşallah...Slm kızlar bende Mart annesi olacam inşşşş yeni geldim drdan kalp atışlarını duydum cok şükür Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Canimm biraz arastir istersen son aylarda cok zorlanicaz koca gobegimizle alisverise cikmak belimizi aciticakk ben simdeden buyuk seyleri halletmeye calisiyorumm sende set olarak al iyi biseyde al canim wollex markasini ben begendim fotosunuda koyayim bir bak istersen 6 yasina kadar 110 kiloya kadar tasiyor saglamm bir markaaAyy ben hiç anlamıyorum onlardan hangi marka iyi ki acaba...Gerçi ben son aylara yakın alırım sanırım..
Cnm 6+5 ama normalde 7+5 olmam gerekiyo geç Döllenmehoşgeldin.. hayırlısıyla sağlıkla inşaallah.. kaç haftalıksın canım
yaa benim kuzenim doğum yapmıştı ondan puset, ana kucağı ve araba koltuğu gelecek sadece bebek arabası almam yeterli olacak gibi aslında bende 3 lü set istiyordum ama, yaa bir şey sorucam bu birisinin eşyalarını bebekte kullanmaya nasıl bakıyorsunuz kızlar??Evet canım port bebe, puset, birde arabası oluyor. 3lü istiyorum chicco trio l-move birde pierre cardin in var o da chicco gibi 360 derece dönüyor ama yüksek ihtimal chicco yu alıcam birde kraft twist var onuda arkadasım almıs cok memnunum diyorda ben chiccodan yanayım
Bende son aylarda alıcam esim bakıyor iste o baktıkca bende merak ediyorum öyleliklede aklıma chicco yattı muhtemelen onu alıcam. Tabii fatihte bisikletciler carsısı var orayada bakıcam cesit cesit bebek arabaları var orda da hem pazarlıkta yapılabiliyor.
bu çook güzelmiş canım fiyatı ne bunun?Canimm biraz arastir istersen son aylarda cok zorlanicaz koca gobegimizle alisverise cikmak belimizi aciticakk ben simdeden buyuk seyleri halletmeye calisiyorumm sende set olarak al iyi biseyde al canim wollex markasini ben begendim fotosunuda koyayim bir bak istersen 6 yasina kadar 110 kiloya kadar tasiyor saglamm bir markaa
aynıyız senle hemde günü gününe...benimde şuan 7+5 olmam lazım ama geç döllenme dedi doktor.6+5 gözüküyo....muhtemel doğum tarihi 20 mart 2016 ozaman...Cnm 6+5 ama normalde 7+5 olmam gerekiyo geç Döllenme
Anladım cnm..Hele bir o zaman olsun da inşallah fikir alırız birbirimizden yine...Evet canım port bebe, puset, birde arabası oluyor. 3lü istiyorum chicco trio l-move birde pierre cardin in var o da chicco gibi 360 derece dönüyor ama yüksek ihtimal chicco yu alıcam birde kraft twist var onuda arkadasım almıs cok memnunum diyorda ben chiccodan yanayım
Bende son aylarda alıcam esim bakıyor iste o baktıkca bende merak ediyorum öyleliklede aklıma chicco yattı muhtemelen onu alıcam. Tabii fatihte bisikletciler carsısı var orayada bakıcam cesit cesit bebek arabaları var orda da hem pazarlıkta yapılabiliyor.
yaa benim kuzenim doğum yapmıştı ondan puset, ana kucağı ve araba koltuğu gelecek sadece bebek arabası almam yeterli olacak gibi aslında bende 3 lü set istiyordum ama, yaa bir şey sorucam bu birisinin eşyalarını bebekte kullanmaya nasıl bakıyorsunuz kızlar??
aynıyız senle hemde günü gününe...benimde şuan 7+5 olmam lazım ama geç döllenme dedi doktor.6+5 gözüküyo....muhtemel doğum tarihi 20 mart 2016 ozaman...
Hmm tamam canım aklımda kalsın marka..5. aydan sonra bakarım zaten yaşadığım yer küçük bir yer muhtemelen ya internetten alcam, yada memleketten annemlere aldırcam bakalım artık nasıl uygun olursa...Canimm biraz arastir istersen son aylarda cok zorlanicaz koca gobegimizle alisverise cikmak belimizi aciticakk ben simdeden buyuk seyleri halletmeye calisiyorumm sende set olarak al iyi biseyde al canim wollex markasini ben begendim fotosunuda koyayim bir bak istersen 6 yasina kadar 110 kiloya kadar tasiyor saglamm bir markaa
valla bende kullanmaktan yanayım.bende ablamın çocuklarının çoğu şeyini kullandım.hala daha da kullanıyorum....tüketim çılgınlığının sonu yok...yaa benim kuzenim doğum yapmıştı ondan puset, ana kucağı ve araba koltuğu gelecek sadece bebek arabası almam yeterli olacak gibi aslında bende 3 lü set istiyordum ama, yaa bir şey sorucam bu birisinin eşyalarını bebekte kullanmaya nasıl bakıyorsunuz kızlar??
yaa benim kuzenim doğum yapmıştı ondan puset, ana kucağı ve araba koltuğu gelecek sadece bebek arabası almam yeterli olacak gibi aslında bende 3 lü set istiyordum ama, yaa bir şey sorucam bu birisinin eşyalarını bebekte kullanmaya nasıl bakıyorsunuz kızlar??
aynen inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.ilk çocuğun kaç yaşında....benimki 7 yaşında...daha dün söyledik kardeşi olacağını ve havalarda şuanda.....sevinçten....benim doğum günümde 20 mart:)
Canimm biraz arastir istersen son aylarda cok zorlanicaz koca gobegimizle alisverise cikmak belimizi aciticakk ben simdeden buyuk seyleri halletmeye calisiyorumm sende set olarak al iyi biseyde al canim wollex markasini ben begendim fotosunuda koyayim bir bak istersen 6 yasina kadar 110 kiloya kadar tasiyor saglamm bir markaa
yani sonuçta bilmediğin insanlardan almıyosun.aile içi hepsi aldıklarımızın....Vallahi canım bende alıcam yengemin bebisi 1 yasında oldu özellikle ilk zamanlarki kıyafetlerini alıcam cünkü cok cabuk büyüyorlar. Sonucta bebek bunlar yabancıdan almıyoruz ki hepimiz yavrularımıza kıyafetlerne gözümüz gibi bakıyoruz. Ben yakınlarımdan bildiklermden alırım vallahi
aynen inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.ilk çocuğun kaç yaşında....benimki 7 yaşında...daha dün söyledik kardeşi olacağını ve havalarda şuanda.....sevinçten....
yani sonuçta bilmediğin insanlardan almıyosun.aile içi hepsi aldıklarımızın....