benim cok enteresan bir senedir saglıklı besleniyorum, normalde dısardan yiyordum genelde ama kahvaltılarımı peynır yumurta, aksam ve ogle yemklerimi sebzeli etli sulu yemeklere dondurdm zaten 10 kılo verdım. 65 ten 55 e ortalama. hamile kalınca da yemedigim abur cubur ne varsa onları canım cekiyor. Dogal olarak bırkac kılo aldım.
ya bende egepol ve cınarlı arasında kaldım ama sonra egepolu tercıh ettım gayette memnun kaldım cok kalabalık ama dr cok ıyı. bırde cınarlı hep nakıt calısıyormus. bızım ıcın kredı kartı onemlı bakalım sımdılık egepollde dewam edıcem.Evet cnm izmirdeyim, Cınarlı resat bey e gidiyordum. Bir de Karatas Osman Bey i denicem bakalım. Gerci herkes bir sey tavsiye ediyor kafa daha ck karısıyor ama. Ama donup dolasıp Cınarlı da kalıcam gibi geliyor. Saglıklı bi gebelik olsun da gerisi hikaye aslında.
ben hala yüzüstü uyuyorumbenım gıbı 11. haftada olan arkadaslar ıkı gundur sırt ustu yatıuyorum we bır agrı bır batma hıssedıyorum. warmı benım gıbı olan arkadaslar. acaba artık yan mı yatsak zamanı geldımı dersınız. sızler nasıl uyuyorsunuz.
Evet yaaa bende cok merak ediyorum cinsiyet ile ilgili bise bilen varsa lutfen anlatsinnaaa öylemi hiç duymamıştım cinsiyet merakına engel olamıyoruz tabiki gerçekten heycanlı bi merak başka neler var acaba cinsiyetle ilgili tahminler??
ya bende egepol ve cınarlı arasında kaldım ama sonra egepolu tercıh ettım gayette memnun kaldım cok kalabalık ama dr cok ıyı. bırde cınarlı hep nakıt calısıyormus. bızım ıcın kredı kartı onemlı bakalım sımdılık egepollde dewam edıcem.
daha hareketlenmesı ıcın erken canm ya :) ben 10. haftadayım ama hareket felan soylemedı dr. hastanemı degıstırmeyı planlıyon sende
canım sırtüstü ve yüzüstü yatmak iyi değilmiş internette okumustum bır doktorun sıtesınde bebeklerımız su karnımızın attıgı damar varya o aort damarından beslenıyormus ve sırtustu ve yuzustu yatınca damar sıkısma yasıyormus ve bebek beslenemeyıp gelısımı son bulabılıyormus dıkkat edın lutfenben hala yüzüstü uyuyorumeşim de ezdin çocuğu diyor gerçi bir iki gündür çok yatamaz oldum hemen kemiklerin batmaya nefesim daralmaya başlıyor sağ kolumuzun üstüne yatmakta fayda varmış kalp daha rahat kan pompalasın diye
ewet sırt ustu yatarken resmen kalp atıslarımın sesını duyuyorum nefesım batıyor dedıgın gıbı. dmekkı bızım yan yatma zamanımız gelmıs :)ben hala yüzüstü uyuyorumeşim de ezdin çocuğu diyor gerçi bir iki gündür çok yatamaz oldum hemen kemiklerin batmaya nefesim daralmaya başlıyor sağ kolumuzun üstüne yatmakta fayda varmış kalp daha rahat kan pompalasın diye
ayyy kım acaba merak ettım sımdıııımemnunsan sorun yok egepolden onemli olan senin rahatlıgın, ben de daha yeni bir arkdasım ilk gittginde iyimis sonra neye ugradıgını sasırmıs, bi daha adım atmadı. bayan doktordan bahsediyodu ama hatirlamiyorum kim. Herkesin beklentisi baska sonucta illa ki herkes biyerlerden memnunken bazıları hic degil. Cınarlı dedigin gibi kart olsa daha iyi olurdu ama sonucta onun da caresi var kredi gibi cekip yine taksitle odenebilir. Bir de zaten normalde ayda bir cagırıyorlar. Tahliller ucretler dogum parası belli ekstra bir sey olmadıkca asagi yukarı yapacagin masraf belli. Ben oyle dusundum.
canım ılk uc ay ıcın degılmıs o bende sureklı arastıyorum hatta dr da sormustum su an zaten bebısler kucuk orta boy portakal kadar. ama ılerıkı donemlerde dedıgın gıbı bebek agırlasınca sırt ustu yatınca senın deıgın gıbı oluyorarkadaşlar genel olarak yazmak istedim tekrar ne kadar doğrudur bilemem ama doktorun kendı ınternet sıtesınde yazıyordu ve benı tedırgın ettı acıkcası . sırtüstü ve yüzüstü yatmak iyi değilmiş i bebeklerımız su karnımızın attıgı damar varya o aort damarından beslenıyormus ve sırtustu ve yuzustu yatınca damar sıkısma yasıyormus ve bebek beslenemeyıp gelısımı son bulabılıyormus dıkkat edın lutfen
Sen şimdide yatmamaya calıs canım ya...ben yüzüztü hariçinde uyuyamıyorum çok acayip bir yapım var meleğimiz büyüsün istesekte uyuyyamıyacagiz sağlıklı olsunlarda
bende progestan kullanıyorum aynı zamnda ıgnesını de ... eşlerde olmasa naparız bılmem benım esımde aynı sekılde evde aksama kadar bıyere çıkmıyor şansımızdan okulda tatıl okul acılana kadar 3 ayım dolmuş oluyor eşim işe başlayınca toparlanırım heraldeTeşekkür ederim canım.
Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce kanama ve kahverengi lekelenme yaşamıştım hatta regl olduğumu sanıp pet koymuştum sonra baktım Akşama kadar bir daha kanama gelmedi hemen içime doğdu ben hamileyim ve bebeğime birşey oldu dedim.
Sabahı zor ettim doktora gittim hamileydim gerçekten.
Progestan verdi çok şükür o günden beri kanama olmadı.
Allah yavrularımızı bize bağışlasın kendimi yormamaya çalışıyorum canım Sağolsun eşim çok yardımcı oluyor.
bende hep yuzustu uyurdum ama bebek için tedaviye başladığımızdan berı uyuyamıyorum zaten şuanda uyuyamıyorum sankı kasıklarım gerılıyor kasılıyor gıbı sırt ustu uyuyorumSen şimdide yatmamaya calıs canım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?