2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de eşime pek vakit ayıramıyorum.bebek uyuduğunda ben bi kanepeye o diğer kanepeye yığılıyoruz.ben de taktırmadım.biz prezarvatifle korunuyoruz

Bebeğim emerken genelde tıkanıyor çok korkutuyor beni. Alıp karnından tutup sırtına vuruyorum hafifçe ama korkuyorum çok ,ya yutamaz da bişey olursa diye sizlere de oluyor mu ??

Slm canım nasılsın sünnet oldumu oğlun ? Nasıl durumu ?

Merhabalar kızlar dün gece bebeğimin ateşi 37.7 derece çıktı çok endişelenmemeye çalıştım sabah banyosunu yaptım öğlen tekrar yükseldi Dr gittik kanında enfeksiyon çıktı Dr Cefaks antibiyotik ve Calpol ateş düşürücü verdi antibiyotikği hiç Bi şekilde kabul etmiyor akşam 2 defa verdim her dafesında çok fena kustu Calpol u da sevmedi şimdi verdim ateşi 38 olmuş yine kustu yarım fitil verdim çok morelim bozuk bebeğim kabul etmiyor bunları ne yapıcam bilmiyorum (

Herkese merhaba uzun Zaman oldu bakamadım 23 mart da doğmuştu benim kızım sizlere danışmak istedim sadece anne sütü ile besleniyor 6600 kg boyu da 68 cm doktorumuz kg alımının yetersiz olduğunu mama vermem gerektiğini söyledi Ama kızım biberon kabul etmiyor kaşıkla verdim bu sefer de kustu ısrarla zorla vereceksin diyor baya Can'ım sıkıldı sizde durumlar ne çok mu zayıf kızım ?

Bizim doktorumuz parolun şurubunu verdi Ateş düşürücü olarak.istersen bi de onu dene belki onun tadını sever.bu arada bebekler için şurup

Şırıngayla vermeyi denedin mi

Kac kilo dogdu o onemliymis. Ilk 6 ay dogum kilosunu katlamasi yeterli. Sonra kilo alimi yavaslarmis zaten. Obur turlu obez olur surekli ayni hizda kilo alinmazmis.

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bi sıkıntısı yoktur

Yok denemedim direk Boğaz'ına doğrumu sıkılıyor, bunun iğnesi fitili yok mu ya Maaf oldu bebeğim
Evet eşiniz kucağına alıp emme pozisyonunda tutsun siz de ağzını Acınca biraz geriye doğru 3-4 kere de verin yutkunur biberonla besliyorsanız eğer uygunsa besinine kalabilirsiniz bi doktora danışın biberon veriyorsanız tabi

O şekilde kaşıkla veriyordum, eşim şırınga almaya gitti Ada'm 4 defa kustuysa şırıngada fayda etmez iğneye geçin demiş akşam hastaneye gidicez bakalım, az önce çay kaşığının ucuyla çok az Ateş düşürücü verdim kusuyor gibi oldu yine devam etmedim

Slm canım nasılsın sünnet oldumu oğlun ? Nasıl durumu ?
merhaba cnm. oglum iyilesti bile ,oldu bitti. o gun lokal oldu biliyosun biz yanindaydik. yatmak zorunda oldugu icin biraz kizdi agladi ama operasyon bitince kucagima aldigim anda sustu. bugün 10.gün artik iyilesti. ama hic eziyet etmedi oldugu gunden beri sünnet nedeniyle acisi yoktu sanirim.agri kesici bile vermedim.2 saatte 1 krem surerek bezini degistirip kapattik gece gunduz 5 gun. kontrol yapildi 5. gun. gayet iyi bitti iyilesti dedi doktoru.
senin oglun nasil oldu?

bu kilo olayini da anlamiyorum. genetik degil mi bu kilo boy. saglikliysa gerisi bos ayrica boyu da gayet iyi seninkinin ama bana da ilk aylarda kilo almiyor diyolardi . doktorum protein agirlikli beslenmemi soyledi. bol peynir ye cerez gibi dedi git gel at agzina dedi. su yerine bol ayran ic dedi.ben dediklerini uygulayinca benim bebegim o ay 1 kilo 250 gr aldi. sonra her ay boyle devam etti kilo alimi. sen de yediklerinle sutunu yaglandirabilirsin belki. onemli olan sutun cok olmasi degil besleyici olmasi bence. benim sutum bebegime yetecek kadar ama iyi kg aliyor.her bebek farklidir ve karsilastirmamak gerekir ama benim ki 4. ay kontrolunde 7.250 kg ve 65 cm idi. simdi 8.200 falan olmustur boyu da 68 cm falan olmustur biz evde ölcüyoruz sürekli. cmt 5 aylik olacak.3500kg 51 cm dogmustu. kilo alimi dedigim gibi 2.aydan itibaren iyilesti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…