2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlumda 6 martta doğdu kilosu 6650 gr.doktor sadece minyon olduğunu söyledi.tabi doğum kilosu da önemli galiba kilo alımını kontrol için

Çok geçmiş olsun canım benimkide iyileşti çok şükür genel anestezili olduğundan aç kaldı çok ağladı karnı doyunca sakinledi bidaha da çok şükür sorun olmadı sünnet olayıda bitti çok şükür hatırlamıcak ilerde

Allah yardımcınız olsun inşallah hemen iyileşir miniğiniz

Benim kızım ilk ay 1200 aldı sonra kg alımı yavaşladı dediğini uygulucam iştahlı biri değilim reflüm var ne yesem ağır geliyor hamile gibi kusmalarım devam ediyor 9 ay kustum geçer dedim geçmedi ne yesem içim bulanıyor dün öğlen 4 de yedim aksamına istifra ettim ayran yapıp içtim bişey yiyemeden uyudum belki de düzgün beslenemediğim için fazla kg alamıyor ama dediğinizi uygulucam bebeğim için Dua edin sütüm yağlansın ve bebeğim toparlasın eşim ve ben minyon değiliz boyumuz ve kg gayet yerinde bakalım bu ay neler olacak

Benim oğlumda 6 martta doğdu kilosu 6650 gr.doktor sadece minyon olduğunu söyledi.tabi doğum kilosu da önemli galiba kilo alımını kontrol için
Kaç kg doğdu oğlunuz biz minyon bi aile değiliz ama doktor ısrarla mama diyor mamaya yönlendirdiği için doktoru bile değiştirmeyi düşünüyorum

evet beslenmeyle alakali olabilir. düzgün beslenmesi gerekiyor emziren annelerin. özellikle protein agirlikli. biraz dikkat edersen bebegin toparlanir insallah. tabii ki ederim biran önce kilo alsin minnos

Bebeğim emerken genelde tıkanıyor çok korkutuyor beni. Alıp karnından tutup sırtına vuruyorum hafifçe ama korkuyorum çok ,ya yutamaz da bişey olursa diye sizlere de oluyor mu ??
Bişey olmaz korkma :) benimki minikken çok oluyo artik her gecen ay azaliyo, şimdi her emme de en fazla bir kez cok tazyikli geldigi anlarda oluyo eskisi kadar siddetli de degil zaten, hem neges alip ayni anda yutkunmak zorunda kalinca genzine kacar nrmaldir, benimkinin bir ara durup dururken de tükürüğü genzine kaciyodu dis hazirligindan salyasi coktur onemli degil demisti dr, o da gecti gibi artik, simdi biberonla su icerken cok kotu oluyo ona dikkat etmeye calisiyorum, velhasılı korkma yani bisey olmaz Allah in izniyle :)

Cok gecmis olsun kuzuyaa, hic bir fikrim yok hic kullanmadim ilac simdiye kadar insallah tez zamanda şifasını bulur minik bıdık :)

Aslinda abartili bi eksikligi de yokmus kilosunun falan niye oyle israr etmiski mama diye, baska bi dr a da gorunseniz mi acaba? Kizlarin dedigi gibi sen de yiyeceklerine dikkat et bakalim bi 10 gün, bir şmdi tart bebeğini evde, bir de 10 gün sonra bak bakalım bir iyileşme var mı? 10 gün beklemekten bi zarar gelmez bence mama diye tutturma şimdilik, 6600 tehlikeli olacak kadar az bi kilo degil 5ay icin bence, insallah bu ay minnak bıdık biraz daha fazla alir da senin de icin rahat eder annesi :)

Bu arada 5 ay kontrolune gittik bugun, 5ay 10gunluk bizim sipa :)
Iyi cok sukur bi sıkıntımız yok, 1 yaş ölçülerine yaklaştı dedi dr.umuz zaten iri bi tospiğim var teyzeleri malum enine boyuna :)
Ayaga kaldirdi dr., durdu tabi benimki dr ellerin cekmesine ragmen, döndü bana e bu duruyoo dedi :)) ben de evet en büyük zevki yürütülmek dedim :)) emeklemicek bu haberin olsun, 7-8aylikken de yüricek dedi, hadi bakalim dedim :)))
Rota nin 3. Ve son dozunu verdi.
Kan için başlamamız lazim ama seninkini gelişimi iyi sen bilirsin dedi benim tereddüt ettiğimi görüncw, ben de ozaman bu ay da baslamayalim dedim, onumuzdeki ay kan tahlili yapalim ona gire bakariz dedi.

Ek gidayi sevmedigini soyledim 6ya kadar bekleyebiliriz zaten acelesi yok dedi, ben de baslamam gerektigini soyledim kv.min hastane işlerinden dolayi, ve yogurdu pekmezle tatlandirabilir miyim erken mi pekmez icin dedim, yok artik 5aylik verebilirsjn sorun yok dedi, kasiktan nefret ettigini meyveyi elimden kemirdigini soyledim blw ci midir nedir dedim, doğal blw ci demekki dedi :))

Bizden haberler simdilik bu kadar :)
Herkesin bidiklarini kocaman kocaman öperimmm

Yaaa ben bilemiyorum :) seviyorum saclarini kesmesek nolur kii gozune falan gelcek gibi olsa ben hafif keserim yeter diye dusunuyorum
Ya ben de bayiliyorum zaten saclarina da babasi sordu gecen gun biz bunu ne zaman traş ettirixez diye :)) dur dedim bismillah ne traşı:) ordan aklima geldi soriyim dedim
Bizimkinin dogdugunda degil de su ara cok saci dokuluyo, elinden parmaklarindan sac toplamaktan helak oldum hep agzina giriyo parmaklarindan, yatagini falan da bu kedi tuyu toplayan yapiskan etiketli rulolarla temizliyorum :)))

Bu arada artik kimin kucagina gitmek isteyip istemedigine kendi karar veriyo, bazisi cagirinca atliyo kollarini uzatip bazisindan da kaciyo arkasini donup :)) ayakta olanlara atliyo genelde :)
Bugun dr.da da hep bana gelmeye calisti, hatta yataga yatirdim mecbur aşıyı vericek diye, koymaya calisirken yakama yapisti asili kaldi resmen, parmaklarini actim da biraktirdim agladi cok :))
Normalde cok sicak gulectir ama 2 aydir hastane ortaminj ve dr.u taniyo mudur nedir agliyo odaya girince :))

Aynen benim de onun da saclar fena dokuluyo bu aralar. Onun bazi yerleri kel bazi yerleri sacli komik de duruyo:) bakalim gerekirse kestiririz

Aynen benim de onun da saclar fena dokuluyo bu aralar. Onun bazi yerleri kel bazi yerleri sacli komik de duruyo:) bakalim gerekirse kestiririz
Aynen, hatta benim saclarim cok azaldi bir dermatologa gitmem lazim en acilinden cunku sacimin en az yarisi dokuldu, lastik ve tokalardan olcebiliyorum, kus kadar kaldi sacim

Aynen, hatta benim saclarim cok azaldi bir dermatologa gitmem lazim en acilinden cunku sacimin en az yarisi dokuldu, lastik ve tokalardan olcebiliyorum, kus kadar kaldi sacim
Al ben den de o kadar kestirdim yine de durmadı kesilmesi sağlık ocağındaki ebe kan hapı ve vitamin kullanmamı söyledi emzirme süresinde dökülmey devam edermiş bizim kız 2 sene emerse ben kesin KEL

Al ben den de o kadar kestirdim yine de durmadı kesilmesi sağlık ocağındaki ebe kan hapı ve vitamin kullanmamı söyledi emzirme süresinde dökülmey devam edermiş bizim kız 2 sene emerse ben kesin KEL
evet demir eksikliğinden genelde oluyomuş, benim bir de ekstra streslerim var.. dediğin gibi kesin kel kalıcam heralde, 3-4 ay önce 2 kez zor doladığım saç lastiğimi şuan 5kez dolayabiliyorum

Ay inşallah ya :)

Hayırlı olsun darısı damatlığına,benimki 35 günlükken oldu.Sonrasında pipisine hiç dokunmadım.Geçen ay yıkaken pipisinde peynir kesiği vardı,derisini babası itti mayasır olmuş.Her banyoda yıkayarak temizledim.Çok üzüldüm.En son bir hafta önce bezini açtım ucu kızarık kanamış.Hemen sünnetçiye gönderdik,muayane çağırdı gittik.Sünnet derisi yapışmış .Eliyle açtı .Eti yapışmıştı.Çok ağladı.Her bezi açmamda zeytin yağı sürmemi söyledi.Ben bilgisizliğime geldi.Kızlar dikkat edin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…