Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben ogluma henuz ek gida vermedim ama facebook blw turkiye grubu var. Orayi takip ediyorum internet sitesi de var sanirm blw turkiye diye aratin tarifler var cok guzel.bebeğim 5 buçuk aylık, yoğurt ve şeftali, havuçla ek gıdaya geçtik. sizler neler yapıyorsunuz?güzel tarifleriniz var mı?
bebeğim 5 buçuk aylık, yoğurt ve şeftali, havuçla ek gıdaya geçtik. sizler neler yapıyorsunuz?güzel tarifleriniz var mı?
Alerji durumu icin tek tek vermek lazimmis canim. Mesela kabak mi tattirican 3 gun boyunca sadece kabak bir ogun. Tadimlik olmaliymis zaten ana besin anne sutuMerhaba,
benim oğlumda şuan 5,5 aylık 2 haftadır yoğurt ve armut yiyor. 2 kez şeftali verdim. ama sanırım alerji yaptı. kollarında sinek ısırığı gibi kızarıklar oldu. ben yoğurdunu keçi sütünden yapyordum. sonra inek sütünden yaptım. şeftaliyi yediği günlerde inek sütünden yaptığım yoğurdu yedi. şimdi yorttan mı şeftaliden mi alerji oldu anlayamadık. ve ikisini de bir kaç gün vermicez. armutu dene bence. bizimki armutu bayağı sevdi
Ben patates püresi,patates bezelye püresi,kabak kırmızı biber havuç püresi,taze fasülye püresi falan verdim.bunları değişik kombinasyonlarda karıştırıyorum.ayrıca şeftali,muz,armut,yoğurt,salatalık,kayısı da veriyorum.kayısı kurusunu haşlayıp blenderden da geçirince güzel oluyorbebeğim 5 buçuk aylık, yoğurt ve şeftali, havuçla ek gıdaya geçtik. sizler neler yapıyorsunuz?güzel tarifleriniz var mı?
Alerji durumu icin tek tek vermek lazimmis canim. Mesela kabak mi tattirican 3 gun boyunca sadece kabak bir ogun. Tadimlik olmaliymis zaten ana besin anne sutu
blw Türkiye'nin internet sayfasında bu aylardaki bebişler için tarif yok.hep 8 aylıktan büyük tarifler varMerhaba ben ogluma henuz ek gida vermedim ama facebook blw turkiye grubu var. Orayi takip ediyorum internet sitesi de var sanirm blw turkiye diye aratin tarifler var cok guzel.
Dogrudur ya bwn onu dusunemedim.zaten 6 ay dolunca baslamayi oneriyorlar. 45 gun falan tadim gunleri. Ardindan baslaniyo.blw Türkiye'nin internet sayfasında bu aylardaki bebişler için tarif yok.hep 8 aylıktan büyük tarifler var
Hem kolay gelsin hem de bıdığa geçmiş olsun, diğer sıkıntından da tez zamanda kurtulasın inşallah :)))Merhaba annisler ben okuyorum yazilanlari ama yazmaya fırsatım olmuyo herkes nerde bu Mart anneleri diyince yazmadan gecmiyim. Kosusturma icersindeyim ev tasiyorum. Bi yandan bebis hic durmuyor her yer her yerde bide cok is yaparmis gibi kv ler gelio anca kuru gürültü bu nereye bu nereye diye oturdugu yerden emirler. Laflar sozler lohusalikla hamileligin sonu zehir gibi geçti bakalim 20 gun cekilir mi bebis gecende enfeksiyon kapmis antibiyotik kullanmak zorunda kaldik inşallah gecmistir kontrolu var oyle kızlar stresler icindeyim. Kilo alimi ahim sahim degil inşaallah sutum zarar gormez kendimi telkin edemiyorum.
Benim ek gıda olayıni sevmedi, cam rendeden geçirip kaşıkla verince ağzına sürmüyo ama elimden kavun ve karpuz dilimlerini emiyo kemiriyo ama o da tadımlık, şuana kadar ısrar etmedim ama yavaştan başlarım tekrarbebeğim 5 buçuk aylık, yoğurt ve şeftali, havuçla ek gıdaya geçtik. sizler neler yapıyorsunuz?güzel tarifleriniz var mı?
Yaaa ben bilemiyorum :) seviyorum saclarini kesmesek nolur kii gozune falan gelcek gibi olsa ben hafif keserim yeter diye dusunuyorumBu arada saçlı erkek bebiklwrin anneleriii, saçları ne zaman kestirmeyi düsünüyorsunuz veya kestirmeyi dusunuyor musunuz ☺
Canim ebyar anlamis degilim kasim annesi olarak biliyoruz ve saskinim canim hayirdir kalbim bir hos su anBende mart annesi olmaya talibim
Şubat annesi olamadım inşallah bu ay yüzüm güler
SAT 12 haziran inşallah bu sefer tutarsa doğum 18 mart görünüyor
Geçen ay çok umut bağlamıştım olmadı bu ay olur inşallah
Herkese merhaba kızım 5 aylık sütüm kesildi mama da yemiyor 1 haftadır. Doktor çok acil snne sütü temin etmem gerektiğini söyledi. Eğer bılamazsam hastaneye yatıcak. Aranızda sütü bol olup saklayan varsa satın almak isterim. Çok çok zor bir durumdayım bir anne olarak. Lütfen sütü fazla olanlar bana dönüş yapabilir mi? Çok teşekkürler
Amin sagol canim benim Allah hepimize bebeklerimizle mutlu günler versin.Hem kolay gelsin hem de bıdığa geçmiş olsun, diğer sıkıntından da tez zamanda kurtulasın inşallah :)))
Ben taktırmadım dikkat etmeye çalışıyoruz gerçi yorgunluktan eşimle çok ilgilenemiyorum malesef... Arkadaşım bebeğim 10 aylık ve 4.5 aylık hamile bebeğinide emzirmedi doğal olarak Allah Zaman'ında versin inşallah dikkat edelimKızlar doğum sonrası Nasıl korunuyosunz.spiral taktıran var mı