2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğim 5 buçuk aylık, yoğurt ve şeftali, havuçla ek gıdaya geçtik. sizler neler yapıyorsunuz?güzel tarifleriniz var mı?
Merhaba ben ogluma henuz ek gida vermedim ama facebook blw turkiye grubu var. Orayi takip ediyorum internet sitesi de var sanirm blw turkiye diye aratin tarifler var cok guzel.

bebeğim 5 buçuk aylık, yoğurt ve şeftali, havuçla ek gıdaya geçtik. sizler neler yapıyorsunuz?güzel tarifleriniz var mı?

Merhaba,
benim oğlumda şuan 5,5 aylık 2 haftadır yoğurt ve armut yiyor. 2 kez şeftali verdim. ama sanırım alerji yaptı. kollarında sinek ısırığı gibi kızarıklar oldu. ben yoğurdunu keçi sütünden yapyordum. sonra inek sütünden yaptım. şeftaliyi yediği günlerde inek sütünden yaptığım yoğurdu yedi. şimdi yorttan mı şeftaliden mi alerji oldu anlayamadık. ve ikisini de bir kaç gün vermicez. armutu dene bence. bizimki armutu bayağı sevdi

Alerji durumu icin tek tek vermek lazimmis canim. Mesela kabak mi tattirican 3 gun boyunca sadece kabak bir ogun. Tadimlik olmaliymis zaten ana besin anne sutu

Ben patates püresi,patates bezelye püresi,kabak kırmızı biber havuç püresi,taze fasülye püresi falan verdim.bunları değişik kombinasyonlarda karıştırıyorum.ayrıca şeftali,muz,armut,yoğurt,salatalık,kayısı da veriyorum.kayısı kurusunu haşlayıp blenderden da geçirince güzel oluyor

kızlar, dolandırıcılar doğum çatlağı ve selülit için renew diye bi ürün satıyorlar. sahte hesapla yorum falan da yapmışlar, fotoğraf da paylaşmışlar. inandırıcı gelebilir. formu dolduranları arayıp ilgilenmişler, sattıktan sonra da ulaşılamamış tlf larına, açmamışlar. dandik bir ürün göndermişler. sakın düşmeyin

Hem kolay gelsin hem de bıdığa geçmiş olsun, diğer sıkıntından da tez zamanda kurtulasın inşallah :)))

Benim ek gıda olayıni sevmedi, cam rendeden geçirip kaşıkla verince ağzına sürmüyo ama elimden kavun ve karpuz dilimlerini emiyo kemiriyo ama o da tadımlık, şuana kadar ısrar etmedim ama yavaştan başlarım tekrar

Benim kv çok hasta oldugu için oğluşumu daha fazla ananesine bırakmam gerekecek Önümüzdeki günlerde haftalarda aylarda... O yüzden artık yoğurda da meyveye de kesin alışması lazım Gerçi biraz biraz süt bırakabiliyorum ama şimdiye kadar hep iki üç saatliğine bıraktım, kemoterapi günleri için artık daha uzun saatler bırakmam gerekecek o yüzden de yoğurt ve meyveye bugünlerde tekrar başlamam ve alıstırmam lazım, ki annem için de kolay olsun.. zor zamanlar beni ve kuzumubekliyo

Bu arada saçlı erkek bebiklwrin anneleriii, saçları ne zaman kestirmeyi düsünüyorsunuz veya kestirmeyi dusunuyor musunuz ☺

Canim ebyar anlamis degilim kasim annesi olarak biliyoruz ve saskinim canim hayirdir kalbim bir hos su an

ebyar canim cok sukur 2016 diye girdigim 2015 senesiymis cok sukur kuzum nasil uzuldum bizemi demek istemedi aklimda binbir soru canim oohhhh derin nefes aldim

Merhaba
6 aylık bebeğimi emziriyorum, sütüm yarıyor çok şükür ve bol...bebeğin kilosu ve boyu 2 ay önde gidiyor. İyi bir sağma makinem de var. Sterilizasyon ile ilgili bir endişeniz olmasın.yeni üye oldum Nasıl iletişime geçileceğini bilmiyorum.Aklınıza ne takılırsa sorabilirsiniz.
Sevgiler

Kızlar doğum sonrası Nasıl korunuyosunz.spiral taktıran var mı
Ben taktırmadım dikkat etmeye çalışıyoruz gerçi yorgunluktan eşimle çok ilgilenemiyorum malesef... Arkadaşım bebeğim 10 aylık ve 4.5 aylık hamile bebeğinide emzirmedi doğal olarak Allah Zaman'ında versin inşallah dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…