Ben anlamadim ne yapmak lazimmis peki? Gecmis olsun bu arada.Hayırlı olsun darısı damatlığına,benimki 35 günlükken oldu.Sonrasında pipisine hiç dokunmadım.Geçen ay yıkaken pipisinde peynir kesiği vardı,derisini babası itti mayasır olmuş.Her banyoda yıkayarak temizledim.Çok üzüldüm.En son bir hafta önce bezini açtım ucu kızarık kanamış.Hemen sünnetçiye gönderdik,muayane çağırdı gittik.Sünnet derisi yapışmış .Eliyle açtı .Eti yapışmıştı.Çok ağladı.Her bezi açmamda zeytin yağı sürmemi söyledi.Ben bilgisizliğime geldi.Kızlar dikkat edin.......
Kaç kg doğdu oğlunuz biz minyon bi aile değiliz ama doktor ısrarla mama diyor mamaya yönlendirdiği için doktoru bile değiştirmeyi düşünüyorum[/QUOT
teşekkürler amin. size de geçmiş olsun.işte biz çok dikkat ettik 2 saatte 1 gece gündüz beze yapışmaması için kremleyip kapattık bezini. bir sorun olmadı şükür. her kakadan sobra da baticonladık mikrop kapmaması için. 10 gün falan ben devam ettim geçmesini bekledim bi süre. şimdi iyi artık kremlemicez. o krem işini savsaklasaydık doktor bizi de uyardı yapışır acı çeker diye. gece gündüz ihmal etmeden yaptık şükür acımadı canı.Hayırlı olsun darısı damatlığına,benimki 35 günlükken oldu.Sonrasında pipisine hiç dokunmadım.Geçen ay yıkaken pipisinde peynir kesiği vardı,derisini babası itti mayasır olmuş.Her banyoda yıkayarak temizledim.Çok üzüldüm.En son bir hafta önce bezini açtım ucu kızarık kanamış.Hemen sünnetçiye gönderdik,muayane çağırdı gittik.Sünnet derisi yapışmış .Eliyle açtı .Eti yapışmıştı.Çok ağladı.Her bezi açmamda zeytin yağı sürmemi söyledi.Ben bilgisizliğime geldi.Kızlar dikkat edin.......
sağol canım :)benim ki de aynı tükürüğü de kaçıyor genzineBişey olmaz korkma :) benimki minikken çok oluyo artik her gecen ay azaliyo, şimdi her emme de en fazla bir kez cok tazyikli geldigi anlarda oluyo eskisi kadar siddetli de degil zaten, hem neges alip ayni anda yutkunmak zorunda kalinca genzine kacar nrmaldir, benimkinin bir ara durup dururken de tükürüğü genzine kaciyodu dis hazirligindan salyasi coktur onemli degil demisti dr, o da gecti gibi artik, simdi biberonla su icerken cok kotu oluyo ona dikkat etmeye calisiyorum, velhasılı korkma yani bisey olmaz Allah in izniyle :)
Cok gecmis olsun kuzuyaa, hic bir fikrim yok hic kullanmadim ilac simdiye kadar insallah tez zamanda şifasını bulur minik bıdık :)
Aslinda abartili bi eksikligi de yokmus kilosunun falan niye oyle israr etmiski mama diye, baska bi dr a da gorunseniz mi acaba? Kizlarin dedigi gibi sen de yiyeceklerine dikkat et bakalim bi 10 gün, bir şmdi tart bebeğini evde, bir de 10 gün sonra bak bakalım bir iyileşme var mı? 10 gün beklemekten bi zarar gelmez bence mama diye tutturma şimdilik, 6600 tehlikeli olacak kadar az bi kilo degil 5ay icin bence, insallah bu ay minnak bıdık biraz daha fazla alir da senin de icin rahat eder annesi :)
Ben kısmetse bu pazar Marmaris'teyim 1 hafta ondan önce de günü birlik gittiğim oldu gayet güzeldi ama kalabalık gidiyoruz 4-5 aile falan tek zor olur muhtemelenKızlar Merhaba bebişlerle tatile giden oldumu biz eylülde gidebilicez 4 aylık izinden sonra malum özel sektör bana anca sıra geliyo kızımı denize götürmek istiyorum tebrubeli olanlar fikirlerinizi rica ediyorumm
Biz varız canim arabayla ege akdeniz turundayiz üc kisilik ailemleKızlar Merhaba bebişlerle tatile giden oldumu biz eylülde gidebilicez 4 aylık izinden sonra malum özel sektör bana anca sıra geliyo kızımı denize götürmek istiyorum tebrubeli olanlar fikirlerinizi rica ediyorumm
Ben kısmetse bu pazar Marmaris'teyim 1 hafta ondan önce de günü birlik gittiğim oldu gayet güzeldi ama kalabalık gidiyoruz 4-5 aile falan tek zor olur muhtemelen
Biz varız canim arabayla ege akdeniz turundayiz üc kisilik ailemleçok sükür hersey yolunda şimdilik. Doktorumuzdan izin almıştık deniz için boyun simidiyle yüzen bi su balığım var resmen
Bizim doktorumuz 6 Aydan önce Deniz'i ve havuzu önermem dediBiz varız canim arabayla ege akdeniz turundayiz üc kisilik ailemleçok sükür hersey yolunda şimdilik. Doktorumuzdan izin almıştık deniz için boyun simidiyle yüzen bi su balığım var resmen
İnşallah çok güzel geçerBizde 2 aile gidicez inşallah iyi geçer...
Maşallah kuzuya benim kızım da suyu Seviyo inşallah denizide sever teşekkür ederim...
Biz 3.5 aylıkken uzun yola çıktık arabamızla hergün gezdikde gittiğimiz yerde dönerkende gezerek geldik çok şükür hiç bişey olmadım arka koltukta oturduk bebeğime yatak yaptım oradan uykusu gelince orada uyuyordu Çok rahattı camları kapatıp klimayı da en düşük ayarda açtık arabanın ısısını dengede tuttuk hiçbir şey olmadı çok şükür, Ben şöyle düşünüyorum çok sakındığın zaman çok fazla hasta oluyorlar benceKızlar Merhaba bebişlerle tatile giden oldumu biz eylülde gidebilicez 4 aylık izinden sonra malum özel sektör bana anca sıra geliyo kızımı denize götürmek istiyorum tebrubeli olanlar fikirlerinizi rica ediyorumm
Çok sevindim bununla gecmiş olsun Can'ımMerhabalar kızlar anca yazabiliyorum cumartesi tekrar hastaneye gittik farklı bir doktor nöbetçiydi içimi çok rahatlattı çok yüksek değil değerleri panik yapma dedi yeni bir antibiyotik verdi eğer bunuda kusarsa ne yapayım dedim ateşi çıkarsa fitil ver emzirmeye devam et dedi ben de eşime şey diyordum emzirerek geçmez mi acaba çok mu yüksek diyordum doktora da böyle söylediğimi söyledim :) Oda geçer dedi ben de daha antibiyotik vermedim şimdi iyiyiz çok şükür
Çok teşekkür ederim canım inşallah Bi daha hasta olmasın bebeklerimiz çok kötü oluyor insanÇok sevindim bununla gecmiş olsun Can'ım
İnşallah çok güzel geçer
Biz 3.5 aylıkken uzun yola çıktık arabamızla hergün gezdikde gittiğimiz yerde dönerkende gezerek geldik çok şükür hiç bişey olmadım arka koltukta oturduk bebeğime yatak yaptım oradan uykusu gelince orada uyuyordu Çok rahattı camları kapatıp klimayı da en düşük ayarda açtık arabanın ısısını dengede tuttuk hiçbir şey olmadı çok şükür, Ben şöyle düşünüyorum çok sakındığın zaman çok fazla hasta oluyorlar bence
Bizim çok iyiydi gece uykusu ama şuan 1 saatde bir uyanıyor 1 hafta olucak nerdeyse sabırla düzelmesini bekliyorum düzelmezse denicem artık aslında sadece annesütü veriyorum bebeğime 1 defa verilebilir artık heralde 5 aylık olucak bebeğim 1 hafta sonraKızlar gece uykuları düzensiz olan bebekler için önerim var hipp iyigeceler maması veriyorum yatmadan önce sabaha kadar mışıl mışıl uyuyoruz sizde yedirebilirsiniz
Bi yerde okumuştum bebeğinin uyku düzeni hiç olmayan Bi anne yazmıştı bebekler arabada uyumayı Sever bilirsiniz yol seyehati boyunca kendi kendine uyumayı öğrenmiş ve eve döndüklerinde de bu devam etmiş sizinki Nasıl uyuyor bilmiyorum ama inşallah iyi Bi etkisi olur :))Teşekkür ederim artık dönünce tecrübelerimi yazarim
Bende öyle düşünüyorum herseye alismalari gerekiyor içim daha rahatladı yolculuk gözümde çok buyuyodu
Bi yerde okumuştum bebeğinin uyku düzeni hiç olmayan Bi anne yazmıştı bebekler arabada uyumayı Sever bilirsiniz yol seyehati boyunca kendi kendine uyumayı öğrenmiş ve eve döndüklerinde de bu devam etmiş sizinki Nasıl uyuyor bilmiyorum ama inşallah iyi Bi etkisi olur :))