- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
Günde 20 gr almış doğumdan itibarenKilosu nasil cisli bez durumu nasil?bazi doktorlar pat diye mama verin diyor o da yanlis bence
Ah yavrum uyku sorunu zor oluyo bilirim benimki de gunduz uyumaz gece biraz yatar sabaha dogru zirt pirt kalkar.gazdan sanirim bizimki belki sizin de ondandirEn az 5 kere kaka yapıyor hemde dolu dolu. Evet Dr mama verin dedi veriyorum ama yine uyumuyir
Parmak degil de elini dene, elini hareket ettirip ilgisini cek, ve yavas yavas elini hareket ettir, belki hizli yapiyosundur annesi onu takip edemeyebilirmerhaba anneler .oglum 23mart dogumlu.parmak takibi yapmiyor.beni bazen takip ettigini hissediyorum ama surekli degil.bu konuda fikriniz var mi.bizim durumumuzu yasayan var mi allah rizadi icin cvpyazarsaniz sevinirim.cok kötüyüm
Eger kilo alimi nirmal olmasina ragmen ac bu cocuk mama ver dediyse komsu teyzeler gibi bence hemen birak o dr.u..Kızlar ben nisan annesiyim çoğu kez hamileliğim de size de yazıp fikirlerinizi almistim. Şimdide acil yardiminiza ihtiyacim var. Ne de olsa benden 1 ay daha tecrubelisiniz. Bebeğim 27 günlük ve sürekli meme istiyor.gece si gündüzü yok ve hiç uyumuyor. 1 saat dahi olsa deliksiz uyku yok. Ancak bazen meme de uyuyakaliyor en fazla 10 dk. Sonra uyanıyor. Ne yapacağımizi sasirdik. Dr a da goturduk aç dedi bu çocuk mama verdik yok yok yok uyku yok. Yine aynı. Var mı bizim gibi. Ne yapmalıyım denemedigimiz yol metot kalmadi
Bende muhtemelen sorunumuz gaz diyorum artık. Bugün ilk defa damla verdik ilk kez uyudu. Bu damlaları kullanmakta istemiyorum ama el mahkum sanırım.Ah yavrum uyku sorunu zor oluyo bilirim benimki de gunduz uyumaz gece biraz yatar sabaha dogru zirt pirt kalkar.gazdan sanirim bizimki belki sizin de ondandir
Evet damlalar da onerilmiyor bagirsak florasini bozdugu icin.gecici bir donem gun gectikce rahatliyacaksiniz insallah.ayse oner'in internette gaz masaji videosu var.belki ise yararBende muhtemelen sorunumuz gaz diyorum artık. Bugün ilk defa damla verdik ilk kez uyudu. Bu damlaları kullanmakta istemiyorum ama el mahkum sanırım.
Benim sıpa 66günlük, fazla emdiği için de sütün kalitesi de iyiymiş galiba o yüzden de fazla alıyo kiloyu, iri de doğmuştu zaten, o sebeple de dr normal olduğunu söylüyo, ben ilerisi için obeziteden korkmuştum rahatlattı sağolsun benisadece anne sütü veren arkadaşlar, bebişleriniz ayda ne kadar kilo alıyor...
Dogum kilosu kacti? Benim bebem de basini tutamiyo daha bikac saniye tek tutuyo.yuz ustu egzersiz yaptirayim diyom onda da sinirleniyo sıpamBebeğim 2ay 10günlük kızlar başını tam tutamıyor sizinkiler tutuyor mu birde kilosu az sanki geçen hafta 5kiloydu sizce normal mi kusması çok bizimkinin
Ayni bu arada gunlerimizBebeğim 2ay 10günlük kızlar başını tam tutamıyor sizinkiler tutuyor mu birde kilosu az sanki geçen hafta 5kiloydu sizce normal mi kusması çok bizimkinin
Bizimkide yüzüstü yatmıyo başını tutuyo ama sallanarak tutuyo başı bizimki kız bu arada kusması çok sizinki kaç kilo duru 3 kilo doğduAyni bu arada gunlerimiz
Benimki de kusuyo bu aralar artti.3450 gr dogru su an 5900 ama mama takviyeli gittim baslarda sanirim ondan aldi.1 haftadir anca kendi sutumle tek besliyorum.erkek benimki.normal bence dogum kilosuna gore sizinkiBizimkide yüzüstü yatmıyo başını tutuyo ama sallanarak tutuyo başı bizimki kız bu arada kusması çok sizinki kaç kilo duru 3 kilo doğdu
Ben hiç mama vermedim hep anne sütü ama sürekli kusması var kilo alımı normal diyo doktor ama bana zayıf geliyo kızım umarım düzelir benimkide tombikleşirBenimki de kusuyo bu aralar artti.3450 gr dogru su an 5900 ama mama takviyeli gittim baslarda sanirim ondan aldi.1 haftadir anca kendi sutumle tek besliyorum.erkek benimki.normal bence dogum kilosuna gore sizinki
Yok inanin gayet iyi hic oyle dusunmeyin kizlar daha zayif oluyodur belkiBen hiç mama vermedim hep anne sütü ama sürekli kusması var kilo alımı normal diyo doktor ama bana zayıf geliyo kızım umarım düzelir benimkide tombikleşir
canım aynen durumlar bızdede oyle.ıkı gun once kontroluuz vardı kılo alımı cok ıyı dedı baya onde dedı.ama benım kızımda ırı bebek 4 kılo dogdu.kusmasa ne olurdu gelısımı dedı, ama motıllıum yazdı sabah aksam 1 cay kasıgı verebılırsın dedı.egımlı ve yan yatırmamı soyledı.gece emdıkten sonra dalana kadar kusması oluyo canım sonra uyuyor.benım oglum 9 aya kadar kustu ona ılac vermedım oyuzden bunada dusunmuyorum.doktorumzda 6ay cekersınız dedı.katlancaz sanırım bır sure dahaCnm ben varım aynen kızıma önlük dayanmıyo 30 önlük ve ağız bezleri bi gün yetiyı ertesi gün yine çamaşır yıkıyorum çok zor her yer batıyo benim üstüm başım yatak ilaç kullanmıyorum doktor kilo aldığı sürece ilaç veremem diyor bizimkide fışkırtarak kusuyo sen napıyosun gece kusmasıda varmı uyurken
aralıklarımız ıyı ama emzırme suremız uzun gercekten sız kac dakıka emzırıyosunuz.benımkı 20 dakıka en az. cok mu uzun.burun tıkanıklıgımız var dınlenerek emıyo ondanmı acababeslenme aralıklarını uzatın ve emzirme süresini kısaltın sütünüz fazla gelmiş olabilir bir deneyin
sut alerjısı olan yakınım var.1yasına kadar annesı sut ve sut urunlerını agzına almadı..sonra yavas yavas yemeye basladı ama kakasında kan gorunce tekrar dıyet uyguladı.suan 2 yasını gectı yıne dıkkat edıyor emmeyı bıraktırmaya calısıyordu.bıraz zor oluyor canım allah sıfa versın ınsallah degıldır.Selam kızlar.. bebeğimin gaitasında gizli kan çıktı süt alerjisi olabilirmiş Dr bana diyet uygulamamı söyledi süt ve süt ürünlerini pazartesiye kadar kullanmayacam tekrar test yapacak. İdrar testinde de esc. Coli 50.000 çıktı. Testi tekrarladık 100.000 olunca antibiyotik tedavisine başlanacakmış
Bebeğimin kilo alımı yavaşladı neredeyse hiç almıyor . Idrar yolu enfeksiyonu ve alerji buna neden olabilirmiş. Pazartesiden cumaya 20 gr aldı
benım kızımda oyle maasallah canım.doktor baktı 46 gunluk ama kılosunun maasallahı var neyle beslıyon sen bunu dedıKontrole gittik masallahımkz var, Allah ıma binlerce şükür..
Benimki erkenden oturmak isteyecekmis, o yuzden dr gunde birkac kez birkac dakika yuzustu yatirmami soyledi sirt kaslari gelissin diye, ben zaten 1 aydir nadiren de olsa yapiyodum 1-2 dakikaligina, sonrasinda bagiriyo zaten sıkılıyo emeklemeye calisiyo gibi oluyo.
Oyun halisi mi alayim napiyim oyalamak icin dedim, senin bebegin en fazla 5 dk oyalanir oyle seylerle yapacak bisey yok dedi, geliskinmis biraz sıpam
Soranlara 3-4 aylik dicekmisiz hep oyle tembihliyo bizi :))
Ama korkma obez değil zaten iri bi bebek boyu da var dedi, persantil eğrisi miydi neydi onu gösteedi gülerek :))
Simdilik aklima gelenler bunlar, yine yazarim :)
ortalama 1 kılo canımsadece anne sütü veren arkadaşlar, bebişleriniz ayda ne kadar kilo alıyor...
anne sutuyle beslenen cocuklar obez olmaz dıye duymustum ne kadar dogru bılmıyorumBenim sıpa 66günlük, fazla emdiği için de sütün kalitesi de iyiymiş galiba o yüzden de fazla alıyo kiloyu, iri de doğmuştu zaten, o sebeple de dr normal olduğunu söylüyo, ben ilerisi için obeziteden korkmuştum rahatlattı sağolsun beni
canım aynen durumlar bızdede oyle.ıkı gun once kontroluuz vardı kılo alımı cok ıyı dedı baya onde dedı.ama benım kızımda ırı bebek 4 kılo dogdu.kusmasa ne olurdu gelısımı dedı, ama motıllıum yazdı sabah aksam 1 cay kasıgı verebılırsın dedı.egımlı ve yan yatırmamı soyledı.gece emdıkten sonra dalana kadar kusması oluyo canım sonra uyuyor.benım oglum 9 aya kadar kustu ona ılac vermedım oyuzden bunada dusunmuyorum.doktorumzda 6ay cekersınız dedı.katlancaz sanırım bır sure daha
Cnm benim kinin gece kusması yok maaşallah bizimki uyuyunca kusmuyo gündüz hiç uykusu yok o yüzden sürekli kusuyo ya ilaç tavsiye etmiyo doktorumuz ilaç kullansak işe yararmı bilmiyorum
aralıklarımız ıyı ama emzırme suremız uzun gercekten sız kac dakıka emzırıyosunuz.benımkı 20 dakıka en az. cok mu uzun.burun tıkanıklıgımız var dınlenerek emıyo ondanmı acaba
sut alerjısı olan yakınım var.1yasına kadar annesı sut ve sut urunlerını agzına almadı..sonra yavas yavas yemeye basladı ama kakasında kan gorunce tekrar dıyet uyguladı.suan 2 yasını gectı yıne dıkkat edıyor emmeyı bıraktırmaya calısıyordu.bıraz zor oluyor canım allah sıfa versın ınsallah degıldır.
benım kızımda oyle maasallah canım.doktor baktı 46 gunluk ama kılosunun maasallahı var neyle beslıyon sen bunu dedı
ortalama 1 kılo canım
anne sutuyle beslenen cocuklar obez olmaz dıye duymustum ne kadar dogru bılmıyorum
Cnm benim kinin gece kusması yok maaşallah bizimki uyuyunca kusmuyo gündüz hiç uykusu yok o yüzden sürekli kusuyo ya ilaç tavsiye etmiyo doktorumuz ilaç kullansak işe yararmı bilmiyorumbuarada burun tıkanıklı ıcın gıttık bız doktora kızlar.usuttugu ıcın degılmıs burun koku basık oldugu ıcınmıs 1 yasına kadar surer dedı doktorumuz.uyurkek falan horluyor resmen yavrukusum cok uzuluyorum.xlear kıds damla kullanıyoruz.fayda vermezsse nasorınse pedıatrık verdı ona baslamadım sımdılık.allahkorusun grıp olursa cok zor atlatır dedı.kımseye opturmeyın dedı.yun yatak yorgan,canlı cıcek,parfum,sıgara,pelus seylerden uzak tutun dedı.hoyyy ıcım sısıtııı
Uzun zamandan beri giremiyordum bende saxece benimki böyle sandım.Benşm oğlumdan bahsetmişssin sanki.Amaaç gündür yüz üstü orta sertlikte bir yastığa yatırdım orda uyuya kaldı ne zaman uyumazsa o şekilde yatırıyorum uyku süresi uzadı ,kendi kendine gazınıda çıkartıyor.Şükret cnm iyimiş yine seninki:) benim ki gün içinde 1 saat uyusa yaşasın uyudu diyorum ben. Benim bebeğim güne 5.30 da başlıyor. Bütün gün uyumuyor nerdeyse. Gündüz Uykuları 15 dakikayı geçmiyor. Sürekli emiyor göğsümde uyuyakalıyor yatağa bıraktığım anda açıyor gözlerini berabekaç r kucağımda kalırsa uyumaya devam ediyor. Ne ev de işimi ne yemeğimi hiçbişeyimi yapamıyorum.akşam 12 gibi uykusuzluktan sızıyor . Eşimle uyanmasın diye dua ediyoruz. 1.30 gibi uyanıyor . Göğsümde emzirerek 2.30 a kadar tutuyorum. Sonra yatağına yatırıyorum hoop başlıyor kıpırdanmaya eşimle nöbetleşe sallayarak oyalıyoruz. Sonra 5.30 a kadar eşim bakıo ben uyuyorum falan. Perişanız yani.
yüz üstü yastıa yatırmayı dene bizde fayda etti.Mrb kizlar ya brnim brbegimde iki aylik gece uyuyo fakat gunduz uyumuyo toplasam bir saat oda kisakisa uyuyyor gece 1e kadar uyumuyor.uyututken surekli kipirdiyo uykuya dalamiyor.besikte sallayarak uyuytuyorum ama banamisin demiyor.evde is yapamiyorum off napcam bilmiyorum.