2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beslenme aralıklarını uzatın ve emzirme süresini kısaltın sütünüz fazla gelmiş olabilir bir deneyin

o şekilde uyutmayın boğulma riski var, gün içinde yanında olmak kaydıyla o şekilde yatırabilirsiniz kısa süreliğine. büyük ihtimalle gaz sancısı var o şekilde yatmak hoşuna gitmış o yuzden uyumuş hem kollarını da hareket ettirememiş ve deliksiz uyumuştur

Sadece gozunuzun onunde gunduz yuz ustu yatirin deniyor.tehlikeliymis.ama yan mi sirt ustu mu daha az riskli o konu beni delirtecek dusundurmekten.kusma olayi dusunduruyo
yan yatma onden ve sırttan desteklendiğinde en güvenlisi bunu için yastıklar var sırt üstündede yatarken kustukları nefes borusuna kaçabiliyor Allah korusun

yan yatma onden ve sırttan desteklendiğinde en güvenlisi bunu için yastıklar var sırt üstündede yatarken kustukları nefes borusuna kaçabiliyor Allah korusun
Iste kullaniyorum o yastigi ama benimki onun icinde sirt ustu donmeye basladi.ben ceviriyorum bi uyaniyorum tekrar donmus sirt ustu

Teşekkür ederim :) bende 2 yaş aralıkta bir erkek kardeşle büyüdüm harika birşey birbirini ćok iyi anlıyorsun sana Yoldaş oluyor 3. Kardeşimle arada da 8 yaş var mesela hiç anlaşmayız üstelik kız bende 6 ay korunduktan sonra düşünüyorum şimdilik ama tabiki ileriki zamanlarda fikir deiştirebilirim yine de güzel fikirleriniz için çok saolun :)

Kundak denediniz mi ben de ayni durumdaym. bazi bebeklere az uyku yetiyo heralde ama gece 1 de cok gec huzrsuz mu peki
Kundakta yapiyorum o zamanda ellerini cikarmak icin kivraniyor agliyor.yatirmaya calisinca huzursuz oluyo grnelde.uykusu gelincede cok agliyo kucakta pispisliyorum ona bile agliyor.en sonunda besikte uyutuyorum uzun uzun sallayarak.

Selam kızlar.. bebeğimin gaitasında gizli kan çıktı süt alerjisi olabilirmiş Dr bana diyet uygulamamı söyledi süt ve süt ürünlerini pazartesiye kadar kullanmayacam tekrar test yapacak. İdrar testinde de esc. Coli 50.000 çıktı. Testi tekrarladık 100.000 olunca antibiyotik tedavisine başlanacakmış
Bebeğimin kilo alımı yavaşladı neredeyse hiç almıyor . Idrar yolu enfeksiyonu ve alerji buna neden olabilirmiş. Pazartesiden cumaya 20 gr aldı

Merhaba kızlar bebişler hızla büyüyor değilmi zaman ne çabuk geçiyor bizde 71 günlük olduk bugün. Oğlum erkekliğe ilk adımını attı dün sünnet yaptırdık , şükür bugün daha iyi dün çok zor geçti günümüz. Rabbim mübarek kılsın inşaallah sünnetini yavrumun. Darısı siz erkek annelerinin başına.

Benim doktorum da yüzüstü yatır dedi ama kontrollü olman lazım başında bekle dedi. Ben de bitek göğsümde öyle yatırıyorum öbür türlü cesaret edemedim.

Merhabalar
Bnim acil cevaba ihtiyacim var.
40 miz cıkali 3gun oldu ve bugun adet kanamasi gbi çok kan geldi 1 ped kadar bn hasta mi oldum
Bn hasta olmak istemiyrum henuz((
Bende 50.gun adet oldum canim malesef.doktoruma sordum olabilir dedi.4gun surdu benimki.sut korur dedikleri sey herkes icin gecerli degilmis ne yazik ki :) dikkat etmek lazim

Bende 50.gun adet oldum canim malesef.doktoruma sordum olabilir dedi.4gun surdu benimki.sut korur dedikleri sey herkes icin gecerli degilmis ne yazik ki :) dikkat etmek lazim

Bird 40 sonu denen bişey varmiş. Gebeyken egitim aldigm bir hocm vardi ona sordum bu iyi bsy kirk sonu gelmiş ddi ama blmiyrum tbi suanda ben gun sayiyorum 3. Gun oldu. Peki bn smdi cunup mu sayiliyorum.

Kontrole gittik masallahımkz var, Allah ıma binlerce şükür..
Benimki erkenden oturmak isteyecekmis, o yuzden dr gunde birkac kez birkac dakika yuzustu yatirmami soyledi sirt kaslari gelissin diye, ben zaten 1 aydir nadiren de olsa yapiyodum 1-2 dakikaligina, sonrasinda bagiriyo zaten sıkılıyo emeklemeye calisiyo gibi oluyo.
Oyun halisi mi alayim napiyim oyalamak icin dedim, senin bebegin en fazla 5 dk oyalanir oyle seylerle yapacak bisey yok dedi, geliskinmis biraz sıpam
Soranlara 3-4 aylik dicekmisiz hep oyle tembihliyo bizi :))
Ama korkma obez değil zaten iri bi bebek boyu da var dedi, persantil eğrisi miydi neydi onu gösteedi gülerek :))
Simdilik aklima gelenler bunlar, yine yazarim :)

Benimkide kilolu dogdu 1 ayda da 1 kg almis Hemsire 3 aylik gibi duruyo dedi Masallah bebislerimize

merhaba anneler .oglum 23mart dogumlu.parmak takibi yapmiyor.beni bazen takip ettigini hissediyorum ama surekli degil.bu konuda fikriniz var mi.bizim durumumuzu yasayan var mi allah rizadi icin cvpyazarsaniz sevinirim.cok kötüyüm

merhaba anneler .oglum 23mart dogumlu.parmak takibi yapmiyor.beni bazen takip ettigini hissediyorum ama surekli degil.bu konuda fikriniz var mi.bizim durumumuzu yasayan var mi allah rizadi icin cvpyazarsaniz sevinirim.cok kötüyüm
canım zaten sürekli takip edemez, kırmızı siyah beyaz renklere daha dikkatli bakar bebekler. yavaşça sağa sola götür, takip edecektir

Kızlar ben nisan annesiyim çoğu kez hamileliğim de size de yazıp fikirlerinizi almistim. Şimdide acil yardiminiza ihtiyacim var. Ne de olsa benden 1 ay daha tecrubelisiniz. Bebeğim 27 günlük ve sürekli meme istiyor.gece si gündüzü yok ve hiç uyumuyor. 1 saat dahi olsa deliksiz uyku yok. Ancak bazen meme de uyuyakaliyor en fazla 10 dk. Sonra uyanıyor. Ne yapacağımizi sasirdik. Dr a da goturduk aç dedi bu çocuk mama verdik yok yok yok uyku yok. Yine aynı. Var mı bizim gibi. Ne yapmalıyım denemedigimiz yol metot kalmadi

Zamanla geciyor sanirim. Benim ilk bebegim de seninki gibiydi. 3 aya yakin artik etraf ilgisini cekmeye basladiginda ve kolik sancilari bittiğinde meme sevdasi da bitti. Uykular bi sure daha oyle devam etti,yarim saat 45 dk gibi maksimum. Ama zamanla geciyor bu konuda emin olabilirsin.

Kilosu nasil cisli bez durumu nasil?bazi doktorlar pat diye mama verin diyor o da yanlis bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…