canım aynen durumlar bızdede oyle.ıkı gun once kontroluuz vardı kılo alımı cok ıyı dedı baya onde dedı.ama benım kızımda ırı bebek 4 kılo dogdu.kusmasa ne olurdu gelısımı dedı, ama motıllıum yazdı sabah aksam 1 cay kasıgı verebılırsın dedı.egımlı ve yan yatırmamı soyledı.gece emdıkten sonra dalana kadar kusması oluyo canım sonra uyuyor.benım oglum 9 aya kadar kustu ona ılac vermedım oyuzden bunada dusunmuyorum.doktorumzda 6ay cekersınız dedı.katlancaz sanırım bır sure daha
aralıklarımız ıyı ama emzırme suremız uzun gercekten sız kac dakıka emzırıyosunuz.benımkı 20 dakıka en az. cok mu uzun.burun tıkanıklıgımız var dınlenerek emıyo ondanmı acaba
sut alerjısı olan yakınım var.1yasına kadar annesı sut ve sut urunlerını agzına almadı..sonra yavas yavas yemeye basladı ama kakasında kan gorunce tekrar dıyet uyguladı.suan 2 yasını gectı yıne dıkkat edıyor emmeyı bıraktırmaya calısıyordu.bıraz zor oluyor canım allah sıfa versın ınsallah degıldır.
benım kızımda oyle maasallah canım.doktor baktı 46 gunluk ama kılosunun maasallahı var neyle beslıyon sen bunu dedı
ortalama 1 kılo canım
anne sutuyle beslenen cocuklar obez olmaz dıye duymustum ne kadar dogru bılmıyorum