Ben de çok şükür emirme konusunda inat ettim ugrastim iki emzirme arasina 1,5saat koyabildim, boyle boyle bi duzenimiz olustu son 2 haftadir cok sukur :) uykusu da ona gore duzene girdi (aksam ve gecenin ilk yarisi haric)
Bide aksam-gece bagirmalari bitse süper olucaz..üzülüyorum bisey yapamayinca bogazi acicak gibi geliyo
O mevzulara biz de girmiyoruz valla dedigin gibi bebegim uyudugunda kocamla karsilikli bi cay mi icsem yoksa uyusam mi diyorum hoop uyuyorum, annem yanimizdaysa aksamlari biraz kocamla basbasa vakit gecirebiliyorum o kaa :))
Gecen gun sıpamı 2-3 saat anneme biraktik disarda isimiz vardi, kocamin israriyla yemek de yedik, cok iyi geldi yaa ama oglusum napti acaba diye diye gecti 3 saat :)
Benimki dogdugundan beri siddetli kusuyo hatta ilk 1 ay surekl kusuyodu cunku surekli emiyodu, ve agzindan burnundan fışkırtıyodu, öyleki babynestinin ayak ucuna fışkırıyodu bazen kusmuğu, dr bişey söylemedi oburlugundan normaldir dedi, ama yarinki kontrolde yine sorucam 2 ay bitti hala normal mi kusmasi diye bakalim ne dicek..