Mrb kizlar ya brnim brbegimde iki aylik gece uyuyo fakat gunduz uyumuyo toplasam bir saat oda kisakisa uyuyyor gece 1e kadar uyumuyor.uyututken surekli kipirdiyo uykuya dalamiyor.besikte sallayarak uyuytuyorum ama banamisin demiyor.evde is yapamiyorum off napcam bilmiyorum.
Rabbim tum annelere guc ve sabir versin biz iyi olalim ki evlatlarimiza iyi bakalim. Hepsi gecicek onlar da buyuyecekler 5 yadinda oglum var su an inan ki bebekligini ozluyorum. Keske tadini biraz daha fazla cikarabilseydim diyorum gittikce buyuyor genc olma yolunda. Eskiler derlerdi cocuklar buyudukce dertleri de buyur diye hak vermeye basladim.Arkadaslar merhaba rabbim saglik versin bebeklerimize bnm bebegm kolik 59 gunluk gercekten cok zor annem yanimdaydi dun gitti resmen canim yandi yasayanlar bilir kolik bebek cok zor ne gece ne gunduz uyuyoruz bnm halim perisan sezsryan oldhm kendime gelemedim ya moralim cok bozuk bn ne zaman iyilescem spinal oldum belim felaket agrio az bise is yapim kopuyor belim ve hala ameliyat yerom agrio bnm gibi olan var mi zaten kolik cok zor bir de agrilarla daha da zor oluyor bebegmi zor tasiyorum o da hep kucak istio bana dua edin lutfen
Annenin gitmesine üzüldüm. bence etrafında negatif insanlar çok bana anlattığına göre. ılımlı, konuşabileceğin arkadaş bulsan keşke... kolaylıklar diliyorumArkadaslar merhaba rabbim saglik versin bebeklerimize bnm bebegm kolik 59 gunluk gercekten cok zor annem yanimdaydi dun gitti resmen canim yandi yasayanlar bilir kolik bebek cok zor ne gece ne gunduz uyuyoruz bnm halim perisan sezsryan oldhm kendime gelemedim ya moralim cok bozuk bn ne zaman iyilescem spinal oldum belim felaket agrio az bise is yapim kopuyor belim ve hala ameliyat yerom agrio bnm gibi olan var mi zaten kolik cok zor bir de agrilarla daha da zor oluyor bebegmi zor tasiyorum o da hep kucak istio bana dua edin lutfen
ilk bebeğim en uzun 1 saat uyuyordu, gece gündüz. çok zordu. 51 gün sürmüştü, sonra düzene girmeye başladı. zamanla bir düzen oturtuyorlar çünkü düzeni sever bebekler. şimdiki kuzum ise daha iyi maşallah. gece uyuyor en azından. ama tadını çıkara çıkara büyütün bebişlerinizi.zaman akıp gidiyor ve geri dönüşü yokBenimki de aynen oyle cok sukur gece uykusuyla ilgili buyuk sorunlarimiz yok emer uyur sabah da erkenden uyaniyor ama gunduz uykusu cok hafif hemen uyaniyor uzun sürmüyor. Tabii gunduz uyuyup gece uyumamasindansa boyle olmasını tercih ederim cunku gece uyuyup dinlenemezsem perisan olurum.
ilk bebeğim en uzun 1 saat uyuyordu, gece gündüz. çok zordu. 51 gün sürmüştü, sonra düzene girmeye başladı. zamanla bir düzen oturtuyorlar çünkü düzeni sever bebekler. şimdiki kuzum ise daha iyi maşallah. gece uyuyor en azından. ama tadını çıkara çıkara büyütün bebişlerinizi.zaman akıp gidiyor ve geri dönüşü yok
Anlattıklarının hepsi bende mevcut. Sürekli emzirdiğim içinde belim kopuyor. 80 günlüğüz. Bu günlerde geçecek inanıyorum.Arkadaslar merhaba rabbim saglik versin bebeklerimize bnm bebegm kolik 59 gunluk gercekten cok zor annem yanimdaydi dun gitti resmen canim yandi yasayanlar bilir kolik bebek cok zor ne gece ne gunduz uyuyoruz bnm halim perisan sezsryan oldhm kendime gelemedim ya moralim cok bozuk bn ne zaman iyilescem spinal oldum belim felaket agrio az bise is yapim kopuyor belim ve hala ameliyat yerom agrio bnm gibi olan var mi zaten kolik cok zor bir de agrilarla daha da zor oluyor bebegmi zor tasiyorum o da hep kucak istio bana dua edin lutfen
ladybug6 senin bebişin gözleri de çapaklanıyordu, geçti mi?Arkadaslar merhaba rabbim saglik versin bebeklerimize bnm bebegm kolik 59 gunluk gercekten cok zor annem yanimdaydi dun gitti resmen canim yandi yasayanlar bilir kolik bebek cok zor ne gece ne gunduz uyuyoruz bnm halim perisan sezsryan oldhm kendime gelemedim ya moralim cok bozuk bn ne zaman iyilescem spinal oldum belim felaket agrio az bise is yapim kopuyor belim ve hala ameliyat yerom agrio bnm gibi olan var mi zaten kolik cok zor bir de agrilarla daha da zor oluyor bebegmi zor tasiyorum o da hep kucak istio bana dua edin lutfen
Rabbim tum annelere guc ve sabir versin biz iyi olalim ki evlatlarimiza iyi bakalim. Hepsi gecicek onlar da buyuyecekler 5 yadinda oglum var su an inan ki bebekligini ozluyorum. Keske tadini biraz daha fazla cikarabilseydim diyorum gittikce buyuyor genc olma yolunda. Eskiler derlerdi cocuklar buyudukce dertleri de buyur diye hak vermeye basladim.
kesınlıkle katılıyorum kızlar.ılk bebısımde gece uyanınca sınırlenırdım uykusuzluk ,uzun emzırme seansları falan...cok sukur bunda daha farklı uykusuz bıle olsam bı gulusune sevınıp mutlu oluyorum.bolbol kokluyorum tadını cıkarıyorum.bıryandanda ılk cocuguma haksızlık ettım dıyede uzuluyorum ama elımde degıldı sımdı anladım keske daha sabırlı sakın olsaydım hep bebegımle ılgılenseydım ev ıslerını kendıme dert etmesydım ama ınsan yasaya yasaya ogrenıyorilk bebeğim en uzun 1 saat uyuyordu, gece gündüz. çok zordu. 51 gün sürmüştü, sonra düzene girmeye başladı. zamanla bir düzen oturtuyorlar çünkü düzeni sever bebekler. şimdiki kuzum ise daha iyi maşallah. gece uyuyor en azından. ama tadını çıkara çıkara büyütün bebişlerinizi.zaman akıp gidiyor ve geri dönüşü yok
dr um 2 aylık olunca demişti, ama hala çektirmedik.kalca ultrasonunu ne zman cektırmk gerekıyor kızlar bır zamanı varmı.bız 45 gunluguz ıkı gun sonra kontrolumuz var cektırsek olurmu acaba
anladım canım tesekkur ederım bızde cektırelım gıdınce ozamandr um 2 aylık olunca demişti, ama hala çektirmedik.
kalca ultrasonunu ne zman cektırmk gerekıyor kızlar bır zamanı varmı.bız 45 gunluguz ıkı gun sonra kontrolumuz var cektırsek olurmu acaba
Bize 1. Ay bitip 2ye girince cektirin dediler, oyle yaptikkalca ultrasonunu ne zman cektırmk gerekıyor kızlar bır zamanı varmı.bız 45 gunluguz ıkı gun sonra kontrolumuz var cektırsek olurmu acaba
Benim de gecen hafta anca bitti kahverengiye dondukten sonra.7 martta dogum yaptimBize 1. Ay bitip 2ye girince cektirin dediler, oyle yaptik
Cektirin bence gidince
Bu arada 62 gün oldu doģum yapali, kanama bitti ama adetin son gunlerinde oldugu gibi kahverengi-sarimtirak leke gelmeye devam ediyo, gunluk ped kullanmaya devam ediyorum yani, böyle devam eden var mi ya?
Benim 20 gün kanama oldu daha sonra dediğin gibi sarımtırak 40da da tekrar kanamaya döndü şimdi 51 günlük olduk azar azar leke geliyo hala. 45 günlükken Dr gittiğimde normal demişti. Çok uzun sürdü ya ne zaman bitecekBize 1. Ay bitip 2ye girince cektirin dediler, oyle yaptik
Cektirin bence gidince
Bu arada 62 gün oldu doģum yapali, kanama bitti ama adetin son gunlerinde oldugu gibi kahverengi-sarimtirak leke gelmeye devam ediyo, gunluk ped kullanmaya devam ediyorum yani, böyle devam eden var mi ya?