2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uykuya dalmakta zorlanirsa benimki internetten okyanus sesi dinletiyorum ya da fon sesi boylelikle uyuyo bi deneyin isterseniz. Yatagina koyun muzigi acin oyle birakin biraz mizmizlansa da az sure sonra uykuya daliyo benimki

Merhaba sanirim sizinle ayni kaderi paylasiuoruz.bemimdr oglum kolik inanilmaz aglamalari var.ve bugun 59 gunlyk hala gulumsemedi uykusundaki haric.sizinki guldumu gulduyse ne zaman guldu.birde kolik hala devam ediyormu

İnşallah ya valla çok kötü bu şekilde hem bizim için hemde çocuğu öyle gözleri kızarmış küçülmüş görmek insanı dahada üzüyor bende nette sürekli bi çözüm arıyorum ama dediğin gibi hep 4.5.6. Aydan sonrası için var

Uykuya dalmakta zorlanirsa benimki internetten okyanus sesi dinletiyorum ya da fon sesi boylelikle uyuyo bi deneyin isterseniz. Yatagina koyun muzigi acin oyle birakin biraz mizmizlansa da az sure sonra uykuya daliyo benimki
Onuda deniyorum uykuya dalınca kapatıyorum bu defa kapatır kapatmaz uyanıyor

Aksam 11 gibi yikayin bebekleri gece mayisip uyanmiyorlar ben oyle yapiyorum
Benim inatci kecime banyo da kâr etmiyo.. çok az uyuyo hep öyle zaten, olan uykusu da kuş uykusu gibi hemen uyanıyo, günde sadece 1 kez 3saate yakın uyuyo o kaa,o da zaten sabaha karşı uyuduğunda yorgunluktan sızıyo heralde kuzum, uykuyla arası mı yok nedir anlamadım anacım el kadar bebesin hep uyuman lazım diyorum, senin emip gazini cikarip hemen uyuman lazim diyorum, paso uyumam lazım bebeksin sen diyorum ama yok :))

Ayrica fön sesi, anne karni sesi, bebek uyutan müzikler vs vs hiç biri kâr etmiyo, bu hafta sonu kontrolü var belki dr eli değince düzelir biraz :))

Ayy aşkımın meyvesi yaa, bakmalara doyamıyorum kuzumaa, hepinizin kuzusunu da öperiimm

Şükret cnm iyimiş yine seninki:) benim ki gün içinde 1 saat uyusa yaşasın uyudu diyorum ben. Benim bebeğim güne 5.30 da başlıyor. Bütün gün uyumuyor nerdeyse. Gündüz Uykuları 15 dakikayı geçmiyor. Sürekli emiyor göğsümde uyuyakalıyor yatağa bıraktığım anda açıyor gözlerini beraber kucağımda kalırsa uyumaya devam ediyor. Ne ev de işimi ne yemeğimi hiçbişeyimi yapamıyorum.akşam 12 gibi uykusuzluktan sızıyor . Eşimle uyanmasın diye dua ediyoruz. 1.30 gibi uyanıyor . Göğsümde emzirerek 2.30 a kadar tutuyorum. Sonra yatağına yatırıyorum hoop başlıyor kıpırdanmaya eşimle nöbetleşe sallayarak oyalıyoruz. Sonra 5.30 a kadar eşim bakıo ben uyuyorum falan. Perişanız yani.

Benimki de seninki gibi işte:) ben bugün doktora dedim ne yapayım. Anason iç dedi:) denicem

Canimm Allah yardimcin olsun ya, seninki daha da zormus, biraz sabredicez artik yapacak bisey yok.. benimki hala düzene girmedi, hergün yeni bi huysuzluk buluyo edinecek, ama yine de her geçen gün biraz daha düzeliyo gibi aynı zamanda, ne bileyim büyüdükçe aynı zamanda akıllanıyo ondan mıdır nedir :)) işte tek bildiğim bikaç ay sabretmemiz gerektiği, 2 ayı geçti şükür sağlıkla, kaldı 1-2-3.. artık kaç aysa..:))))

Benimki de seninki gibi işte:) ben bugün doktora dedim ne yapayım. Anason iç dedi:) denicem
Heee anason, eskiden bebeklere içirirlerdi galiba, hatta bazıları da karşı çıkardı bebeği uyutuyo hani uyku hapı gibi diye, ama kendimiz içmemizin de faydası oluyosa ben de deneyebilirim aslında.. bakalım bizim dr ne dicek :))

Bu arada ben biraz uģraştım ama basardım galiba emme arasını 2 saate çıkardım 2-3 haftadan beri cok ugrastim oyalamak icin hep kucagimda tabi ama en azindan 24 saat memede değil :)) önceleri full emmek istiyodu, ve emiyodu da, sarilik riskinden korktugum icin de hep emzirmistim ilk haftalarda alisti heralde, o yüzden de dombik bişey oldu zaten :))) kuzuma masallah :)

Bizim 40 miz yeni çıktı değişir mi dedim ama sanki daha kötüye gidiyorsinirden gülüyorum artık. Doktor da 2. Aydan sonra rahatlıcaksınız diyor bekliyorum sabırla. Dediğin gibi hergün yeni bir icat çıkartıyor. Buaralar hergün 19.30 gibi deliler gibi ağlıyor mesela nedensiz ama kolik değil. Sabrediyoruz yapacak bişey yok.

Benim ki de büyük adam gibi akşam 11 sabah 6 gece de 1 defa uyanıyor doyuruyorum uyuyor inat ediyor gündüz hiç uyumuyor ev aldı başını gidiyor. Yemek desen zoraki yapiorum. Bisim gece uykumuz 10 gündür böyle normalde gece ayakta dururdu sabaha kadar gündüz uyurdu 62 günlüğüz

Hangi marka sizinki acaba?
Mrb kizlar ya brnim brbegimde iki aylik gece uyuyo fakat gunduz uyumuyo toplasam bir saat oda kisakisa uyuyyor gece 1e kadar uyumuyor.uyututken surekli kipirdiyo uykuya dalamiyor.besikte sallayarak uyuytuyorum ama banamisin demiyor.evde is yapamiyorum off napcam bilmiyorum.

Kundak denediniz mi ben de ayni durumdaym. bazi bebeklere az uyku yetiyo heralde ama gece 1 de cok gec huzrsuz mu peki

Benimki de 2 gundur sizinki gibi uykuya dalamiyor 1 saat kesintisiz uyumadi ya aryik aygima koydum uyutmak icin. Bulasici midir nedir anlamadim ki

Bugün 61 günlük oldu kuzum, evet sıkıntılarımız var, aksam durmaksızın bağırmaları var(kolik değil) ama sağlığı yerinde en azından ve 40 zamanlarina göre elhamdülillah çok iyi, o yüzden umudum da giderek artıyo, kendj düzenini oluşturuyo sıpam e ben de ona alışıyorum, herşey şükür daha iyiye gidiyo sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…