Bence inanc kalmadiysa birkac hafta bile kalmis olsa baska bir doktor dusunmekte fayda var. Ikinci gebeligim icin ilk bebegimdeki doktora gidiyordum ben. Ayni sizin dediginiz gibi daha onceden tanistigim, cesitli ortamlarda beraber bulundugum bir ablamdi dr um. Ama 3-5 hafta kalmisti ki bir konuda fazlaca sordugum sorulardan beni tersledi. Bu arada tanisikligimizin yani sira,meslektasiz bi de,dusunun yani. Ben hep sizin gibi bir bahane olsa da baska doktora gitsem diye dusunurken(bu arada 40 haftam dolmustu)ailesinden biri trafik kazasi gecirdi 1 hafta kadar hasta bakmadi vs. Cok ani bir kararla ben de tanidigim arkadaslarimin calistigi bir devlet hastanesinde 41.haftamin doldugu gun epidural vajinal dogum yaptim. ki devlet hastanesinde yapmayi asla istemiyordum mahremiyet vs sebeplerden.O kadar keyifliydi ki anlatamam. sagolsunlar mahremiyet hususuna cok onem verdiler, ozelde yapilan islemlere onlar da dikkatettiler (kordonun gec kesilmesi,bebegin hemen anne gogsune konmasi gibi). Ustune bi de epidural alip sifir agriyla dogum yaptim. Ozelde yapmisim gibi oldu. Bence memnun degilseniz durumu gozden gecirmekte fayda var. Sonucta dogum bu,insanin en özel anlarindan biri.