2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar 2 aylık bebeğim var doğum kilosu 3.540 gram şuan 7 kiloya yakın günde saadece1 kez mama veriyorum oda anne kaynana zoru ile doymuyor doymuyor sizce çok mu kilolu kilosu böle olan var mı ??
Canım bilmiyorum kilosu fazlamı az mı ama bana tahmin olarak fazla geldi, ama bence mama verme bebeğine benimde ilk bi hafta sütüm yetmedi bebeğime ağlaya ağlaya emzirdim sütün yok deyince annem kayınvalidem banyoya girip ağladım, ama sık sık emzirdikçe sütüm arttı çok şükür sende sık sık emzir Canım ama mama verme bence

Canım ne iyiymiş valla benimki de iki saatte bir uyanıyor sersem gibi oluyorum yok mu bunların arası uaw
Valla bacim anlamadim nasil cocuk...
Ilk oglum masaallah alarm gibi 3 saatte bir mutlaka uyanirdi...
Kucuk oglum 1 ay oyle uyandi simdi aksam bziimle yatip sabah babasini yolcu etmek icin kalkiyo...
Emdikten sonra tekrar uyku...
Baslarda stres yapiyordum uyanmiyo diye ama saliverdim artik...
Kendisi ne zaman isterse uyansin stres yapmiyorum eskisi gibi...
Zamanla duzene girer seninkide ins. ♡

Yeme icme konusunda yardimci oldular çok şükür zaten halimi görünce acimislardir sac bi tarafta bas bi tarafta hiç bos zaman kalmıyor. İnşallah geçer bizim konakta

Kızlar sizin bebekleriniz kaç saatte bir uyanıyo geceleri bizimki 3saatte bir bazen 2saatte bir kalkıyo çok sık geliyo bana bebeğim 50günlük bıarada

kızlar merhaba benim bebeğim 61 günlük. kakasını yaparken zorlanıyor. Aslında kabızda değil ama yaparken çok zorlanıyor ağlıyor bağırıyor bütün gün ıkınıyor. Var mı böyle bir problem yaşayan? iki defa 2 gün yapamayınca şurup verdim ama alışıp tembellikte yapsın istemiyorum

Benimki de 35 günlük ve aynen anlattığın gibi kabız değil günde 2-3 defa kaka yapıyor ama her yapısında acayip ıkınıyor doktora da sormadım acaba normal mi bilmiyorum

Benimki de 35 günlük ve aynen anlattığın gibi kabız değil günde 2-3 defa kaka yapıyor ama her yapısında acayip ıkınıyor doktora da sormadım acaba normal mi bilmiyorum
Benimkide aynı yaptırana kadar akla karayı seçiyorum hep ıkınıyo ve ağlıyo yapınca rahatlıyo yapamazsa çok kötü oluyo kızım napsak ki bilmem

kımyon ıcıyorum toz..gunde 3 cay aksıgı....sut ıcıyosan cok ga yapıyor gıbı geldı bana ıcmedıgımde daha ıyı sankı bebegım.......bıogaıa onerdı dr aldım deneycegım belkı ıyı gelır yazarım sanada tatlımç

su moms 4 mammoramı alsam dıyorum kullanan varmı acaba..

Bio gaia damlayı biz kullanıyoruz. Benim bebeğimi rahatlatıyor. mamaroo bizim var. İçine yeni doğan minderi alman lazım. Ama hala çok gömülüyormuş rahat değilmiş izlenimi veriyor bana. Arada oyalamak için kullanıyorum. Benim bebeğim 1 aylık daha. 2 aydan sonra daha kullanışlı olacak diye düşünüyorum.

Biogaia 1ay kullandim bitti birden değil ama yavaş yavaş ise yaradı şimdi tekrar bir şişe kullansam alışkanlık yaparmi dün gece vermedim daha zor uykuya geçti kramplari oldu 2.şişeye başlayan varmi

Kızlar sizin bebekleriniz kaç saatte bir uyanıyo geceleri bizimki 3saatte bir bazen 2saatte bir kalkıyo çok sık geliyo bana bebeğim 50günlük bıarada
Benim kizim 42 gunluk geceleri 2-3 satte bir kendi uyaniyo emziriyorum uyuyo tekrar. Bazen de sabah 5 gibi uyaniyo bikac saat uyanik kaliyo bakinmak istiyo. 2-3 saatte bir acikmasi normal su an icin.

Ay uzun zaman sonra buraya girince bi tuhaf oldum kızımın haberini aldığım ilk zamanlar yazıyordum 29 martta beklerken 8 Martta doğdu şurda 6 gün sonra 2 aylık olacak gaz sancılı dönemlerimize ve kaka yapamama sorunlarımızı es geçerek bir şey sormak istiyorum size güzel anneler aylık bebeklerin aylık kilo alımı ne kadar olmalı 2570 doğan kızım 50 günlükken 5230 du zoraki anne sütü ve mama ile besleniyoruz gece sadece emziriyorum gündüz genelde mama veriyorum. Dr'um çok almış dedi 1 öğün anne sütü 1 öğün mama ver dedi ama sütün yetersiz olduğu için anne sütüyle doymuyor ki zaten zoraki 5 dk emiyor mecbur mama veriyorum 2 aylık çocuğu da nasıl diyete sokayım ay napsam obez olmasın ćocuk ?¿

Bende mama veriyorum tamam anne sütü çok önemli farkındayım ama yok yani naptıysam arttıramadım yetmiyor doymuyor oğlum mecbur mama veriyorum ve herkesin süt de süt demesinden de çok sıkıldım sanki biz istemiyoruz emzirmek doktorlar bile sütüm yok deyince yeni anne tribi sanıyo mama verme diyo, oldu aç kalsın çoçuklar...

arkadaşlar merhaba ben 11 hafta 4 günlük hamileyim. ikili test yaptırıcaktık ama doktorum daha ufak bebek 1 hafta sonra yapalım dedi. bebeğim 47.9 mm 9 gram izce normal mi.

Hıc sorma anne sütü ile ilgili her gün 3 öğün nutuk yiyorum ama saģInca ćıkan süt 60 cc nasıl doysun bu çocuk üstelik 2 göğüs bende isterim ki sadece beni emsin hem masrafsız hem uğraşsız

Slm arkadaşım benimle aynısın sende. Benim sütümde az mama veriyorum gece sadece emziriyorum gündüzde hem mama hem anne sütü napalım açmı kalsın çocuklar moralini bozma tek değilsin canım

Reactions: Bdc
Hıc sorma anne sütü ile ilgili her gün 3 öğün nutuk yiyorum ama saģInca ćıkan süt 60 cc nasıl doysun bu çocuk üstelik 2 göğüs bende isterim ki sadece beni emsin hem masrafsız hem uğraşsız
Slm bende hem mama hem anne sütü veriyorum ben sağdığım zaman 25 cc bile çıkmıyo seninki gene iyiymiş . bıktım çevredekilerin emzir mama verme demesinden doymuyo aç ağlıyo diyorum ağlar ağlar susar diyorlar bide. bende isterim sadece emzirmek ama olmayınca nabalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…