2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin bu yazdıklarını okurken büyük kızımın bebekliği geldı aklıma , aynılarını ben yaşadım kıZımda kolik vardı her gece aynı saatte bas bas bağırırdı sebebsizce denemediğimiz damla ilaç şey kalmadı her gece arabayla tur atmalar ama nafile annem ben eşim hepimizi bezdiriyordu . Çok huysyz bır Bebek'ti annem kundak yapıp öyle uyuturdu bazen zorla da olsa ama şimdi 7 yasında kocam kız oldu gerçi hala çok sinirli bi çoçuk ama olsun sağlıklı olsun da gaz kolik gelip geçici aCık sabret Zaman gectıkce düzelicek , sana ALLAH tan sabır diliyorum çünkü şuan yanlızca ona ihtiyacın var kalan her sey boş ve Fuzuli çünkü bebiş yine yapıcanı yapıyor, haa birde yanında bi süreliğine biri olsaydı anne yada kayınvalide süper olurdu ,dediğim gibi böyle zor bi bebeğin varsa en ıyı ilaç sabır ve bir büyüğünün desteği arkadaşim

Kolik bebek zordur allah yardimcin olsun bol bol nas felak ayetel kursiyi oku kundak yap ayaklarında salla gerçi her yönü denemisin

Merhaba arkadaşlar 2 aylık bebeğim var doğum kilosu 3.540 gram şuan 7 kiloya yakın günde saadece1 kez mama veriyorum oda anne kaynana zoru ile doymuyor doymuyor sizce çok mu kilolu kilosu böle olan var mı ??

Doktorumuz mamanın bebeği aşırı rahatsız ettiğini gaz problemini artırdığını söylemişti. Sütünüz yeterli ise sadece anne sütüyle beslenmeyi deneyin.
Bi de benim oğlum ağladığımda gazını çıkaracakmış gibi omzuma yatırıp yürürken hafif zıplıyormuş gibi yukarı aşağı harlet edince ben daha Bi rahatlıyor. Bi de onu deneyim olmadı. Allah yardımcınız olsun.

4
Geriliyodur canım bebeğin .. gerile gerile büyüyecek

Bizde 65 günlük olduk ... 5800 kg ve boy 58.. kızımla alıştık artık .. dilinden anlıyorum artık :)

gecmıs olsun.maske takarak emzırın ılgılenın

o kadın nasıl cocuk buyutmus ya yemek suyu verılırmı tobe yarabbı

Merhaba arkadaşlar 2 aylık bebeğim var doğum kilosu 3.540 gram şuan 7 kiloya yakın günde saadece1 kez mama veriyorum oda anne kaynana zoru ile doymuyor doymuyor sizce çok mu kilolu kilosu böle olan var mı ??
bence degıl bebekler ılk zamanlar ayda 1-2 kılo alıyo.senın bebısde aylık bıbucuk almıs ortalama.maasallah

Bebekler çok kucakta kaldığında belide ağrıyor k.validem bel sargısı yaptırmıştı ben kocakarı işi diye takmıyordum hep ağlıyorfu ne uyuyo nede susuyodu ben cinnet geçiricek hale geldim o bezi ütüyle ısıtıp beline sardım bebeğim çok rahatladı kocakarı işi diyip ağız kıvırmamak gerekirmiş bildikleri bişey oluyomuş

mama vermeyin iyi kilo alan bir bebek olarak düşünürsek 5,5- 6 kilo olması gerekiyordu bu dönemde demekki doymuş fazlasıyla

Merhaba arkadaslar
Ben bisey sormak istiyrum bu aşilar hakkinda ne duşunuyosunuz yaptrmalimiyiz yoksa yaptirmasak mi dha iyi özellikle ateşli hastalik aşilarinin otzme ndn olma olasilgi yuksekmis.
Bu knuda cok yazi okudum ama sizinde dusuncelerinizi merk ettim dogrusu...

Kizlar ara ara takiip ediyorum tum yazilari okumaya çalışıyorum. En basindan beri takip ediyorum.pek yazmıyorum malum vakit olmuyor. Sizleri gorunce 40 yıllık arkadaslarimi gormus gibi mutlu oluyorum. Hep birlikte 9 ay 10 günü gecirdik. Bebeklerimizi kucaklarimiza aldik çok şükür. Allah yavrularimizi tüm kötülüklerden kem gözlerden korusun. Iki dünyada da ayirmasin tabi eslerimizi ve tum sevdiklerimizi de. Biz annelerede Rabbim güç kuvvet versin.

Son düzenleme:
Canim bende 50 gunluk filandim gittigimde bende sezeryanliyim alt ultroson simir kan idrar tahlili alındı sizin doktor nasıl bir yol izler bilmiyorum ama sonuçta rahim iyilesmi diye bakmasi gerekiyor

Bebegimde konak oldu kizlar sizde de var mi baya yogun sekilde yikamadan once zeytinyagi suruyorum. Sanirim cok sampuan ve iyi durulamamaktan oluyor cok agladigi icin anca iki tas su dokuyordum sacina bilmiyorum yeterlimi birde sık sık yikamak gerek dikkat edin kızlar ben her gun yikayamiyorum 2 3 bazen 4 gunde bir ama daha sık yıkmaya çalışacağım aşı zamanlari haric birde yatılı misafir geliyor bebek görmeye onlar gittikten sonra birde. Ev darmaduman bebikten firsat bulursam toparlarim yalap salap çenem düştü uzun oldu kusura bakmayin

Canim bende 50 gunluk filandim gittigimde bende sezeryanliyim alt ultroson simir kan idrar tahlili alındı sizin doktor nasıl bir yol izler bilmiyorum ama sonuçta rahim iyilesmi diye bakmasi gerekiyor
Cok sagol canim cevabin icin. Ilk dogumumda sezeryandi ama doktorum dogumdan sonra kontrole cagirmamisti bende bilmedigim icin gitmemistim. Aslinda onemli seyler bunlar gitmek lazim. Haftaya gidecegim ins.

Bebek gormeye yatili misafir mi allah yardimcin olsun canim bebekle ugrasmak cok zorken yatili misafir nasil agirliyorsun.
Dedigin gibi bebekleri sık sık yikamak gerekiyor. Ilk bebegim havalar sogukken dogmasina ragmen mutlaka 2 gunde bir yikiyordum. Bir ara hastalanmisti 4-5 gun yikamamistim konak olmustu ama az biseydi. Zeytinyagi ve karbonatla saclarina masaj yapip biraz bekletip yumusak fircayla tarayip yikamistim aninda gecmisti.(bebegim saclari dogdugunda baya uzundu) Ama dedigin gibi yikandigi zamanda cok iyi durulamak lazim. Kalinti olursada konak olusurmus.

İnsan bebeğinin ilk zamanlarında bir yardımcıya ihtiyaç duyuyo,ilk zamanlarımda kaynanam burdaydı sonra annemkaldı.Şimdi tek kaldım , hiç akrabam yok yaşadığım şehirde ,arkadaşlarım çalışıyorlar.Ne bilim insan birileriyle bu dönemde yanında olsun istyor.

Kesinlikle katılıyorum Benim esimin annesi geldi 1 haftaligina Almanyaya kizinin yanina gitti nasil zorlaniyorum Geri gelcegi gunu dort gozle bekliyorum Ben yurtdisindayim annem gelemedi Kaynanamda gidince napicwm bilmiyorum en azından corbami yemeğimi yapiyodu bebege yardimci oluo beni uyumaya yolluyodu

Canım ne iyiymiş valla benimki de iki saatte bir uyanıyor sersem gibi oluyorum yok mu bunların arası uaw

Canım Allah güzel rahat uyku versin inşallah bebeğine ben gaz için biogain tablet kullanıyorum çok şükür iyi geliyor sanada tavsiye ederim sabah akşam alıyorum.. Bebeğim karnının doyduğuna eminmisin canım benimde ilk iki günüm öyleydi hem gaz hemde sütüm gelmiyordu Allah şifa versin canım

36 günlük oğlum sünnet oldu bugün .
benimki de hastaneden çıkmadan oldu çok şükür bi sık7ntı yaşatmadı inş ilerde de yaşamazlar. Bizimki de her seferinde nişan alıyor ama ben artuk yedek bez ile siper alıyorum kapatıyorum yoksa heryer çiş.
Arada sadaka vermeyi ihmal etmeyin arkadaslar. Iki oglum da arabadayken tırın carpmasiyla olusan bi kaza gecirdik. Cok sukur kimsede bir sey yok verilmis sadakamiz varmış sizler de ihmal etmeyin az sadaka cok belayi defeder
Çok geçmiş olsun allah korumuş.
aynen öyle bi kaç gün yanlız kaldım tam da huysuz zamanına geldi zorlandım ams hangi bir gün biri olucak mecbur öğrencez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…