Bende mama veriyorum tamam anne sütü çok önemli farkındayım ama yok yani naptıysam arttıramadım yetmiyor doymuyor oğlum mecbur mama veriyorum ve herkesin süt de süt demesinden de çok sıkıldım sanki biz istemiyoruz emzirmekdoktorlar bile sütüm yok deyince yeni anne tribi sanıyo mama verme diyo, oldu aç kalsın çoçuklar...
Alın benden de o kadar.. Iki bebeğimden sonra da süt olsun diye neler yiyip içtiğine herkes şahit; ama yok işte olmuyor artmıyor süt ve işin daha da kötüsü doktorlar da dahil kimse anlamıyor bu durumu, Çaresiz veriyoruz mamayı..Bende mama veriyorum tamam anne sütü çok önemli farkındayım ama yok yani naptıysam arttıramadım yetmiyor doymuyor oğlum mecbur mama veriyorum ve herkesin süt de süt demesinden de çok sıkıldım sanki biz istemiyoruz emzirmekdoktorlar bile sütüm yok deyince yeni anne tribi sanıyo mama verme diyo, oldu aç kalsın çoçuklar...
60 cc iyiymiş maşallah ben daha 20 cc nin fazlasını görmedim; ikisinden toplam 20 cc çıkıyor. Çocuğum nasıl doysun şimdiHıc sorma anne sütü ile ilgili her gün 3 öğün nutuk yiyorum ama saģInca ćıkan süt 60 cc nasıl doysun bu çocuk üstelik 2 göğüs bende isterim ki sadece beni emsin hem masrafsız hem uğraşsız
En sinir olduğum cümle aģlar aģlar susar vicdan yoksunu hepsi başta kocam emmiyor diyorum aç kalınca emer diyor o zamanda emmiyor aģlıyor diyorum ağlar ağlar susar diyo gelde katil olmaSlm bende hem mama hem anne sütü veriyorum ben sağdığım zaman 25 cc bile çıkmıyo seninki gene iyiymiş . bıktım çevredekilerin emzir mama verme demesinden doymuyo aç ağlıyo diyorum ağlar ağlar susar diyorlar bide. bende isterim sadece emzirmek ama olmayınca nabalım
Çok dolup taş gibi olunca 150 cc de çıktı ama 2 saatte bir anca 50 60 çıkıyor bide bizim cadı emmiyor60 cc iyiymiş maşallah ben daha 20 cc nin fazlasını görmedim; ikisinden toplam 20 cc çıkıyor. Çocuğum nasıl doysun şimdi
Ben kullanıyorum günde 3 damla buzdolabinin yumurtalık rafinda saklaBıogaı damlayı kullanım seklınız Nasıl KIZLAR???
Pardon 5 damla verceksin :) vitamin ölçüsüne gitti aklımBıogaı damlayı kullanım seklınız Nasıl KIZLAR???
Emziren anneler grubu nerde canim bulamadim hangi forumdaKizlar emziren anneler grubu var malum sitede.gercekten emzirmek istiyorsaniz bi goz atin derim.sutum yetmiyo diye bisey yok anlayacaksiniz.yediginiz ictiginiz seyler sutu artirmaz.bebeginiz sadece doymadigi icin aglamaz.sagdiginizda gordugunuz cc bebeginizin emdigi degildir.butun bunlari ordan ogrendim ve gece gunduz doya doya emziriyorum 36 gunluk kuzumu..
Ben kullanıyorum çok süper bişey uyumadığı Zaman'da sürekli sallanmak istiyor yoksa ağlıyor 1 hafta 10 gündür kullanıyorum çok memnunum benkımyon ıcıyorum toz..gunde 3 cay aksıgı....sut ıcıyosan cok ga yapıyor gıbı geldı bana ıcmedıgımde daha ıyı sankı bebegım.......bıogaıa onerdı dr aldım deneycegım belkı ıyı gelır yazarım sanada tatlımç
su moms 4 mammoramı alsam dıyorum kullanan varmı acaba..
mama verdiğiniz için sütünüz çoğalmıyor ilk günler zaten çok az oluyor süt ilk zamanlar mama verdiyseniz gögüs o düzende üretime gitmiştir git gide mamayı azaltın 60 ml veriyorsanız 30 ml verin haftalık 200-250 gr ideal kilo alımında 4.5 civarı olması lazımdıAy uzun zaman sonra buraya girince bi tuhaf oldum kızımın haberini aldığım ilk zamanlar yazıyordum 29 martta beklerken 8 Martta doğdu şurda 6 gün sonra 2 aylık olacak gaz sancılı dönemlerimize ve kaka yapamama sorunlarımızı es geçerek bir şey sormak istiyorum size güzel anneler aylık bebeklerin aylık kilo alımı ne kadar olmalı 2570 doğan kızım 50 günlükken 5230 du zoraki anne sütü ve mama ile besleniyoruz gece sadece emziriyorum gündüz genelde mama veriyorum. Dr'um çok almış dedi 1 öğün anne sütü 1 öğün mama ver dedi ama sütün yetersiz olduğu için anne sütüyle doymuyor ki zaten zoraki 5 dk emiyor mecbur mama veriyorum 2 aylık çocuğu da nasıl diyete sokayım ay napsam obez olmasın ćocuk ?¿
ilk haftalar süt çok az oluyor zaten yetmiyormuş gibi geliyor biz annelere de mama verdıkçe de gögüs az süt üretir mamayı azaltın sık sık emzirin bol su içinBende mama veriyorum tamam anne sütü çok önemli farkındayım ama yok yani naptıysam arttıramadım yetmiyor doymuyor oğlum mecbur mama veriyorum ve herkesin süt de süt demesinden de çok sıkıldım sanki biz istemiyoruz emzirmekdoktorlar bile sütüm yok deyince yeni anne tribi sanıyo mama verme diyo, oldu aç kalsın çoçuklar...
zaten 60 cc yeterlı bir öğünde 10 dk bir gögsünüzü 10 dk diğer gögsünüzü emzirin 2 saatte bir bol su içinHıc sorma anne sütü ile ilgili her gün 3 öğün nutuk yiyorum ama saģInca ćıkan süt 60 cc nasıl doysun bu çocuk üstelik 2 göğüs bende isterim ki sadece beni emsin hem masrafsız hem uğraşsız
normal 12. haftada yapılır benim 5 gr dı bir hafta öncesi 7 aya kadar kilo alımı az olur sonra artararkadaşlar merhaba ben 11 hafta 4 günlük hamileyim. ikili test yaptırıcaktık ama doktorum daha ufak bebek 1 hafta sonra yapalım dedi. bebeğim 47.9 mm 9 gram izce normal mi.
yavas yavas miktar azaltıp süreyi uzatıp bırakın mamayıBugun doktor kotrolumuz vardi Kizim 1 kg almis 4.8 kg olmus Doktor alabilecegi max kiloyu almis mama vermene gerek yok dedi Ben gunde 2-3 kere mama takviyesi yapiyodum yoksa durmuyor cok acikiyor ne yapsam bilemedim