2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Alın benden de o kadar.. Iki bebeğimden sonra da süt olsun diye neler yiyip içtiğine herkes şahit; ama yok işte olmuyor artmıyor süt ve işin daha da kötüsü doktorlar da dahil kimse anlamıyor bu durumu, Çaresiz veriyoruz mamayı..

Reactions: Bdc
Hıc sorma anne sütü ile ilgili her gün 3 öğün nutuk yiyorum ama saģInca ćıkan süt 60 cc nasıl doysun bu çocuk üstelik 2 göğüs bende isterim ki sadece beni emsin hem masrafsız hem uğraşsız
60 cc iyiymiş maşallah ben daha 20 cc nin fazlasını görmedim; ikisinden toplam 20 cc çıkıyor. Çocuğum nasıl doysun şimdi

Kizlar emziren anneler grubu var malum sitede.gercekten emzirmek istiyorsaniz bi goz atin derim.sutum yetmiyo diye bisey yok anlayacaksiniz.yediginiz ictiginiz seyler sutu artirmaz.bebeginiz sadece doymadigi icin aglamaz.sagdiginizda gordugunuz cc bebeginizin emdigi degildir.butun bunlari ordan ogrendim ve gece gunduz doya doya emziriyorum 36 gunluk kuzumu..

En sinir olduğum cümle aģlar aģlar susar vicdan yoksunu hepsi başta kocam emmiyor diyorum aç kalınca emer diyor o zamanda emmiyor aģlıyor diyorum ağlar ağlar susar diyo gelde katil olma

Bugun doktor kotrolumuz vardi Kizim 1 kg almis 4.8 kg olmus Doktor alabilecegi max kiloyu almis mama vermene gerek yok dedi Ben gunde 2-3 kere mama takviyesi yapiyodum yoksa durmuyor cok acikiyor ne yapsam bilemedim

Emziren anneler grubu nerde canim bulamadim hangi forumda

Ben kullanıyorum çok süper bişey uyumadığı Zaman'da sürekli sallanmak istiyor yoksa ağlıyor 1 hafta 10 gündür kullanıyorum çok memnunum ben

Kızlar saçlarınız ne durumda benim çok beyazlarım var ama emİriyorum diye boyatmaya korkuyorum sizler naptın boya badana işlerini

mama verdiğiniz için sütünüz çoğalmıyor ilk günler zaten çok az oluyor süt ilk zamanlar mama verdiyseniz gögüs o düzende üretime gitmiştir git gide mamayı azaltın 60 ml veriyorsanız 30 ml verin haftalık 200-250 gr ideal kilo alımında 4.5 civarı olması lazımdı

ilk haftalar süt çok az oluyor zaten yetmiyormuş gibi geliyor biz annelere de mama verdıkçe de gögüs az süt üretir mamayı azaltın sık sık emzirin bol su için

Hıc sorma anne sütü ile ilgili her gün 3 öğün nutuk yiyorum ama saģInca ćıkan süt 60 cc nasıl doysun bu çocuk üstelik 2 göğüs bende isterim ki sadece beni emsin hem masrafsız hem uğraşsız
zaten 60 cc yeterlı bir öğünde 10 dk bir gögsünüzü 10 dk diğer gögsünüzü emzirin 2 saatte bir bol su için

arkadaşlar merhaba ben 11 hafta 4 günlük hamileyim. ikili test yaptırıcaktık ama doktorum daha ufak bebek 1 hafta sonra yapalım dedi. bebeğim 47.9 mm 9 gram izce normal mi.
normal 12. haftada yapılır benim 5 gr dı bir hafta öncesi 7 aya kadar kilo alımı az olur sonra artar

Valla bacilar ben sunu anlayamiyorum...
Hani sutum yetmiyoda yetmiyo deniliyor ya...
Nereden biliyorsunuz ???
Ilk oglumda sagdigim sut ilk gunler 20 30 cc idi ...
Erken dogdugu icin emmiyordu sagmak zorundaydim...
Emmeye alisti her hafta duzenli kilo takibi yaptirdim...
Haftada en az 300 gr. Aliyordu....
2. Oglumdada hemen emzirdim sutum oyle akmiyo...
Goguslerimde yumusak ...
Ilk haftalar goturdum yine almasi iyiydi sukur...
Yani demem su ki sadece emzirin ve haftalik kilo takibine alin ...
Eger kilo alimi gercekten yavassa haklisiniz yetmiyordur...
Her annenin sutu cocuguna yetecek kadar olurmus diye biliyorum
Sizleri kirmak icin yazmadim yanlis anlamayin lutfen...
Saglicakla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…